1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Sama Konečná si na obsah schůzky nepamatuje. „Byla to pravděpodobně zdvořilostní oficiální návštěva, ale už si nepamatuji, o čem jsme spolu mluvili.“ Typický jev politiků těchto stran krátká paměť se projevuje i u jejich voličů.

41
Před 3 měsíci
Zdeněk Šula

Špatná akustika.

25
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

"Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá." Každý má volbu "přátel", ale musí být na pozoru, aby se o ně neušpinil.

42
Před 3 měsíci
Oldřich Hein

Melete hlouposti. Na hradě máte kovaného komunistu s politručkou a budete moralizovat jiné. Je mi jasné že konzervativci šlapou na kuří oka liberálům a že vás to vnitřně popuzuje, ale nemelte hlouposti. Nečas s Černochovou pochlastávali s Putinem vodku a na ty by jste měl sršet vaši zlost.

3
Před 3 měsíci

Já bych ji tam poslal "na zkušenou", aby viděla, jak se tamní režim chová k ženám. A doporučil bych jí, aby si tam alespoň jednou pustila tu díru pod nosem na špacír, protože to by znamenalo, že už se nikdy nevrátí do ČR, aby tady dále škodila.

Před 3 měsíci

Směšná argumentace Konečné i Turka. Odkdy se velvyslanci jiných států setkávají na "diplomatické rozhovory" s předsedy místních partají? Tomu tak bude někdo věřit. Spíš jde o velmi zvláštní paktování v členské zemi EU.

4
Před 3 měsíci

Já jsem pořád přemýšlel koho mi pan Turek připomíná. Teď mi to došlo u této fotky. Je to hlavní hrdina z hry Duke Nukem. Jedná se o střílečku z 90 let. Celkem kultovní. Ale je mu skutečně neuvěřitelně podobný.

Před 3 měsíci
Marek Svab

Ja v něm vidím zase Spongebob, ale toho skutečného,ne tu houbu!

Před 3 měsíci

Konečná a Klaus v jednom šiku? Že mne to nepřekvapuje.

Před 3 měsíci

Národní fronta před zahájením novodobě revoluce jedná, co je na tom divnýho. Jeden lepší než druhej. Hlavně tyhle politický hochštaplery nezapomeňte volit soudruzi 🙂

7
Před 3 měsíci
Karel Bednář

Soudruzi - to mluvíte o Pávkovi na hradě a jeho politručce?

1
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Co na to říci? Svůj k svému.

Ale klid spoluobčané, žádný strom neroste do nebe, ani Konečné, ani Turka a ani Klausův. Příjemné dny!

18
Před 3 měsíci
Jiří Raiser

Přesně tak, nakonec totiž jejich elektorát vyluxuje Bureš, jako se to stalo už KSČM/ČSSD...🙄

7
Před 3 měsíci

Takže Konečná s Turkem si v prostředí plném přátelského porozumnění pokecali s velvyslancem Iránu....ještě by měli vyrazit na ruské a KLDR velvyslanectví....aby tam dostali školení a návod, jak nám efektivně zakroutit krkem.....

12
Před 3 měsíci

křiví lidi chtějí ovládat křivé poměry v křivých režimech . Přirovnat to jde ,že ty křiváky vzájemně přitahuje touha ovládat lidi jako takové akvarijní rybky v akvárku.

Já se jen "modlím" aby už většinu národa tvořila masa těch co chtějí být spíš jako ryby ve volné přírodě a už ne v zajetí akvárka...

63
Před 3 měsíci
Jaroslav Kaňka

Myslím, že naši vládu jste popsal skvěle !

7
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt