1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dopadlo to dobře.Taková Konečná,Vrábel,nebo sestřička z brněnské JIP,neočkovaná Rédová za volantem traktorů ,to by teprve bylo pokoukáníčko.Škody by byly obrovské.

Před 1 rokem

Demonstrace MCH byly slušné, bez nepořádku, a proto je bulvární novináři chválili a velebili. Teď je to přece úplně něco jiného,že?

24
Před 1 rokem
Vladimír Ševela

Stačí si přečíst co blábolí Konečná,Okamura, Veleba nebo miliardář co nemá stale dost. Vláda nemůže odmítnout gren deal když ho Babišova vláda podepsala.. A o zemědělce nešlo,tohle byla uřvaná tlupa podivných aktivistů

64
Před 1 rokem

Russákům to sesazení vlády opět nevyšlo! 😄 Za měsíc se o "demonstraci" nebude ani vědět.

33
Před 1 rokem

Píšou, že ANO klesly preference o cca 3%. To je pozitivní informace, doufám, že to bude pokračovat.

22
Před 1 rokem
Ladislav Šikl

Asi budete zklamán ale naděje umírá poslední.

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Rohlík jsem využila jen asi dvakrát při covidu, ale nejspíš jim dám ještě vydělat.

17
Před 1 rokemUpraveno

Závado, už to nehul JXD.... Bere na to dotace od Šafra a na Andělu budou "pěstitelé" zítra chybět. Budou se jmenovcem "agrárníkem" J. Doležalem u PL hranic exhibovat na "Džon Dealerech" 😁

1
Před 1 rokem

Zemědělci? Po učitelích jen další hlupáci, kteří si nevědomou podporou ruských živlů řežou větev, na které sedí.

10
Před 1 rokem

Ještě měli přivézt i Miloše Zemana, aby jim z pódia něco zabonmotoval, nebo jim opět přeložil do češtiny, co to je pussy.

Před 1 rokem

Sto roků v šachtě žil, mlčel jsem.

O přestávce si přečetl FORUM 24, zakousl si rohlík s gothajem a zapil to meltou.

9
Před 1 rokem

Neznám forum24 a už ani znát nechci, stačilo mi přečíst si příspěvky v diskusi a jsem znechucen. Myslím,že se pouští fialový švábi,do jiných švábů.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt