Takhle ještě "Vytyčit prostor pro platformu a nastartovat proces urychlení." a máme tu husákovskou normalizaci. Býti marxistou není v členství v nějaké straně. To je stav ducha. To si soudružka Venezuela Maláčová neuvědomuje.
Propad reálných příjmů za roky 2022 - 2024 je cca 6 %, takže obrovský propad. Valorizace důchodů pokryla kumulovanou inflaci za roky 2022 - 2024 úplně. Je tu cca 15 - 20 % lidí, co mají existenční problémy, ale ty si často zavinili sami. Jediná výjimka jsou důchodci, co dostávají důchod 20 a více let. Ale i této skupině tato vláda přidala více.
Jsem důchodce do 37 let jsem fachal v Kolbence, pak jsem si udělal živnostňák. Nyní pobírám velmi slušný důchod, k tomu podnikám. Nemusím, ale práce mě baví a dokud to půjde, budu pracovat dále.
S těmi plačky, kteří se těší na slibotechnu Babiše mě už ani nebaví diskutovat. Stále jen natažené ruce na nějakou dávku.
Maláčová musela být dobrá a přičinlivá pionýrka. Alespoň slovník pobrala dokonale
S obsahem článku samozřejmě souhlasím, nemohu se ale nezmínit o zlovolných postupech dnešních novinářů, spočívajících v:
Musím říct, že tato praxe mi už pije krev. Že jsem již déledobější příslušník skupiny "důchodci" nemusím připomínat.
Howgh!
A ironií osudu jste právě vypíchl podskupinu "zlovolných novinářů" :)
Docela mně překvapila naivita a dá se říci hloupost Jany Maláčové. Podobné vlastnosti mně nepřekvapují u Kateřiny Konečné ani u obdivovatelů těchto soudružek.
Taková je odnepaměti... Nejvíc jí šlo a bavilo se Stropnickým dělat přepadovky firem, což vskutku nebylo náplní ministryně. Nově se vylepšila o kačera...
Je hezké to tady rozebírat a bavit sem o tom co bylo a přesvědčovat se, zda to bylo lepší, nebo horší . Jenže mladí, kteří o tom nic nevědí, tak netuší o čem je řeč. A pokud si z toho vezmou jen to, že někdo nyní jim zhoršuje jejich životní úroveň a chtěl by dál, ale že i existují tací, co to nechtějí dovolit, ale musí k tomu dostat možnost, tak je budou volit, ať se jmenují jakkoliv. V rodinách se o tom málo kdy otevřeně mluví a když, tak dost často i záměrně zkresleně. No a ve škole se novodobé dějiny v drtivé většině neučí. Pokud novináři a všichni, co je dokáží oslovit jim skutečnost dokáží pravdivě popsat a přiblížit i ty, co jim to slibují ve skutečném světle, pak takový článek je o. k., ale pořád je to málo. Opakovat roky 48, či 68 si fakt určitě hodně z nás nepřeje a že by se tak nemohlo stát není vyloučené. To, že se tvoří i jinde postupně jiné společenské zřízení není tajemstvím. Vždy to ovšem odnese nejvíc střední třída a to je hodně out.!🤔😰👎
Jak se zdá sloučení SOCDEM a KSČM ve Stačilo asi nebude žádný zásadní ideologický problém. Vše již tu bylo...
Tak původně jsou z jednoho hnízda. Zase se někdo ožere v hospodě U dubu.
No jo no.... Venezuela Maláčová.
Můj děda měl v roce 1988 důchod 945 Kčs, moje maminka v roce 2023 21 000 Kč. Já až půjdu do důchodu, tak díky letům a platu budu mít asi 34 000 Kč. Důchodce okrádali komunisté třeba tím, že po roce 1948 rozkradli penzijní fondy -to byl případ mého dědečka co si spořil a komouši mu to ukradli... Senioři na tom nejsou rozhodně v ČR špatně - průměrná penze okolo 22 000 Kč je o 7 000 Kč vyšší než na Slovensku a o 17 000 Kč vyšší než mají Rusové.
I bohatí Švýcaři - státní penze cca 1 800 - 2000 CHF jsou na tom v jejich kupní síle hůře než našinec. Proto také v CH se každý občan připojišťuje dalším penzijním piliřem, tedy šetří si na důchod...
No, manipulovat s tím, že tu máme důchody vyšší než Rusové, je vyloženě trapné...
Z husté dvojky zůstala jen hustá jednička. A zkuste v jedné osobě předvádět ve fabrikách komedii.
No zkusit to může, ale aby ve fabrice nedostala přes rudá ústa!!
Ať si mele co chce. Stejně ČSSD nebude mít víc než 2%. Strana která měla před 30. lety 35% hlasů. Neuvěřitelné kam tuhle stranu tihle všichni gauneři a zloději posunuli.
Jeden mstivej dědek, s velkou zásluhou, seděl donedávna na Hradě.