Milostpán spisovatel zjevně nepochopil podstatu demokracie-pokud politická situace neodpovídá jeho představám, ocitáme se (podle něho) v Mordoru ? Nebo jak to nazval ? Je mi líto, sebrali mu gumovýho kačera a on hrdina pláče...
Personální politika v ODS neexistuje. Je to opět o kamarádech. Pokud jste schopný a regionálně úspěšný, ale "nepolitikaříte" tak máte smůlu. Podívejte se na čelní místa kandidátek, kolik tam je opravdových osobností. No a pak to takto dopadne. A myslíte, že příští kandidátky budou lepší?
Na malou chvíli jsem si myslela, že se Šafr vzpamatuje a ve své ,, analýze “ popíše pravý stav věcí. Tak ne. Ale jen tak dál a Babiš bude mít za rok 50 % .
Tady se neustále zavírají oči před realitou. Nejlépe se voliči získají plněním předvolebních slibů, nikoliv lhaním a žabomyšími spory , což ovšem současná vládní garnitura evidentně neumí nebo nechce pochopit.
Pak mě řekněte, co z předvolebních slibů kdy spnil Babiš!
Já bych se z toho nepodělal. Je potřeba projít katarzí, aby dnešní voliči toho šmejda prozřeli. Pak Babiš zestárne a umře. I kdyby nás dotáh ke státnímu bankrotu, tak za 15 let to tu zas nějaká vláda dá dohromady a pojedem dál. Akorát škoda toho času, než přijde národ zase k rozumu.
Ano, volby jsou katastrofa pro Forum24 a podobné neziskovky placené za podporu vlády. A nejhorší zjištění pro ně je, že lidé používají vlastní mozek a nedělají to, co jim tyto "elity" vštěpují..
Autor se považuje za jediného demokrata. Musí si uvědomit, že na tu jeho "demokracii" nejsou lidé zvědaví. Když je takový demokrat, tak ať to skousne a nedává své rady, o které mu nestojíme...
Právě, lidé nechtějí demokracii, chtějí Babiše.
Volilo cca 32% voličů. Podle mě je zásadní pochopit proč 68% voličů nevolilo vůbec.
Protože 68% voličů se má moc dobře a proto na regionální volby kašlou....
citace z článku "Jak je vůbec možné, že nikdo nebouchne do stolu a neřekne:...."
....a ty budeš Pavlíku někomu vyčítat touhu po autoritářské vládě východního stylu?
😉
Krajské volby jsou jasným odrazem kvality státní politiky. Lidé by ale nejraději chtěli změnu i ve státní politice a né jen teď v té krajské.