1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

kdykoliv tu pani vidim, jak obhajuje neobhajitelne, jiz mne jen chybi v jeji tvari nepravidelny tik, ktery jen potvrdi jeji stres a konecny stav cele jeji partaje. nekontrolovatelne zaskuby konce kscm. ti se stali opravdovou “partickou” , ne vsak ke smichu, spise jen k horkemu litostnemu pousmani. (kterak se nekdo sam zcela znemoznil)🙄

11
Před 1 rokem

V něčem s paní Konečnou nesouhlasím, Já ze všeho co mě štve obviňuji vládu. První mě ceny elektřiny, plynu, nafty málem způsobily kolaps a potom si vláda vybrala nadměrný zisk jenom z ČEZU ve výši 50 miliard a chlubí se jak snížila dluh státu. To byly mé peníze o které mě obrali. Když jdu koupit potraviny tak mě ceny přivádí do vývrtky, potraviny které kupuji nejčastěji narostly o 100%, inflace jaká snad nikdy v Česku nebyla. Nevím jestli paní Konečná myslela mafii státní, ale to je také vina vlády

10
Před 1 rokem

Zajímavé na Vašem příspěvku je to, že oslovování křestním jméne se nejvíce používá v USA a to Vám nevadí?????

Před 1 rokem

Organizovaný zločin a tyranie, to je nějaká sebereflexe komunistického režimu, který soudružka Konečná zastupuje? Nebo ni jen štve, že ona na ten šňup nemá kopějky?

113
Před 1 rokem
David Jůna

Pane ,jaká reflexe , v roce 1989 byly 2/3 dospělého obyvatelstva v KSČ, tak,že, z čeho vznikly po tomto roce ostatní strany? Všichni se překabátili a začali politikařit pod jiným názvem jinde, tak to prostě bylo. Zamýšlel jste se někdy nad tím , jakou funkci by dnes zastával náš nynější prezident, nebýt převratu?

12
Před 1 rokem

Pravda se špatně poslouchá! Soudružku Konečnou nikterak nepodporuji, ale soudružka má bohužel pravdu. Soudruzi komunisti si nedovolili to co dělá dnešní vládní sebranka, a to je smutný fakt k zamyšlení.

23
Před 1 rokem
Pavel Mádr

Jak můžeš, trolle bolševickej, srovnávat vládu bolševiků po osmačtyřicátém s tou dnešní?

Ta dnešní také popravuje své oponenty, vězní statisíce "nevinných" komunistů, nebo dokonce vraždí ty, kteří chtějí jít do země zaslíbené, resp. Říše zla?

Takže s tím lživým slintem zalez do bolševické senkrovny !!

A zamýšlet se ani nemusíš, vaše bolševické dogma je "nesmrtelné " !!

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

S úlevou kvituji, že komunisty vede právě K.K.. Měl by jí být dán prostor k vystoupením na kongresech pravicových stran k pobavení delegátů. Není s podivem, že právě takto vypadá generální tajemnice KSČm, která má žaludek na to postavit se za odkaz bolševické ideologie. Nu vot, bráškové evidentně platí stále dobře. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

13
Před 1 rokem

...pan Padevět je nakladatel a zjevně úspěšný - ale spisovatel???, to snad ne...spisovatelé jsou množina literárně nadaných umělců - tím pan Padevět rozhodně není...jeho kritika paní Konečné je jeho názor, který nemusí chválit každý...

8
Před 1 rokem
Stepan Jaros

Tak se podívejte na jeho životopis. To, že se vám osobně nelíbí, jak píše, neznamená, že není úspěšný spisovatel.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Naštěstí komouši končí v propadlišti dějin.

8
Před 1 rokem
Zdeněk Mráz

Ti to mazli🤣🤣🤣. Co se ti Zdenku spatneho v zivote stalo? Ze prilezes do diskuze a zacnes hned nadavat? To mas jen dnes, nebo už od narození?

Před 1 rokem

Taky jste si všimli té generalizace pochybení jedné starostky ( která by podle mne opravdu měla skončit ) na celou partaj ? Opravdu to takhle mají i u nich, že když selže jedinec, je to vina celé strany ? Tahle dáma opravdu vývojově zatvrdla ještě před železnou oponou.

10
Před 1 rokem
Miri Šimerlová

Pani Simerlova, oni v tom maji prece tradici. Za "hrichy" rodicu pykaly deti, atd.

2
Před 1 rokem

Spousta lidí nadává na komunisty a jdou k volbám a hodí to pro KapiFašoDemoBusinessRasisty..A to je ten problém.

6
Před 1 rokem
Jan Faukner

To je teda blábol. Vy patříte do blázince. I houpací kúň má větší IQ, než vy

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt