1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

S Konečnou komunisti končí. Tato svazačka je vede na smetiště dějin. Zaplať Pánbůh.

15
Před 1 rokem

Krásná práce fotografa. Jako by z oka vypadla...

Odkaz

tenor.com
Cow Derp GIF - Cow Derp Dizzy - Discover & Share GIFs
Click to view the GIF
1
Před 1 rokem

Slyšte slyšte! Zakdákala komunistická slepice.

20
Před 1 rokem

Možná že mi ten ,, slavný,, spisovatel vysvětlí ten organizovaný zločin KSČ a co se tyká těch alpinistu tak to je Fiala který vleze kde se dá jak Pospíšil kandiduje kde se dá

8
Před 1 rokem
Jana Čuřidlová

No přece organizovaný zločin v každé Základní organizaci KSČ, není co vysvětlovat, lidi si dobře pamatují, že buď tam někoho soudili, nebo byli souzeni, bylo to střídavě, často byl souzen kovaný člen KSČ a podobně. Účastna toho byla velká část národa. To bylo jako to blaho národa? Co víc vysvětlovat? Co komunisti s celým národem udělali?

7
Před 1 rokem

Nemám rád bolševiky, staré ani nové, řídili mi život polovinu času mi na zemi daného, ani náhodou nemám rád Konečnou.

Ale to neznamená, že ta paní má tady ve všem pravdu ...

Naši politici fakt klesli fakt hluboko, asi až k Titaniku.

Ale mají štěstí, imploze jim moc nehrozí...

5
Před 1 rokem

Jsem zvědav kam to v dalších volbách komouši dotáhnou.Vůbec je nepodcenujte ,jeden z nich dosáhl nedávno na post nejvyšší.

7
Před 1 rokem
Milan Cermak

Dotáhl, no, už v roce 2017 , předseda vlády.

5
Před 1 rokem

Tato"rádobypolityčka", která již od ranného mládí v tryku KSČM nehrábla rukou a hrabe prachy v politice by měla být výstrahu, jak vysává za nic peníze ze státního rozpočtu!!!!

18
Před 1 rokem
Jiří Brchl

Co je podle vás ranné mládí?Jak víte a podle čeho soudíte,že nehrábla rukou a vysává peníze z rozpočtu?Od toho jsou jiní kabrňáci.Nějak se to opakuje.Dříve nám vysávali mozky komunisti svojí propagandou a dnes nás blbnou svojí propagandou novodobí kapitalisti.Těžko už uvěřit těm slibům co jsou nám předkládány.

7
Před 1 rokem

Tihle bolševičtí zločinci,kteří jsou naprosto stejní jako zločinci nacističtí mají jediné právo ....držet hubu !!!

32
Před 1 rokem
Jaroslav Krkoška

Horší! Jsou horší než nacisté! Nacisté zprovodili ze světa "jen" cca 20 miliónů nevinných. Komunisté 160 miliónů.......,to je horší nemoc.

24

Paní Konečná má prstě svůj styl vyjadřování se ke hno..ji který se tady probírá a děje no. Pan Padevět dělá, jakoby to všechno nechápal, slavný spisovatel jééé

13
Před 1 rokem
Jaroslava Šlapanská

sEMELKO,TY JEDNA NULO!

1
Před 1 rokem

Bendo, mlčeti zlato!!! Služebně nejstarší poslanec Benda je pískem v soukolí ODS a mašinfýrové to bohužel nevidí. Ten lidi tak vytáčí, že - kdyby ho tam vedení necpalo - má ODS ve volbách víc hlasů než ANO...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt