Čím se ten "slavný" spisovatel proslavil? Nebyl také náhodou v KSČ?
Než napíšete blábol, kterým chcete někoho urazit a pošpinit, doporučuju si o daném člověku něco zjistit. Jinak tu budete vždycky za úplnýho blba.
Gottwald byl taky narkoman a k tomu jeste alkoholik.Co jako mam tim chtela soudruzka rict?Cela KSCM se svoji dvouprocentni volicskou zakladnou je k smichu 😀😀
Ona ta loutka Kremlu resp. gauner, byl navíc syfilitik !
je dobře, že předsedkyně strany zná její historii, a okolnosti vzniku ksčm.
asi jako kdyby kdu-čsl tvrdila, že nemá nic společného se stranou kds. vždyť kdu-čsl jako taková vznikla v r.1992... 😄
to její vysvětlení, to je už fakt konečná.
Co asi bude dělat pí. Konečná po vypršení mandátu? Už se jí to krátí.....
Třeba bude zvolena do českého Parlamentu. Nebo do Senátu. Politici všech barev se o sebe umí postarat.
Já nevím,proč tuto kreaturu, musíme tak často vidět v televizi,to mi hlava nebere.Ta by asi za starého režimu udělala zářivou karieru UV KSČ,s tím jejím pološíleným pohledem a přednesem jí tam vidím.
Souško soudružko, už dejte pokoj a jděte do.........historie, která byla temná, vražedná a neslavná. Buďte radši dáma, nebuťe už soudružka, to je směšný, jste k smíchu.
Dáma? To těžko.
Konečná si v debatách "namaže na chleba" každého chytráka a všeznalce z pětikolky včetně pisálků z žumpy forum
PSVB? To Ti chybí co, když se na nic jiného po r. 89 nehodíš, než na zametání silnic - jak vOkumůra.
Tak já si myslím že tyhle si nic vyčítat nemusí Komančové dělali to co dělali to víme všichni a tyhle to že jsou spojení z organizovaným podsvětím je pravda to že kradou fetujou je holí fakt a to všechno z peněz daňových poplatníků 🤷🤷
A co myslíte?Jak to vidi občané česka (kromě Prahy) jedině tato paní Konečna a pan Čunek umí ve všech debatách dát pětikolce pořádně na frak.
Radši se nápij něčeho ostřejšího,neb tvoje zpráva zavání STBáctvím, že by se to v tobě opět otevřelo.
Zástupkyně dělníckého lide, komunistka Konečná nikdy v životě nepracovala - pouze jako komunistická posluhovačka. Pro stát nevytvořila vůbec nic a celý život jenom škodí...