Proč se ze sportovců dělají lidé, kterým musí stát plnit jejich sportovní profesionální sny? Jako občan mám právo se k tomu vyjádřit, neboť olympijské sportovní cykly financuje i stát.
Tady je zase nablito od poruZZkejch šmejdů. Za to svoje horování pro Putlerovu ruZZiu nedostanete ani kopějku, ale Bach už dlouho počítá krvavé ruZZké rublíky.
Haškovi došly peníze,které získal v Rusku,tak obrátil.Hašku,že se nestydíš ?
Dominiku, plně za Vámi stojím a hlavně, nenechte se otrávit nenávistnými komentáři. Dobře jste pochopil, co má v dnešní vykloubené době dělat člověk Vašeho formátu. Děkuji Vám.
Člověk jeho formátu by se už měl přestat ztrapňovat. Kredit který měl jako hokejista už dávno prošistroval. Podnikání mu zkrachovalo tak se potřebuje dostat do euro parlamentu a potřebuje se zviditelnit. Ale přesného opaku dosahuje
Hašku, Hašku, pukem jste dostal do hlavy, nic už neumíte a proto hurá do politiky kde se žvaní a žvaní...
Ale když k Rusku a Bělorusku přidáte zákaz i pro okupanty z Izraele tak máte moji slušnou podporu. Ale slušnou se Vaše výlevy.
hašku ty seš ma go r,lidé umírají protože je ženete do války vy a vám podobní ....ukrajinci už toho mají dost a já se jim nedivím vítěz nebude,jen amerika si ekonomicky polepší...
5y tak zrovna víš, kdo má čeho dost...🤮
Kaštánek, Kaštánek , tobě není pomoci vrať všechny peníze vydělané v NHL a Rusku,Ty už je ale nemáš, viď???
Proč by je měl chlapče vracet...tys už svoje peníze z brigády v Lídlu vrátil?
Nepouštějte tohoto človíčka Haška mezi lidi. Je nebezpečný nejen sobě ale i ostatním lidem. Z Bohnic pouštět na vycházku jen s doprovodem.
Proč? Protože nechce ruské sportovce? To je přece v naprostém pořádku.
Sportovci, kteří pocházejí ze země, která napadla sousední zemi a vraždí děti, kojence, mladé matky, staré lidi, posílá rakety na nemocnice, školy atd., nemají na akcích, které se pořádají v mírovém světě, co pohledávat.
Nehledě k tomu, že velmi mnozí ruští sportovci dopují.
farma FORUM24 musí být opravdu velká když dokáže vyprodukovat tolik otřesně zapáchajících fekálií
Ty jsi pořádnej RuSSáckej KREMLOBOT!!
Zaujalo mě že europoslanec Zdechovský napsal 'ruSSký' ,to má být propagace nazzi a faši ideologie?Nebo je v tom změna pravopisu a možný trestný čin?
Může-li někdo napsat "ruSSký", může někdo jiný napsat "ukrajinSSký"?
Hašek mě nezklamal. Sice nezvracel sám ale ,už asi nemá z čeho,tak zvratky nacpal předsedovi MOV. Sám asi už nemá z čeho,zbyly mu už jenom ruské peníze,ale z peněz se už přece nezvrací.