1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já Konečné fandím a moc narozdíl od vás Zdechovský jenom kecáte a ona když něco řekne má to hlavu i patu,strašíte s válkou už dlouho a lidi už to nebaví. Můžete jít válčit na Ukrajinu oni vám to lidi posvéti. Vy z KDU-ČSL jste ochotni udělat cokoliv aby jste se s těmi 2,5% udrželi u koryta.

35
Před 1 rokem

... ta je jak vystřižená z padesátých let.... akorát tedy v teple "kapistalistických" výdobytků a s kapsou naditou od nenáviděného europarlamentu...pokrytectví, jak z učebnice... ale zase docela slušná obživa...

26
Před 1 rokem

No jo. Rusácká pátá kolona už mlátí hubou.

17
Před 1 rokem

NEJSEM KOMUNISTA,když jsi vzpomenu že moje rodina na Ukrajině byla nahnaná do stodoly a zapálena Ukrajinskými nacionalisty jednalo se o jednatky UPA taktéž má matka která pak nemohla chodit do školy a žila ve sklepě můj děd byl v Slovenském koncentračním Táboře a byl propuštěn s otevřenou Tuberkulozou plic jeho váha byla 40 kg no nevím,kde se bere Vaše nějaké nadšení pro slova Slava Ukrajině,neznám Slovenský nacistický pozdrav,můj otec Byl v koncentračním táboře,také můj děd...Nechápu jak někdo stále může převracet dějiny...Máš tátu,máš mámu???Já jsem své prarodiče nepoznal vyletěli komínem někde v těch lágrech!!!

7
Před 1 rokem
František Kroupa

Je mi Vašich rodičů i prarodičů moc líto. Vaši generaci pomalu vystřídala generace nová a moci se chápou fašisti. Pane, pište prosím tento Váš příběh všude, kde to jen trochu jde, snad to někomu přeci jen otevře oči.

1
Před 1 rokem

No prosím! Jen bych si dovolil uvést, že si Fórum, jako tak často, zrovna nevybralo bůhvíjakého hrdinu. Vždyť on už je Zdechovský s tím poulením očí, pochechtáváním a bohaprázdným žvaněním (ač je jistě pobožný lidovec) - pro smích. Na Hané by se řeklo - na prču!

13
Před 1 rokemUpraveno

Že "Komunisté jsou banda proruských kolaborantů." je samozřejmě pravda, ale poslední dobou musí se soudružkou Konečnou často souhlasit i zarytí "antikomunisté". Má totiž v dost věcech pravdu. (teď nereaguji na tento článek)

28
Před 1 rokem
Martin Kratochvil

Fórum.24 NE

Před 1 rokem

Tak logicky je to příprava na válku.Vy žijete asi na nejaké jiné planetě,že neslyšíte,že Putin vyhrožuje jadernými zbraněmi.

2
Před 1 rokem
Vlasta Kobzova

Nikdo na to neslysi ale je to pravda.Mozna ti kteri nadavaji na USA pak budou radi ze nas budou branit jak ve 2 svetove valce.

Před 1 rokem

Komunisti se tedy připravovali na válku 40 let, když nás nutili nesmyslně strávit dva roky života v kasárenských lágrech, většinou s hnusnou stravou, šikanou od mazáků a v případě nečlenství v SSM i od důstojníků. Vím o čem mluví, byl jsen na vojně v době nejtvrdší normalizace 97 - 72 a byl to jeden velký hnus.

8
Před 1 rokem
Milan Ginzel

Jen aby se to nevrátilo zpátky a už to tak vypadá že se to blíží.

6
Před 1 rokem

Ta lůza komunistická by měla už konečně skončit s s lhaním a pomlouváním a sbalit ji do rudýho hadru a poslat tomu kremelskýmu fašistickýmu záprdkovi k narozeninám..

9
Před 1 rokem
Skritek Miroslav

Zdravím . Když probíhají diskuzni pořady v telce - pokud máte telku - , tak jste si mohl povšimnout - pokud tomu rozumíte co říkají - , že p. Zdechovsky lže , jako když tiskne , kdepak se na něj hrabe p. Konečna . Ta se mu v tom lhani nemůže rovnat , nesaha mu ani po kotniky . P. Zdechovsky je superlhář a nejsrandovnějši na něm je , že všem ostatním oponentům tvrdi do ksichtu , že lžou . Fuj . Podívejte se mu do oči a uvidíte tam vystrašeného zbabělce . Proto tak kolem sebe kope .

9
Před 1 rokem

Ano komunisté byli banda proruských kolaborantů a představitelé současné vlády jsou banda proamerických a prounijních kolaborantů. Jaký je mezi nimi rozdíl? Ani jedna z těchto skupin nehájí zájmy občanů této země. Občané by si to měli uvědomit a volit ty, kteří budou bojovat za ně. Nezáleží na příslušnosti k politické straně, ale na charakteru těchto lidí. Současné politiky a kandidáty znáte vybírejte ty na které se můžete spolehnout!

10
Před 1 rokem
Bohuslav Bartonicek

Soudruhu bolševiku, vystěhujte se do Ruska, když se vám v demokratickém státě nelíbí!

10
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt