1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

" Konec? " 🤓

2
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Radek Klukan

Pane Klukane, trochu později než Vy jsem se vyjádřil k činnosti Fóra i já, podle Vás jednoduchý člověk, zřejmě s vymytým mozkem. Přečtěte si, co jsem napsal. Jen podotýkám, že jsem s Babišem nikdy nemluvil a v ANO nejsem. jen bych si Vás dovolil upozornit, že Babiš nebyl StB, jak píšete, byl pouze STB sledován jako každý kdo za totáče pracoval v zahraničí. A vzhledem k tomu, co státu odevzdal na daních si to jistě odpracoval tak, jako se to říká o dnešním panu prezidentovi republiky, který byl za totáče docela jiným kádrem. A také si to odpracoval. V NATO.

119
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Stanislav Dvořák

Tak nám tedy napište co tam není objektivní.

18
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Švrček Zdeněk

Kví kví kobliho

8
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Eva Bedřichová

Není nevinný, jen mu nebyla bez pochybností prokázaná vína, přesně podle zákona, v případě pochybností ve prospěch obžalovaného.

Takže "nevinný " a "nebyla prokázaná vina" je velký rozdíl.

A teď hurá svědci Burešbabišovi dávejte mračouny, ostatní srdíčka.

13
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Hedvika Štaveldova

Státní zástupce se stále ještě může odvolat, takže není všemu konec.

A co s tím má Fiala? Je snad trestně stíhán nebo alespoň vyšetřován? A i kdyby byl, no a? Babiš byl jediný trestně stíhaný premiér v historii České i Československé republiky. Alespoň pokud vím. Uvědomte si, že Babiš svým jednáním nastavil pravidla pro všechny současné i budoucí politiky. Takže zapomeňte na to, že někdy ještě někdo odstoupí jako Nečas, kvůli trestnímu stíhání.

4
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Bedřich Pešek

Ano, jednou to někdo natočí, je to dobrý námět. Na Nečase si troufli natočit seriál, na Babiše se budou bát i několik roků poté až bude navždy spát.

1
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Ivana Křivková

Už se dávno stalo jen vy to nevíte, nebo nechcete vědět !!

4
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Kopas Petr Lom

To jako se o tom stbakovi nesmí mluvit, ale on může urážet a lhát koho a o kom chce. Je to názor stejně myslicich voličů ANO. My mužem vše, ale o nás se nesmí mluvit. A pak kdo je ubohý.

1
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Josef Valíček

Nějaký příklad, jak Fiala nenávidí tento národ? A jak lže ve svůj vlastní prospěch? Bez konkrétních případů to je jako plácání prknem do vody, pane. A co vláda demoluje? Že se snaží snižovat dluh nezodpovědných předchůdců? Co konkrétně.

5
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt