1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Dolejš právě zjistil, že komunisté se nikdy nezmění. Vždycky to končí likvidací těch, kteří nedrží hubu a krok.

On a Svoboda byli jediní dva, kteří se z KSČM snažili udělat relativně normální, soudobou stranu. A oba zcela logicky pohořeli, protože to není možné.

13
Před 1 měsícem
Jan Havlas

Ještě bych k těm dvěma přidal jednoho ze začátku "devadesátek": Jeroslav Ortman a jeho Strana demokratické levice.

Před 1 měsícem

Nedávno sem ho poslouchal, a ač sem pravicový volič, doposlouchal sem to do konce.

3
Před 1 měsícem

Tak to je vtipné, zrovna před nedávnem jsem ho někde poslouchal a říkal si, ok na komouše není uplně mimo, i bych ho bral ve vládě hodně vlevo a ejhle. KSČ už je jen a jen populistická značka.

Dosvidanija komančeros!

12
Před 1 měsícem

Budte rad, pane Dolejs, ze uz nemate nic spolecneho s tou sprostou a agresivni sebrankou.

18
Před 1 měsícem
Radovan Wicha

Pane Vícho máte naprostou pravdu. Jen jsem si myslel, že tu nereformovatelnou bolševickou svoloč opustí sám.

5
Před 1 měsícem

Pan Dolejs byl patrně "pouhým" příznivce levicové filosofie, asi skončil u Marxismu (a že i Kapitál není zrovna hezké čtení). Leninismus s touhou po válce, ovládnutí světa... mu asi přišel moc silné kafe.

2
Před 1 měsícem

Demokratický centralismus je demokratický centralismu.😄 Kolik lidí si ještě pamatuje, jaký to byl vý dobytek? Když mě šéf lákal do strany, tak jsem se na lecos ptal. Pak mě ještě ukázal stanovy. Byl by to humor, kdyby v té době nebyla totalita.

3
Před 1 měsícem

Hmm ... bývalý komunista - budoucí anonista. Babišovi se hodí talenty všeho druhu. Ale Dolejš nejspíš ne. Dolejš je rebel. Andrejovi se hodí jen ti poslušní.

2
Před 1 měsícem
Lubomír Šušlík

Omyl , Dolejš je poctivej levicovej intelektuál kterej akorát nedokázal převlict kabát. Ten chlap má můj respekt právě proto, že nikdy neuhnul k dezolatum ani k ty čarodějnici

8
Před 1 měsícem

Dopadl podobně, jako reformní komunisté v roce 1968. Tehdy ovšem vedení KSČ nevyhodilo jen je, ale všechny lidi z jejich pracoviště - viz Zdeněk Hejzlar a čistky na škole, na které dělal ředitele.

1
Před 1 měsícem

co si rikali pred popravou slansky, reicin a vsichni ti fanaticni komuniste?

take kriceli pod obratkou, at zije stalin?

kdo se narodi jako naivni hlupak, stejnym zpusobem z tohoto sveta i sejde.

nemam slova/omluvu pro nejakou pietu.

Před 1 měsícem

Myslím že Dolejš se svýma názorama patří do TOPky - a je tam teď docela volno

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt