Nuteláci blábolíte tady samé nesmysly pod taktovkou zkorumpovaných novinářů že žumpy F24, ale soud rozhodl jasně, tak ať vám nepraskne žilka
Vy stejně "uvažujete" jako ten váš guru Babiš. Všechno je kampáň proti mně (AB) , všeci kradnů jen já čerpám ,ale vaše peníze z vašich daní v podobě neoprávněných dotací.
A ten článek a analýza jeho osobnosti sedí na 100% . Ať se vám to líbí nebo ne !?!
Umí někdo vypnout tu štvavou 24 ze Seznamu, ne ji budeme ignorovat?
Petře, navrhuji ti, abys četl články, které podporují tvojí bublinu o světě 🙂. Nebo snad chceš debatovat o tom, co je v článku lež? Asi né, že 🙂.
Řeší Babiše,který je uplně nejmenší v čerpání dotací on jim Andrej dělá jen lampu a jiní vesele hrabou.
Vy jste komik....Bureš je největší čerpač dotací z celé EU....
Jemu je to jedno, vše po něm steče jako po teflonu. Psychopat, jak známo, žádné svědomí nemá. A své voliče má jisté.
znáte průzkumy volebních preferencí politických stran ? 1/3 má ANO, tak podle vás 1/3 voličů jsou lidé méně inteligentní, a ti ostatní co volili vládní garnituru jsou geniové, no pěkná demokracie, tak ať žije Babiš, doufám že mě zase smažou, to jsou vaši přátelé ti mazači příspěvků?
Už někoho napadlo spočítat kolik stály soudy s AB za dotaci (pouhých) 50mil?
A dotaci vrátil nebo ne? No jo budou zase volby, takže pokračování příští rok.
O "pouhých" 50 000 000,- Kč chtěl okrást i vás!!
A dotací vrátil??
I pokus o podvod je trestný čin.
A vaše logika, že udělám podvod.. dobrý... přijdou na to ,tak to vrátím a je to v pohodě???
A Fialova kampelička také odhalila víc než si přál ale to je ticho po pěšině
Pana Fialu vyšetřuje kriminálka? Nebo je už z něčeho obviněn a běží soud?
Takže jen váš nenávistný výkřik a kopanec do slušného a bezúhonného člověka na obranu agenta StB č. 25085 Babiše vulgo Bureše, několikrát soudně usvědčeného lháře.
To je zase komedie , že Vás to ještě baví..
Kauza Čapák tak maximálně odhalila, že StBák a jeho sekta jsou rakovinou společnosti, se kterou si systém neví rady.
Máme přece geniálního finančního operátora,který se vyzná,né?
To je fakt komedie, pětikolka se rozhodla pokračovat v jediném programu a to je antiBabiš. Jsem zvědav jestli to bude znovu fungovat.
Kampáááň!!! Antipětikoalicéééé!!!