1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Jsem nekuřák ale toto je už příliš a můžu říct Jsem ráda že jsem stará

5
Před 8 měsíci

Kouřilo se dřív všude a furt jak o medaile viz.starý filmy,jak český tak i zahraniční,kouřilo se i v nemocnicích,poliklinikách,sic na chodbách,ale někdy i v ordinacích,co si pamatuji i já.Kolikrát jsem si říkal,sakra ten svět by už měl být dávno zpola vychcípanej z toho kouření a ono nic.Divný,že?

13
Před 8 měsíci

Doba temna nastává..... Hlavně ať si už hospodští hledají jiné zaměstnání 😉 Za chvíli nám ještě nařídí jak často se můžeme za den nadechnout 😡😡😡😡😡😡

27
Před 8 měsíci
Pavel Kraus

Jíst a pít lze i bez kouření.

5
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Generaci bez pohlaví už máme, generaci bez mozku taky. Generaci bez aut, na dobré cestě, tak ještě bez cigár, bez chlastu, bez hospod. Já tu budoucnost vidím růžově. 🫤

14
Před 8 měsíci
Martin Tauš

Protože máte na drogy??

3
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

No pokud vím, tak pod vlivem kouření (samozřejmě kromě nemocí) cigaret nejsou páchané trestné činy - vraždy, loupeže, znásilnění, agresivita jak je tomu u alkoholu, který je široce propagován, včetně reklamních spotů. Nehledě na to, že alkohol způsobuje také spousty nemocí. Trochu neúměrné. Myslím, že se stejnou urputností by se mělo bojovat proti pití alkoholu, kdy nemalé prostředky jdou ze zdravotnictví, kromě již zmíněných nemocí, na léčbu alkoholismu.

Před 8 měsíci

Podle mě udělat zahrádky pro kuřáky a nekuřácké , proč mě má obtěžovat smrad z cigaret. Ať si kouří když chtějí ale je dost bezohledné když to mají dýchat třeba malé děti

7
Před 8 měsíci
Josef Benesch

Tak si sedni dovnitř hospody

30
Před 8 měsíci

Doufám že nová generace se dočká života bez nařizování EU a lidem se vrátí úsměv na tváři

48
Před 8 měsíci
Slavik Jaromír

Jojo, bezzubý úsměv těžkého kuřáka.. Ten zahřeje.

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Co kdyby evropská unie zakázala ještě leteckou dopravu . Když auta tak i letadla .Zakažem všechno at žije demokracie.Jen nevim kde potom budou brát peníze tupci.

12
Před 8 měsíci
Milan Karásek

Napaří daň

1
Před 8 měsíci

Taky by chtělo zakázat kouření na ulicích, balkonech. Zřídit kuřácké budky, ať si hulí tam. A zdražit cigarety na 1.000,- Kč a výš

30
Před 8 měsíci
Marcello Zlámal

Souhlas. Zákaz kouření na balkonech, u otevřených oken a blíže než X metrů od nejbližší budovy. A maximálně ty závislácké budky, s dvojitými dveřmi a na občanku (aby tam nelezli mladí).

Cigarety jsou neskutečně smradlavé, i močůvka je málem voňavka. Navíc kuřák bezohledně ničí zdraví všem okolo sebe. Tolerovali by jste člověka, který by do jídla sypal malé dávky jedu?

23
Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

Jsem pro zakázat i leteckou dopravu Zakažem souložit a že jen jedna rodina může vlastnit jen 1auto a ve finále Zakažem dýchat bez emisní povolenky .Vy tupci zasloužite si zdechnout

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt