"Strany vládní koalice mají omezené zdroje schopných lidí..." a také méně všehoschopných, co dovedou dobře lhát ve stylu : co vám slíbíme my, to vám nikdo nedá. Běžná lidská slušnost má bohužel v politice čím dál větší konkurenci.
Kde je vůle je i cesta. Jde o všechno. Buď vyhraje demokracie, slušnost a právo, nebo ANO a další dezolátní spolky. Je rok čas. Jak prosté.
ANO a kecama to nezměníte.
Jak to o Fialovi říkal miliardář Janeček. Narozdíl od Rakušana on snad prý není zlý člověk, ale prostě se ocitnul někde, kam vůbec nepatří. Pravdou však je, že se z něj stal neuvěřitelný lhář.
Mě se zdá, že po těchto volbách jako by ta půlka od ODS a SPOLU už nějak pochopila že hoří, tak začínají kopat kolem sebe a spíš než agresivita je to pláč v křeči.
Pan Safr provladni pisalek vyplodil opet velky blabol. I kdyz mam k Babisovi vyhrady ,vsechno lepsi nez soucasna zaprodana vlada !
Mě by hrozně zajímalo, jestli když se tam dostane Babiš, se budeš Parlamentním listům smát, že je provládní. Oni totiž Babišovi fanděj. Ne nebudeš se smát, budeš je za to uctívat. Takže samotné provládní/protivládní neni žádná absolutní hodnota, ale závisí na tom, jestli dotyčný hodnotitel považuje vládu za menší zlo než opozici.
Díky za perfektní na analýzu situace, doufám, že si to přečte i prof.Fiala. Je přece politolog. To je tak odtržený od světa ?
Hlavní je nepřipustit návrat babišismu k moci, ANO je jako Národní fronta s jediným majitelem 😕
Pane Pinkavo je to projekt k uchopení moci, ale rozhodně ne babišův.
Toto je asi jediný článek pana Šafra který jsem si přečetl celý.
" Šafr dušený ve vlastní šťávě" mě potěšil.
To je zase blábol. Pravda je jednoduchá: máme tu nejhorší vládu od Bílé hory a Babiš nemusí dělat vůbec nic a vyhraje.
To je fakt....tvůj blábol....
Na fotce k clanku je Kolik Atsepicnu, ktery nabizi oremierovi svou vyhlasenou uzenku v rohliku. 🙂