Nejspíš za tím budou prachy a Rusko.
Jaký typ zdvořilosti si asi vyměňovali?
Europoslanci Kateřina Konečná (KSČM) a Filip Turek (Motoristé sobě) a bývalý prezident Václav Klaus se sešli se zástupci Íránské islámské republiky. 😡😡😡
Holt je Írán pro Filipa a Vencu pravicovější, než prohnilý Západ... 🤮
Filip "Hajlující kolaborant" Turek
Krásné setkání. Konečně je venku to, co většina lidí dávno ví. Klaus, co by velmi pravděpodobný agent bývalé Sovětské KGB, Turek za zády s ruskými penězi, na kterého rusáci vsadili, když zjistili, že Okamura je už pro ně neperspektivní a nakonec Konečná, jedno jsou. Ruští lokajové.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Po tom všem co se z médií dovídáme o takových osobnostech v politice a nedej Bože těch veřejnoprávních, lze sledovat u většiny Čechů, že čím více jsou pochybní a podporují je vlivné politické kreatury minulosti, tak tím více jsou populární. Proč tomu tak je? Mám proto vysvětlení, ele nemůžu to napsat, protože bych dostal samé mračáky.
Já to za Vás dopovím. Protože lidi mají dost těch buranů, co nám teď vládnou. Já se mračounů ani urážek nebojím, neb z těch chudáků, co umí jenom urážet si nic nedělám.
Twl, za novým syrským vůdcem, který je stále na seznamu teroristů jezdí špičky EU a tady někdo řeší schůzku s oficiálním diplomatem cizí země a vymýšlí konspirační teorie. Máte-li problém s Iránem, vypovězte jejich diplomatickou misi z Česka a přestaňte s touto presstitucí. Je to ubohé...
Je iránský velvyslanec legální osobou na území ČR? Zastupuje svou mateřskou zemi oficiálně a legitimně? Na obě otázky je stejná odpověď-ano.
Tajná služba se zajímá o spoustu lidí a režimů, je třeba se jí dovolit o setkání s diplomatem? To jste to zas netrefili, Fóraři. Jako malé děti, pořád dokola.
Vy jste to pověstné dítě bývalého prezidenta???
To je spolek nevšímej si holek
Bolševická lůza na zdvořilostní návštěvě teroristického státu.
Hnus.
Trabantista, pérový kleptoman a rudá bruselská pijavice. Smrtelný koktejl.