1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Váleční štváči z KSČ zavedli povinnou vojenskou službu 2 roky, předtím PTP bez omezení doby služby. To jen pro připomenutí, Konečná!

15
Před 1 rokem

Paní Konečná je zoufalá žena, která si pořát plete křeslo v Bruselu s křeslem v dumě. Je mi jí opravdu velmi líto.

13
Před 1 rokem
Pavel Michálek

Mě je líto vás. Protože nemáte skutečné pravdivé informace. Jediní neomarxisté jsou zástupci současné bolševické vlády.

11
Před 1 rokem

Ta komunistka Konečná co si může pamatovat co její zrůdy komunisté napáchali za zvěrstva zalez a nelez na veřejnost.

13
Před 1 rokem
Standa Ševčík

Stáňo, vezmi si červenou tužku a projdi si svou moudrost ještě jednou

7
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Lidovci to jsou fašisti a zaprodánci ,ještě jsou tak drzi že si dávají ceskou vlajku na prsa ....

13
Před 1 rokem
Milan Javurek

Pokud je mi známo tak fašisti jsou SPD. Soudem uznanì

6
Před 1 rokem

Zdechovský je nevychovaný .Je mi z něj smutno,že něco takového je v parlamentu zn,Brusel.

18
Před 1 rokem
Ing.marie Hájková

Pan Zdechovský je ke všemu hulvát , Vše zná všude byl. Vůbec nechápu proč pan Zdechovský musí být zván stále paní Volfovou na jeji přihlouplý pořad 360. Pane Zdechovský škoda že jste zapomněl že Lidovci byli součást národní fronty za hluboké totality komunistů To že jako Lidovci jste si již několikrát změnili název strany na to jste zapmněl? I tak historie si Lidovce teď prý KDU v čele s lhářem Jurečkou z vás ani z vaší partaje , lepší neudělá Pane Zdechovský vaše chování mi připomíná chování doktora Sládka za stranu SRPS

4
Před 1 rokem

Ke Konečné se vyjadřovat nebudu, ale Zdechovský je poslední dobou v médiích

častěji jak Hanychová na Seznamu.

14
Před 1 rokem

zdechovský je obyčejný tupec a ti další jmenovaní také

27
Před 1 rokem

Pro mě je zdechovský normální práskač hlasující většinou proti ČR.

26
Před 1 rokem
Jiří Dušek

Konešníková hlasuje zásadně proti zájmům ŘR a to vám nevadí, soudruhu?

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Mělo to bezmozka Zdechovského nakopnout aby letěl hodně daleko , nejlépe do

10
Před 1 rokem
Jan Škoda

Pokud se někdo zastává komoušů nebo fašistů, je třeba ho politovat..

5
Před 1 rokem

No, podle pana premiéra jsou proruskými kolaboranty i demonstrující zemědělci - tak jako co 🙂.

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt