Zoufalý probruselsko americký Rambo zase jede bomby, toho když vidím a slyším mluvit tak zvracím!!!
Zvracej a nepruď, rusáčku.
Konečná a jí podobní mají místo mozku Putina. A Řehka se převádí jak se teteli blahem že by mohla být válka. Jinak by tam byl k ničemu.
Tady si nikdo válku nepřeje, jediné co si přejeme abychom byli schopni se bránit. Válkou celé Evropě vyhrožuje jakýsi státník ve svém velkém projevu. Zkuste trochu chápat dění v celé Evropě a neurážet naše vojáky.
Vždycky byli...
Paní Konečná mi je sympatická. Říká svoje názory, mohu někdy nesouhlasit ale vážím si ji
Vzhledem k tomu, čím vyhrožuje Putin se klidně může, v jiné podobě, zopakovat rok 1968. Pokud stát nebude vědět koho odvést, tak hrozí divoké odvody a to zcela určitě nechcete. nNebo snad ano?
Zdechovsky vylez z té Bruselské díry, přestan se tam schovávat a jeď do Ruska a tam zaved inkvizici.
jste hloupý?
Je to smutné, ale Konečná je jednou z nejrozumnějších europoslanců vůbec.
Johohó...tak teď jsem se pobavila 😝😂🤣🥳...NEJROZUMNĚJŠÍCH...no to je fór roku!!! Kde by to vzala, proboha?
Od transatlantického kolaboranta Zdechovského to fakt sedí. A na FORUM24 bych ani nic jiného nečekal...
Žijeme v čase "ostrých vzkazů," jeden přičinlivější, než druhý.
Když jsem si přečetla nadpis článku, ani na chvíli jsem nepochybovala o autorovi. Korýtko voní, co?
Nadpis článku:
“Komunisté jsou banda proruských kolaborantů”,
je stále pravdivý.