Myslím, že už jste ukázali dost a to stačilo. O vašem charakteru vypovída dostatečně to , že setrvávate v Evropském parlamentu a KSČM požaduje vystoupení z EU. Zřejmě jste tam z lásky k penězům že.
Neuvěřitelná bolševická zrůda, která si vezme několik se tisíc korun měsíčně s kapitalistické EU , a bude hlásat tu bolševickou propagandu.
Když ona ta kapitalistická EU už zas tak kapitalistická není, a kolikrát by jeden řekl, že k těm bolševikům nemá zas tak daleko. Posledních letech v lecčem velmi blízko.
Nevím, jestli přímo zrůda, ale že je vypatlaná, o tom žádná... 😄
Opravdu neskutečné jak hloupé názory má tato soudružka.Asi když byly hodiny dějepisu tak měla absenci.
Víme, že komoušové dostávali funkce podle toho jak hodně se vymezovali proti všem co s nimi nesouhlasili nebo podle toho kolik lidí udali STB například když soustružník dostal funkci jako předseda JZD přesto, že o tom neměl ani šajn. Takže ta blonďatá slepice určitě neví nic o tom jak to chodilo před tím než se stala vůdkyní té zavrženihodné partaje.
Pan Padevět se musí lísat na tu ,,správnou" stranu. Tyhle chudáci, kteří nechtějí přemýšlet jsou jedině k politování. Stejně jako tenhle ,,seriozní" web. 😄
Soudružka Konečná by si měla dostudovat osudy lidí kteří se její rodné straně nezamlouvali, pak se pořádně několikrát za sebou proplesknou před zrcadle a následně zmizet do propadliště dějin.😎
Ne,ne,ne,nebudu reagovat,říkám si pokaždé,když se ozve tahle pohlupavá bolševická paní nikdo.Ale vždycky mě dokáže zvednout že židle.Asi to chce klídek
Také si to vždy říkám, ale ta šílená strač..a opravdu umí zvedat lidi ze židlí.
Padevět , Padevět , znám spoustu známých lidí , ale toto jméno mi nic neřiká a asi nás bude víc. Možná neznalost a nebo tento pán zase tak slavný není.
Je to spisovatel jako Antonín Zápotocký. Tedy jen na jedno použití.
Vzdycky me pobavi pokrytectvi vychlastane a profetovane spolecnosti kdyz kritizuje politiky co si zvolila, kteri jsou jen jejim vzorkem a de facto ji reprezentuji 😏
Paní primátorka byla přítomná při páchání tr. činu. Nejen, že nezasáhla, ale tuto tr. činnost nenahlásila. Co na to Policie, St. zastupitelství ? NIC.
A co na to sovětský prokurátor? Také nic soudruhu jiříčkutadeasilindo
Paní Konečnou sleduji, protože podává nijak nezkreslené zprávy z Bruselu…. A to mě opravdu může těžko někdo nařknou k lásce ke komunistům…
Ty sešrudej až za ušima soudruhu …