1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Šafr po bolševicku mobilizuje Masy a bojuje pěkně po marxisticku o jejcu vědomí 🙂.....

Pavle, nedej se aneb Poslední bitva vzplála ....🙂............!

9
Před 8 měsíci

Slovenský estébák Babiš přinesl do naší země jen zmar, lhaní, podvody a morální bahno, ve kterém se teď topíme.

10
Před 8 měsíci
Marcela Plešingerová

Bohužel, některým se to líbí, věří jeho lžím a nesplnitelným slibům. A v prvé řadě jeho nadávky na vládu. Vůbec je nezaráží jeho amorálnost, prolhanost, ani jak nabyl majetek, atd.

6
Před 8 měsíci

To je tak krasne cte jak redaktori F24 prskaji az jim cevky praskaji😆👌

7
Před 8 měsíci
Martin Jícha

Neprskají, píší pravdu.

1
Před 8 měsíci

Super článek a všechny myšlenky. Díky, jsem moc šťastná, že to takhle někdo poskládal. Velká pravda.

8
Před 8 měsíci

Hmmm hezký, a nebo je to proto, že tato vláda je vládou neumětelů a amaterů a neumějí vydělat peníze jen zvyšovat daně.

2
Před 8 měsíci

No asi takhle pane Šafre..F24 nakoupit krabice od banánů, vyklidit stoly,uklidit a zhasnout...

13
Před 8 měsíci
Miroslav Chmelík

Jak zhasnout co to je za kecy? Jestli se tam usadí Babiš, pak teprve pro novináře proudu liberální demokracie nastanou zlatý časy, protože bude tuplem co kritizovat a o čem psát - získá to jenom větší význam. Takže vůbec netušim kde se v kriticích ta myšlenka na vyklízení stolů zrodila, nebo kdo jí naočkoval...

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Prosím poučte mě někdo....co je vesnický fašismus... děkuju 🙂

8
Jakub Marvan

O vesnickém fašismu kupř. podrobně zde, viz

Odkaz

4
Před 8 měsíci

To nemůžete respektovat demokratické volby? Lidé rozhodli, tak co je na tom špatného?

7
Před 8 měsíci
Vladimír Dobrovolný

Lidé též rozhodli, že nechtějí postavit protipovodňovou hráz a teď jsou pod Vodou. Takže, ne každé rozhodování občanů je správné!!

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Činnost bývá horečná, nikoli horečnatá, to je většinou onemocnění.

3
Před 8 měsíci

Tak výstižné popsání situace jsem ještě nečetla. Děkuji a prosím o více takových článků.

18
Před 8 měsíci
Danuše Černínová

To je ironie nebo to myslíte vážně?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt