" Konec? " 🤓
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pane Klukane, trochu později než Vy jsem se vyjádřil k činnosti Fóra i já, podle Vás jednoduchý člověk, zřejmě s vymytým mozkem. Přečtěte si, co jsem napsal. Jen podotýkám, že jsem s Babišem nikdy nemluvil a v ANO nejsem. jen bych si Vás dovolil upozornit, že Babiš nebyl StB, jak píšete, byl pouze STB sledován jako každý kdo za totáče pracoval v zahraničí. A vzhledem k tomu, co státu odevzdal na daních si to jistě odpracoval tak, jako se to říká o dnešním panu prezidentovi republiky, který byl za totáče docela jiným kádrem. A také si to odpracoval. V NATO.
Tak nám tedy napište co tam není objektivní.
Kví kví kobliho
Není nevinný, jen mu nebyla bez pochybností prokázaná vína, přesně podle zákona, v případě pochybností ve prospěch obžalovaného.
Takže "nevinný " a "nebyla prokázaná vina" je velký rozdíl.
A teď hurá svědci Burešbabišovi dávejte mračouny, ostatní srdíčka.
Státní zástupce se stále ještě může odvolat, takže není všemu konec.
A co s tím má Fiala? Je snad trestně stíhán nebo alespoň vyšetřován? A i kdyby byl, no a? Babiš byl jediný trestně stíhaný premiér v historii České i Československé republiky. Alespoň pokud vím. Uvědomte si, že Babiš svým jednáním nastavil pravidla pro všechny současné i budoucí politiky. Takže zapomeňte na to, že někdy ještě někdo odstoupí jako Nečas, kvůli trestnímu stíhání.
Ano, jednou to někdo natočí, je to dobrý námět. Na Nečase si troufli natočit seriál, na Babiše se budou bát i několik roků poté až bude navždy spát.
Už se dávno stalo jen vy to nevíte, nebo nechcete vědět !!
To jako se o tom stbakovi nesmí mluvit, ale on může urážet a lhát koho a o kom chce. Je to názor stejně myslicich voličů ANO. My mužem vše, ale o nás se nesmí mluvit. A pak kdo je ubohý.
Nějaký příklad, jak Fiala nenávidí tento národ? A jak lže ve svůj vlastní prospěch? Bez konkrétních případů to je jako plácání prknem do vody, pane. A co vláda demoluje? Že se snaží snižovat dluh nezodpovědných předchůdců? Co konkrétně.