Já Konečné fandím a moc narozdíl od vás Zdechovský jenom kecáte a ona když něco řekne má to hlavu i patu,strašíte s válkou už dlouho a lidi už to nebaví. Můžete jít válčit na Ukrajinu oni vám to lidi posvéti. Vy z KDU-ČSL jste ochotni udělat cokoliv aby jste se s těmi 2,5% udrželi u koryta.
... ta je jak vystřižená z padesátých let.... akorát tedy v teple "kapistalistických" výdobytků a s kapsou naditou od nenáviděného europarlamentu...pokrytectví, jak z učebnice... ale zase docela slušná obživa...
No jo. Rusácká pátá kolona už mlátí hubou.
NEJSEM KOMUNISTA,když jsi vzpomenu že moje rodina na Ukrajině byla nahnaná do stodoly a zapálena Ukrajinskými nacionalisty jednalo se o jednatky UPA taktéž má matka která pak nemohla chodit do školy a žila ve sklepě můj děd byl v Slovenském koncentračním Táboře a byl propuštěn s otevřenou Tuberkulozou plic jeho váha byla 40 kg no nevím,kde se bere Vaše nějaké nadšení pro slova Slava Ukrajině,neznám Slovenský nacistický pozdrav,můj otec Byl v koncentračním táboře,také můj děd...Nechápu jak někdo stále může převracet dějiny...Máš tátu,máš mámu???Já jsem své prarodiče nepoznal vyletěli komínem někde v těch lágrech!!!
Je mi Vašich rodičů i prarodičů moc líto. Vaši generaci pomalu vystřídala generace nová a moci se chápou fašisti. Pane, pište prosím tento Váš příběh všude, kde to jen trochu jde, snad to někomu přeci jen otevře oči.
No prosím! Jen bych si dovolil uvést, že si Fórum, jako tak často, zrovna nevybralo bůhvíjakého hrdinu. Vždyť on už je Zdechovský s tím poulením očí, pochechtáváním a bohaprázdným žvaněním (ač je jistě pobožný lidovec) - pro smích. Na Hané by se řeklo - na prču!
Že "Komunisté jsou banda proruských kolaborantů." je samozřejmě pravda, ale poslední dobou musí se soudružkou Konečnou často souhlasit i zarytí "antikomunisté". Má totiž v dost věcech pravdu. (teď nereaguji na tento článek)
Fórum.24 NE
Tak logicky je to příprava na válku.Vy žijete asi na nejaké jiné planetě,že neslyšíte,že Putin vyhrožuje jadernými zbraněmi.
Nikdo na to neslysi ale je to pravda.Mozna ti kteri nadavaji na USA pak budou radi ze nas budou branit jak ve 2 svetove valce.
Komunisti se tedy připravovali na válku 40 let, když nás nutili nesmyslně strávit dva roky života v kasárenských lágrech, většinou s hnusnou stravou, šikanou od mazáků a v případě nečlenství v SSM i od důstojníků. Vím o čem mluví, byl jsen na vojně v době nejtvrdší normalizace 97 - 72 a byl to jeden velký hnus.
Jen aby se to nevrátilo zpátky a už to tak vypadá že se to blíží.
Ta lůza komunistická by měla už konečně skončit s s lhaním a pomlouváním a sbalit ji do rudýho hadru a poslat tomu kremelskýmu fašistickýmu záprdkovi k narozeninám..
Zdravím . Když probíhají diskuzni pořady v telce - pokud máte telku - , tak jste si mohl povšimnout - pokud tomu rozumíte co říkají - , že p. Zdechovsky lže , jako když tiskne , kdepak se na něj hrabe p. Konečna . Ta se mu v tom lhani nemůže rovnat , nesaha mu ani po kotniky . P. Zdechovsky je superlhář a nejsrandovnějši na něm je , že všem ostatním oponentům tvrdi do ksichtu , že lžou . Fuj . Podívejte se mu do oči a uvidíte tam vystrašeného zbabělce . Proto tak kolem sebe kope .
Ano komunisté byli banda proruských kolaborantů a představitelé současné vlády jsou banda proamerických a prounijních kolaborantů. Jaký je mezi nimi rozdíl? Ani jedna z těchto skupin nehájí zájmy občanů této země. Občané by si to měli uvědomit a volit ty, kteří budou bojovat za ně. Nezáleží na příslušnosti k politické straně, ale na charakteru těchto lidí. Současné politiky a kandidáty znáte vybírejte ty na které se můžete spolehnout!
Soudruhu bolševiku, vystěhujte se do Ruska, když se vám v demokratickém státě nelíbí!