1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zoufalý probruselsko americký Rambo zase jede bomby, toho když vidím a slyším mluvit tak zvracím!!!

22
Před 1 rokem
Martin Hnilička

Zvracej a nepruď, rusáčku.

16
Před 1 rokem

Konečná a jí podobní mají místo mozku Putina. A Řehka se převádí jak se teteli blahem že by mohla být válka. Jinak by tam byl k ničemu.

5
Před 1 rokem
Jaromír Opa

Tady si nikdo válku nepřeje, jediné co si přejeme abychom byli schopni se bránit. Válkou celé Evropě vyhrožuje jakýsi státník ve svém velkém projevu. Zkuste trochu chápat dění v celé Evropě a neurážet naše vojáky.

Před 1 rokem

Vždycky byli...

1
Před 1 rokem

Paní Konečná mi je sympatická. Říká svoje názory, mohu někdy nesouhlasit ale vážím si ji

16
Před 1 rokem
Olga Francová

Vzhledem k tomu, čím vyhrožuje Putin se klidně může, v jiné podobě, zopakovat rok 1968. Pokud stát nebude vědět koho odvést, tak hrozí divoké odvody a to zcela určitě nechcete. nNebo snad ano?

1
Před 1 rokem

Zdechovsky vylez z té Bruselské díry, přestan se tam schovávat a jeď do Ruska a tam zaved inkvizici.

14
Před 1 rokem
Gabriel Josef

jste hloupý?

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Je to smutné, ale Konečná je jednou z nejrozumnějších europoslanců vůbec.

23
Před 1 rokem
Karel Urban

Johohó...tak teď jsem se pobavila 😝😂🤣🥳...NEJROZUMNĚJŠÍCH...no to je fór roku!!! Kde by to vzala, proboha?

1
Před 1 rokem

Od transatlantického kolaboranta Zdechovského to fakt sedí. A na FORUM24 bych ani nic jiného nečekal...

20
Před 1 rokem

Žijeme v čase "ostrých vzkazů," jeden přičinlivější, než druhý.

1
Před 1 rokem

Když jsem si přečetla nadpis článku, ani na chvíli jsem nepochybovala o autorovi. Korýtko voní, co?

19
Před 1 rokem

Nadpis článku:

“Komunisté jsou banda proruských kolaborantů”,

je stále pravdivý.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt