1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nuteláci blábolíte tady samé nesmysly pod taktovkou zkorumpovaných novinářů že žumpy F24, ale soud rozhodl jasně, tak ať vám nepraskne žilka

12
Před 1 rokem
Radek Šnebergr

Vy stejně "uvažujete" jako ten váš guru Babiš. Všechno je kampáň proti mně (AB) , všeci kradnů jen já čerpám ,ale vaše peníze z vašich daní v podobě neoprávněných dotací.

A ten článek a analýza jeho osobnosti sedí na 100% . Ať se vám to líbí nebo ne !?!

8
Před 1 rokem

Umí někdo vypnout tu štvavou 24 ze Seznamu, ne ji budeme ignorovat?

26
Před 1 rokem
Petr Svoboda

Petře, navrhuji ti, abys četl články, které podporují tvojí bublinu o světě 🙂. Nebo snad chceš debatovat o tom, co je v článku lež? Asi né, že 🙂.

6
Před 1 rokem

Řeší Babiše,který je uplně nejmenší v čerpání dotací on jim Andrej dělá jen lampu a jiní vesele hrabou.

31
Před 1 rokem
Leoš Novak

Vy jste komik....Bureš je největší čerpač dotací z celé EU....

19

Jemu je to jedno, vše po něm steče jako po teflonu. Psychopat, jak známo, žádné svědomí nemá. A své voliče má jisté.

25
Před 1 rokem
Sylva Vaněček Šauerová

znáte průzkumy volebních preferencí politických stran ? 1/3 má ANO, tak podle vás 1/3 voličů jsou lidé méně inteligentní, a ti ostatní co volili vládní garnituru jsou geniové, no pěkná demokracie, tak ať žije Babiš, doufám že mě zase smažou, to jsou vaši přátelé ti mazači příspěvků?

5
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Už někoho napadlo spočítat kolik stály soudy s AB za dotaci (pouhých) 50mil?

A dotaci vrátil nebo ne? No jo budou zase volby, takže pokračování příští rok.

12
Před 1 rokemUpraveno
Antonín Malkovský

O "pouhých" 50 000 000,- Kč chtěl okrást i vás!!

A dotací vrátil??

I pokus o podvod je trestný čin.

A vaše logika, že udělám podvod.. dobrý... přijdou na to ,tak to vrátím a je to v pohodě???

5
Před 1 rokem

A Fialova kampelička také odhalila víc než si přál ale to je ticho po pěšině

20
Před 1 rokem
Hana Volfova

Pana Fialu vyšetřuje kriminálka? Nebo je už z něčeho obviněn a běží soud?

Takže jen váš nenávistný výkřik a kopanec do slušného a bezúhonného člověka na obranu agenta StB č. 25085 Babiše vulgo Bureše, několikrát soudně usvědčeného lháře.

2
Před 1 rokem

To je zase komedie , že Vás to ještě baví..

7
Před 1 rokem

Kauza Čapák tak maximálně odhalila, že StBák a jeho sekta jsou rakovinou společnosti, se kterou si systém neví rady.

13
Před 1 rokem

Máme přece geniálního finančního operátora,který se vyzná,né?

Před 1 rokem

To je fakt komedie, pětikolka se rozhodla pokračovat v jediném programu a to je antiBabiš. Jsem zvědav jestli to bude znovu fungovat.

22
Před 1 rokem
Petr Mrkva

Kampáááň!!! Antipětikoalicéééé!!!

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt