Je to lhář proruský šváb a manipulátor, který si chce na lidské hlouposti namastit kapsu. Jde mu o to rozbít demokracii a nastolit v ČR totalitu podobnou té Putinovské.
No fialovým manipulátorům a lhářům se už na lidské hlouposti docela daří mastit.
No a teď kvíz o Fialenkovi...Co řekl před volbami a udělal po volbách...Forum je takový maják..Kdyz řeknou den,tak je jistojistě noc.Tak k tomu i přistupuji.
Hrabalienko, nikdo nevěděl že se Putin vloni v únoru zblázní.
Forum, pořád zmiňujete to drahé auto a majetkové poměry, proč se domníváte, že u sprostého lidu vzbudíte tím závist a odpor? Babiš byl daleko bohatší a lid ho miloval, v bohatství to není. Naopak, bohatství by nikdo neměl tajit, měl by se jím chlubit, né?
A tento nesmysl jako má dokládat, že je někdo fašoun? Asi tam berete se Šafrem moc prášků a zapíjíte to chlastem.
Další stupidní invektiva Fašounů 24 ? Zkuste se tupounci zamyslet, proč by majitel Porsche nemohl organizovat demonstraci občanů proti jejich okrádání vládou?! Notabene pokud si na to Porsche vydělal legálně. Měl by podle vás eurokomoušů studovaný právník povinně jezdit ve Fábii?
No bych chtěl slyšet ty kecy kdyby přijel třeba premiér Fiala ( pro vás Fyala ) na jednání vlády v Porsche 😄 Pokrytecká hloupá sebranko
Rádoby Tesařův "veselý kvíz", který má hlavně za úkol dehonestovat a zesměšňovat Rajchla. Toho já nejsem fanoušek, ale zaráží mě tady ta "novinářská" bída.
Když se najdou lidi, kteří volí Baštu, najdou se jistě i voli-či Rajchla.
Jo. Bohužel.
Rajchl je úplný zoufalec, ale Fórum je stoka žurnalistiky Rudé právo a nebo Rudá vatra
A nebo ta STOKA budete VY!!
Copak Rajchl,ale vypatlaných novinářů je mi líto.
Mně je zase líto lidí.kteří věří Rajchlovi,Hamplové,Vrábelovi a dalším podobným slibotechnám.
A co tak rozebrat Co víte a nevíte o zprolhaném Foru24?
Kremlobotům a ruSSáckým kolaborantům není Forum 24 po chuti a TO JE vidět že dělají svou práci dobře!!