1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Potřebovali Píárko pro ofenzívu tak tam nechali zbytečně umírat vojáky,aby Západ a USA viděli jak ofenzíva pokračuje.To co chtěli to se jim za cenu mnoha životů teda povedlo.DDD Z vojenského hlediska zbytečná akce.To co chtěli trefovat by dokázali v papučích i z druhého břehu....

18
Před 10 měsíci
Miroslav Supacek

Něco podobného jsem napsal když se objevili první zprávy o tom předmostí. Byl jsem označen za ruského trola už nevím s kolika s a pod. A dneska vidím že jsem měl pravdu

19
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 10 měsíci

Něco se děje, něco je jinak, Na Forum24 umřel ukrajinský voják, poprvé za dva a půl roku. To nen normální.

27
Před 10 měsíci
Jaroslav Nácovský

No, tak, prý ještě tak úplně nezemřel. Ale pokud ano, jistě bude mít státní pohřeb.

3
Před 10 měsíci

Kam se FORUM 24 řítí. Rád ho čtu, jelikož se zde vždy dozvím, že Rusko je na pokraji sil a konec války na dosah a najednou tohle. To si mohu přečíst všude.

20
Před 10 měsíci
Eduard Nosek

Totálně kecáte. Začněte číst ty články pořádně, na vaše vymyšlené obsahy tady z nikdo normálních lidí není zvědavý. A nebo to, že fórum říká jen o vítězstvích Ukrajiny a že se Rusko ze chvíli rozpadne. Fakt jste k smíchu od člověka, který sem tam přečte nějaké české weby, jinak shromažďuje informace na ruských webech a sociálních sítích

7
Před 10 měsíci

Napsal ukrajinsky tisk... takže to vynasobime deseti a máme skutečný počet obětí toho nesmyslu Zeliho...

94
Před 10 měsíci

Tak to už musí být na frontě hodně špatné když plátek Forum24 si dovolí napsat takový článek🙉🤔

44
Před 10 měsíci
Martin Fröhlich

Přesně tak. Doposud info převážně o úspěšných bojích ukrajinské armády. Něco tady smrdí.

30
Před 10 měsíci

Chemické zbraně)) 1000 vojáků )) 20000 jich tam zařvalo

Před 10 měsíci
Jaromír Urbanec

Blbost nadnáší a vy už letáte kolem Měsíce

Zobrazit další 3 reakce
Před 10 měsíci

Tyhle sebevražedné ,PR akce pro západní sponzory jsou zvláštní. Ty,co přežili ,asi hodně svrbí prst na spoušti nebo granát oknem do kanceláře -stratéga velitele-. Net je plný, děravých, gum člunů a mrtvol ve vodě v rákosí, než se potopily. Škoda dobrých vojáků. Útočili s elánem Jedině sumci vyhráli.

5
Před 10 měsíci
Jan Novák

Nesplnili rozkaz! Nebyli dost dobří... 🙂

Před 10 měsíci

Úplně zbytečná předčasná smrt lidí.

21
Před 10 měsíci
Korytar Jindřich

Tvoje úplně zbytečné narození. 🙂

1
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

262 mrtvých.

788 pohřešovaných.

262 x 3 zraněných = 726

Informace od Ukrajiny 1776 x 2

3552 ztáty za sedm měsíců a to jsem sakramenský optimista.

7
Před 10 měsíci

Ti Rusové jim těma polníma lopatkama ale dávají zabrat, co říkáte?

110
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt