Dopadlo to dobře.Taková Konečná,Vrábel,nebo sestřička z brněnské JIP,neočkovaná Rédová za volantem traktorů ,to by teprve bylo pokoukáníčko.Škody by byly obrovské.
Demonstrace MCH byly slušné, bez nepořádku, a proto je bulvární novináři chválili a velebili. Teď je to přece úplně něco jiného,že?
Stačí si přečíst co blábolí Konečná,Okamura, Veleba nebo miliardář co nemá stale dost. Vláda nemůže odmítnout gren deal když ho Babišova vláda podepsala.. A o zemědělce nešlo,tohle byla uřvaná tlupa podivných aktivistů
Russákům to sesazení vlády opět nevyšlo! 😄 Za měsíc se o "demonstraci" nebude ani vědět.
Píšou, že ANO klesly preference o cca 3%. To je pozitivní informace, doufám, že to bude pokračovat.
Asi budete zklamán ale naděje umírá poslední.
Rohlík jsem využila jen asi dvakrát při covidu, ale nejspíš jim dám ještě vydělat.
Závado, už to nehul JXD.... Bere na to dotace od Šafra a na Andělu budou "pěstitelé" zítra chybět. Budou se jmenovcem "agrárníkem" J. Doležalem u PL hranic exhibovat na "Džon Dealerech" 😁
Zemědělci? Po učitelích jen další hlupáci, kteří si nevědomou podporou ruských živlů řežou větev, na které sedí.
Ještě měli přivézt i Miloše Zemana, aby jim z pódia něco zabonmotoval, nebo jim opět přeložil do češtiny, co to je pussy.
Sto roků v šachtě žil, mlčel jsem.
O přestávce si přečetl FORUM 24, zakousl si rohlík s gothajem a zapil to meltou.
Neznám forum24 a už ani znát nechci, stačilo mi přečíst si příspěvky v diskusi a jsem znechucen. Myslím,že se pouští fialový švábi,do jiných švábů.