Potřebovali Píárko pro ofenzívu tak tam nechali zbytečně umírat vojáky,aby Západ a USA viděli jak ofenzíva pokračuje.To co chtěli to se jim za cenu mnoha životů teda povedlo.DDD Z vojenského hlediska zbytečná akce.To co chtěli trefovat by dokázali v papučích i z druhého břehu....
Něco podobného jsem napsal když se objevili první zprávy o tom předmostí. Byl jsem označen za ruského trola už nevím s kolika s a pod. A dneska vidím že jsem měl pravdu
Něco se děje, něco je jinak, Na Forum24 umřel ukrajinský voják, poprvé za dva a půl roku. To nen normální.
No, tak, prý ještě tak úplně nezemřel. Ale pokud ano, jistě bude mít státní pohřeb.
Kam se FORUM 24 řítí. Rád ho čtu, jelikož se zde vždy dozvím, že Rusko je na pokraji sil a konec války na dosah a najednou tohle. To si mohu přečíst všude.
Totálně kecáte. Začněte číst ty články pořádně, na vaše vymyšlené obsahy tady z nikdo normálních lidí není zvědavý. A nebo to, že fórum říká jen o vítězstvích Ukrajiny a že se Rusko ze chvíli rozpadne. Fakt jste k smíchu od člověka, který sem tam přečte nějaké české weby, jinak shromažďuje informace na ruských webech a sociálních sítích
Napsal ukrajinsky tisk... takže to vynasobime deseti a máme skutečný počet obětí toho nesmyslu Zeliho...
Tak to už musí být na frontě hodně špatné když plátek Forum24 si dovolí napsat takový článek🙉🤔
Přesně tak. Doposud info převážně o úspěšných bojích ukrajinské armády. Něco tady smrdí.
Chemické zbraně)) 1000 vojáků )) 20000 jich tam zařvalo
Blbost nadnáší a vy už letáte kolem Měsíce
Tyhle sebevražedné ,PR akce pro západní sponzory jsou zvláštní. Ty,co přežili ,asi hodně svrbí prst na spoušti nebo granát oknem do kanceláře -stratéga velitele-. Net je plný, děravých, gum člunů a mrtvol ve vodě v rákosí, než se potopily. Škoda dobrých vojáků. Útočili s elánem Jedině sumci vyhráli.
Nesplnili rozkaz! Nebyli dost dobří... 🙂
Úplně zbytečná předčasná smrt lidí.
Tvoje úplně zbytečné narození. 🙂
262 mrtvých.
788 pohřešovaných.
262 x 3 zraněných = 726
Informace od Ukrajiny 1776 x 2
3552 ztáty za sedm měsíců a to jsem sakramenský optimista.
Ti Rusové jim těma polníma lopatkama ale dávají zabrat, co říkáte?