A má pravdu. Marně se snaží pětidemoliční členové a jejich pomocní kašpárci vylhat.
Jo komouše jsem nikdy rad neměl,ale bohužel musum přiznat,že za nich bylo lepe,jak za vlady techto pětizmrdu! Konečna nema s 50tymi mety nic společneho,ale ma pravdu! jen dal vy hnupy,podporujte,ten Fialovy hnus!
Jen paní Konečnou vidím, ani nemusí promluvit, a loupe se mi barva z vlasů. Barvení je drahé, tak raději na ní nekoukám.
že je škaredá nevadí tolik jako že je úplně blbá.
Velmi odpudivá velitelka zločinecké partaje. Nepřítel státu, tahle kolaborantka a vlastizrádkyně. Rudohnědý hnus.
Hlavně za své výroky patří do vězení
komunisté jsou lháři, zloději, gangstři, vrazi, násilníci, zločinci a jako s takovými by s nimi mělo být zacházeno.
Ta fotka a jeji vyraz staci aby clovek vedel s kym ma tu cest.....s blaznem co ma bohuzel vcelku velkou moc....ty jsou pro lidstvo nejhorsi.....
Ta je i ze svým výrazem zcela neškodná.
Zato všichni ti z nádhernými výrazy, co nám dneska řídí život v naší zemi,
ti jsou pro lidstvo tragédie...
Ať se stále daří paní Konečné.
Spouta z ČR jí obdivujeme, že říká to, co si myslí většina rozumných obyvatel ČR.
Ty ses, soudruhu, snad do té blondýnky zamiloval!
Tak a teď bychom si mohli vyjmenovat všechno zlo a zločiny, které komunističtí zločinci spáchali během 40 let rudého zlořádu.
Buďte zdráv, Mr. Rychter, zase vedle jak ta jedle??? Já Vám něco povim, ale vám se to moc líbit nebude.. Ti Vaši komunističtí zločinci v drtivé většině převlékli kabát a jsou to velcí byznysmeni, zastánci demokracie, politici na vysoké i komunální úrovni a (teď se podržte), nebo nám dělají prezidenta.. Bum!!! To je novina jako vrata a jenom pro Vás, Mr. Rychter.. 😉
nadáváte na komunisty a ten hradní vám nevadí
občas si paní Konečnou poslechněte bez klapek na uších
Jo to myslíte tu bojovnici která nenávidí EU ale půl mega měsíčně z Evropského parlamentu jí nesmrdí?
Kdo to je Padevěd? Ten je tak slavnej, že o něm nikdo neslyšel.
Bolševiku Paděda nikdo nezná, ale Padevěta rozumní a mírumilovní ano.