Tím pádem navrhuji EU, aby na zahrádkách zakázala konzumaci alkoholu. Je také škodlivé. Jinak může celá EU jít do ....
Konzumace alkoholu nebo přejídání neškodí člověku vedle. Jen tomu co se ožírá a přejídá. Kouření škodí nejen kuřákovi ale i všem okolo.
Kuřákům zvýšit daně - zamořují životní prostředí a zvýšit odvody na zdravotní pojištění - proč mám dotovat někoho, kdo si dobrovolně ničí zdraví?
A co alkohol? Tučná jídla,cukr,potraviny nabušené chemií? Jsem zdravotník takže na vše s čím zakňučíte vám najdu osobní spoluvinu na potížích. A měl by jste cálovat.
Nejsem vzorný a osobně taky na svém zdraví hřeším. Ale nejsem pokrytec jako vy.
Evropská unie vytvoří nejdříve generaci bez tabáku, potom bez alkoholu a potom bez sexu s dostatkem genderů. Skončíme jako v polském filmu Sexmise.
EU ať už jde se vším co vymyslí do prde-e! Trotlové v Bruselu se snad předvádí kdo vymyslí větší píč-vinu🤦♂️. Nechal bych na každém majiteli restaurace ať toto rozhodnou sami zákazníci.
Dobrý den, jako nekuřák se ptám. Kam zmizela demokracie. Asi tímhle stylem začneme zvedat ruku jako před válkou.
Pokud vím, většina nekouří. Tak proč by menšina kuřáků měla většinu obtěžovat kouřem? Navíc velmi nezdravým.
V Austrálii mají tvrdý zákon proti kuřákům, ale nakonec zjistili, že kouří více mladých než před zákonem.
Každá taková akce zákonitě vyvolá reakci.
Tak když někdo něco vybuduje musí být mafián když někdo šetří a následně koupí auto je podezřelí tomuhle se říká závist a nenávist a člověk který vidí samou mafii pro nedostatek soudnosti by se měl léčit
bývá pravidlem, že pokud se něco zakáže, nahradí to velmi brzy něco daleko horšího.Sterilní svět bez nezdravých neřestí, je jen naivní utopie.
a kouření marihuany Unii nevadí? mně se zdá, že kuřáci cigaret přešli právě na ní...
Vymýšlení další diskriminace,jak za covidu,a další teror a je jedno ovcani jestli teď de o kuřáky nebo netolerantní nekuřáky