Účelem žumpy Fórum24 je vybrat politika opozice a nakydat na něj hnůj. 5kolo dělá deficity jak za covidu a nikdo se nad tím nepozastavuje ekonomika jde do kopru a vás štve opoziční poslanec Havlíček.
Nás štvou mafiáni z Agrofertu, kteří ten bordel tady mají na svědomí , když tady vládli a populisticky rozhazovali takovým chudáčkům dohnalům.
Sikela mě pobavil - "Díky úspěšnému předsednictví EU jsem si vybudoval prestiž a autoritu". Pan bankéř s velkým egem by se neuplatnil ani na přepážce.
Jak vidíte,uplatnil se docela skvěle a to vůbec nemluvím o dnešku a jeho momentálním postu.Takže přepážka,by pro něj byla hračkou.
Ruské elektrárny, ruské palivo a technologie. Teď to bude zase všechno americké? Možná ano ale budeme si muset zase těžce připlatit.
Pokud bychom spoléhali na obchod s RuSSkem, zaplatili bychom daleko více, nejenom peněz. Vám nestačí dosavadní zkušenosti všech, kdo se spolehli na ruSSkou "spolehlivost" v dodržování ujednání?
Pokud pan Sikela prosazoval dostavbu Dukovan Rusy tak se projevil jako chytrý pán a je smůla že se mu to nepovedlo. Už by byly hotové a za poloviční cenu.část Čechů se projevuje jako političtí nadšenci a ekonomičtí ignoranti
Paní Francová, špatně jste porozuměla psanému textu, to prosazoval Havlíček, nohsled víte koho. O Rosatomu toho bylo řečeno a napsáno více než dost, navíc jsme již dávno rozhodli, že z bezpečnostního rizika s Ruskem již nikdy do ničeho nepůjdeme. Ani kdybyste se Vy a ostatní iwantpeacemani na hlavu stavěli.
Síkela,jeden z největších tragédů tohoto pětispolku a do Bruselu.To je názorná ukázka co za lidi se tam dostane a potom rozhoduje o celé EU
Teď jste nám to Vy nejchytřejší všeználku ale nandal!
Síkela je jen namistrovanej blb, to snad poznal každý myslící člověk hned. Tady je zbytečná diskuse.
Havlíček je jen namistrovanej blb, to snad poznal každý myslící člověk hned. Tady je zbytečná diskuse.
Havlíčka vždycky rád pozoruji. Jenom se nemohu rozhodnout, zda mi více připomíná Hurvínka anebo Spejbla.
A někdo tady připomíná dupáka.
Pravda není urážkou, Síkelo a i když pravdu nerad slyšíš ( jako mnozi jiní ) a máš ji za urážku, tak v tomto nejsi sám a to tě může těšit !
Pravdu neradi slyší hlavně Babišovy voliči. Že má někdo zájem o místo eurokomisaře neznamená, že dělá svou práci špatně.
Opravdu vtipné fórum 24 je placené českou vládou, pořád jen kope za tuto tragickou vládu
Co to plácáte? Vláda žádné F24 neplatí. Omíláte jen samé pitomosti, a nejste v této diskuzi sám. Jen mě mrzí, že takoví, jako jste vy asi nejsou schopni samostatného kritického myšlení, nikdy rozumu nenabydou a zůstanou ve vleku propagandistických žvástů vychytralých politiků typu Babiše a Okamury.
Neschopa Sikela se v tom poctu diletantu v Bruselu ztrati. Nic tak neschopneho tady od dob Bilaka nebylo.
Síkela zajistil, že jsme nezávislí na ruském plynu. Je to málo? Narozdíl od Sonyho Havlíčka, který nás uvrhl do područí Ruska