1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Její slova o tom aby se ji Marian Juračka omluvil za lež, kterou o ní pronesl byl absurdní, protože všichni kromě ní její výrok, který v televizi pronesla dříve.

věděli a následně se to ukázalo i v reakci ve zprávách.

Názorně nám ukázala že drzost a nevychovanost je její normou. Byl jsem zhnusen jejím chováním a divím se Václavu Moravcovi, že ji neusadil, když neustále skákala do řeči a neustále mluvila i když slovo měl někdo druhý. Samozřejmě když se ona honosí tím, že měla hotovou důchodovou reformu a neprpsadila ji ve sněmovně, kdy seděla ve vládě s hnutím ANO. Je těžké snést když se to podaří někomu jinému. To, že bude muset další vláda udělat ještě další úpravy( protože na dluh nemůžeme žít neustále, ale hlavně se víc a víc zadlužovat) To bohužel takovíto lidé jako Maláčová nepochopí a o ANO nemám žádné iluze, ti důchodcům naslibují modré z nebe a po nich potopa.

Před 4 měsíci

Když čtu příspěvky redaktorů Frm24, tak ti používají slovník komoušských ideologických úderek odjakživa.

9
Před 4 měsíci
Petr Foniok

Á, Foniok... Jasná zpráva.

2
Před 4 měsíci

Tento novinář je zaslepený nenávistí a za každou cenu musí hájit vládu. Maláčová je prozápadní politička, která se zastává pracujících a důchodců. Jurečka že je lidovec?

8
Před 4 měsíci
Pavel Černý

Maláčové jde jen o jedno,znovu se dostat na dobře placené koryto do vlády.Zjitila,že zaty jeji blaboly ji žádna firma nezaměstná a tak se snaží oblbnout voliče sliby -chyby a mět znovu koryto a nic nedělat.Měla by se vrátit na Moravu do vinohradu vyhrnout rukavy a žačat konečně pracovat,protože tu ideoligii co studovala ji neuživí.

Před 4 měsíci

Její strana nemá žádnou šanci.Povídat si s ní nemá žádný smysl a je to jen ztráta času....

38
Před 4 měsíci
Jan Kolomazník

Korunu v minulosti dala jejímu oblbování lidí s Matějem Stropnickým coby hustá dvojka.

A stále se chová, jakoby bylo lidí, hloupějších než je ona, pro politické účely stále dost.

17
Před 4 měsíci

Kdyš padne sistem Rusku tak sem Seto taky dostane ať chceme anebo ne Amerika a západ nám ukaže velký K.... Moc věříme takovim co nas zradili.tose šecko opakuje lidí sou dost nespokojený dnešni dobou malo je těch co si hubec nestě žujou.

Před 4 měsíci

Pokud se chce spojit s komunisty, tak o nějaké moderní levici nemůže být řeč. Maláčová to vede špatným směrem. Zemanovi se povedlo tuto stranu zničit.

2
Před 4 měsíci
Franta Dlouhý

Naštěstí se paní Maláčová i s celou SOCDEM dostala do pozice uštěkaného ratlíka za plotem, který jen prudí, ale to je asi tak vše. Velkouzenář je bohužel daleko nebezpečnější.

1
Před 4 měsíci

Je to ostuda pro ČSSD, žeje tato žena v jejím čele. Můj děda se musí v hrobě obracet, fuj...

14
Před 4 měsíci
Ludvik Fuxa

Bohužel tato tradiční strana pro nižší střední třídu a pro dělníky měla stále dobrou pověst i za první republiky. Spojení s komanči po r. 48 ji úplně zničilo. Většinou jsme přivítali její obnovení po sametové revoluci a doufali, že osloví určitou část našeho obyvatelstva. Co z toho nakonec vzniklo, všichni vidíme. Spojení s komanči bude poslední rána do vazu. Stopadesátého výročí už se tato ostuda slušných lidí nedožije.

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Lépe se článek s rozborem těchto příživníků komunistického ražení nedal napsat, škoda jen že tito paraziti jsou stále tak dobře placeni z daní ostatních.

3
Před 4 měsíci

Viděl jsem to, musel jsem to vypnout. Udělalo se mi zle, žaludek to nevydržel.;((

39
Před 4 měsíci

ty jo komunisti jedou co , socdem má stejné názory , komouše na hradě noooo asi jsou v modě , a koukám že i dost lidí to podporuje ,..... hlupáčci

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt