Samozřejmě soudružka Konečná od 18 v politice komunistka dcera okresniho tajemnika KSČ,stačí ! Soudružko samozrejmě za sebe ,řikám měla by odstoupit zejména proto ,že je veřejně činná v politice ,nepotrebuji váše výkřiky rady,dělám si svůj názor! Soudružko jsem r. 45 ,vaší partaj pamatuji dobře ,jak můžete lhát jsme jini já v partaji po r.90 jste úplně ,ale úplně stejní! Pavel byl komunistou asi 5 let a vy se timto distancujete ,vim nejvice vadí komunistům jen na okraj soudružko!
Takový přehled má málokdo.Kde jste to vyčetl?Co tak vzpomínám tak pani je v KSČ od roku 2009.Většina dcer a synů starší generace jsou děti komunistů a někteří z nich nám i vládnou a i o nás rozhodují.
Komunisté, kteří nikdy neměli žádnou morálku, nám tady o ní chtějí kázat. Pozoruhodné.
Bože můj jak můžete mluvit o morálce?Kdo z dnešních vládních představitelů vůbec ví co to slovo znamená?To je opravdu pozoruhodné a k zamyšlení.
Komunisti byli vždycky vlastizrádné stvůry. U Konečné tomu není jinak.
Mluvíte mi z duše. Hlavně soudruh Pavel a soudruh Rychetský.
Jediná odvážná žena která se nebojí říci pravdu. Jestli je komunistka či žlutooranžová je fuk. A že řekne pravdu, tak na ni zde blijí patolízalové a podržtašky co můžou. Že tak neblijí na válečnou amazonku z vlády či jiné politiky kteří podvádí, okrádají a lžou veřejně !!! Že je zde diktatura zpět není pochyb.Pokud se tato junta udrží u moci , brzy dojde i na excesy. Lidé zde se většinou stále bojí, mají letité zkušenosti z vlád C.a K., němců a poválečných vlád. V demokracii se s oponenty diskutuje,jedná, dělají kompromisy, zde se na demokracii zvysoka, jen se to hodí jako pláštík......
Je to marný. V těchto zeměpisných šířkách vládnou zloději a nyní i fetky. Kolik životů zmařila Konečná, to nikoho nezajímá, ale pokud bude válka může za to jasně ona a Babiš, to je přece jasný.
Komunistická žena která o zločinech komoušů v 50 létech nic nemůže vědět ,pindá hovadiny.Musela vyrůstat v rodině která byla poslušná režimu a vymývání mozku asi bylo důkladné.
No někdy ji nezaujatě poslouchám a určitě v mnoha věcech lze souhlasit.Dříve byla každá rodina poslušná režimu když chtěla mít klid.To se říkalo,že se vyplatí držet hubu a krok.Nakonec to platí i dnes možná ve větším měřítku.Stále vás někdo sleduje,kontroluje a má přehled o vašem pohybu.Musíte se přihlašovat,zaheslovat,souhlasit.To je daleko horší kontrola.Prostě někdo o vás ví úplně všechno.Vám se to líbí?
Tahle osoba mě nepřestane bavit. Myšleno hodně sarkasticky. Přinejmenším ona a Skála by se měli chytnout za ruce a odkráčet spolu do zapomnění.
Konečníková Káča zase perlí 🙂.
Její drzost je neskutečná.
Blonďatá komunistická fůrie by měla napsat, jak může srovnávat přibližně 250 popravených, 4500 zemřelých v kriminálech a statisíce až miliony perzekuovaných jen u nás s tím, co se děje dnes. Místo toho, aby lezla kanálama, tak si ještě otvírá tlamu.
Byli jsme v určitých chvílích moc sametový.Jen mě udivuje co mladých lidí k nim tíhne.Asi jim to málo vysvětlovali rodiče.I když dnes když už je vše jasné a člověk který to prožil mi řekl jak mu v té době bylo strašně fajn,tak nevím.Jako národ máme krátkou paměť.
Komouši jsou jen kolaboranti s rusáky, zloději a vrazi. Provedli zemí spolu s rusáky jen to nejhorší.. není zločin který by komouši neprovedli.
Ale provedli podepsali valorizaci důchodu
Rudá smradlavá Káča. Doufám, ze už se příští rok do EU parlamentu nedostane k....a
A rudý smradlavý Pávek Vám nevadí? Všichni komouši jsou jedna veliká svoloč.