1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proč se ze sportovců dělají lidé, kterým musí stát plnit jejich sportovní profesionální sny? Jako občan mám právo se k tomu vyjádřit, neboť olympijské sportovní cykly financuje i stát.

6
Před 1 rokem

Tady je zase nablito od poruZZkejch šmejdů. Za to svoje horování pro Putlerovu ruZZiu nedostanete ani kopějku, ale Bach už dlouho počítá krvavé ruZZké rublíky.

12
Před 1 rokem
Jaroslav Merta

Haškovi došly peníze,které získal v Rusku,tak obrátil.Hašku,že se nestydíš ?

14
Zobrazit další 4 reakce

Dominiku, plně za Vámi stojím a hlavně, nenechte se otrávit nenávistnými komentáři. Dobře jste pochopil, co má v dnešní vykloubené době dělat člověk Vašeho formátu. Děkuji Vám.

45
Před 1 rokem
Jan A Soňa Sadílkovi

Člověk jeho formátu by se už měl přestat ztrapňovat. Kredit který měl jako hokejista už dávno prošistroval. Podnikání mu zkrachovalo tak se potřebuje dostat do euro parlamentu a potřebuje se zviditelnit. Ale přesného opaku dosahuje

25
Zobrazit další 2 reakce

Hašku, Hašku, pukem jste dostal do hlavy, nic už neumíte a proto hurá do politiky kde se žvaní a žvaní...

Ale když k Rusku a Bělorusku přidáte zákaz i pro okupanty z Izraele tak máte moji slušnou podporu. Ale slušnou se Vaše výlevy.

11
Před 1 rokem

hašku ty seš ma go r,lidé umírají protože je ženete do války vy a vám podobní ....ukrajinci už toho mají dost a já se jim nedivím vítěz nebude,jen amerika si ekonomicky polepší...

21
Před 1 rokem
Petr Novák

5y tak zrovna víš, kdo má čeho dost...🤮

7
Před 1 rokem

Kaštánek, Kaštánek , tobě není pomoci vrať všechny peníze vydělané v NHL a Rusku,Ty už je ale nemáš, viď???

9
Před 1 rokem
Václav Šrámek

Proč by je měl chlapče vracet...tys už svoje peníze z brigády v Lídlu vrátil?

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Nepouštějte tohoto človíčka Haška mezi lidi. Je nebezpečný nejen sobě ale i ostatním lidem. Z Bohnic pouštět na vycházku jen s doprovodem.

14
Před 1 rokem
Bořivoj Císař

Proč? Protože nechce ruské sportovce? To je přece v naprostém pořádku.

Sportovci, kteří pocházejí ze země, která napadla sousední zemi a vraždí děti, kojence, mladé matky, staré lidi, posílá rakety na nemocnice, školy atd., nemají na akcích, které se pořádají v mírovém světě, co pohledávat.

Nehledě k tomu, že velmi mnozí ruští sportovci dopují.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

farma FORUM24 musí být opravdu velká když dokáže vyprodukovat tolik otřesně zapáchajících fekálií

22
Před 1 rokem
Jan Janás

Ty jsi pořádnej RuSSáckej KREMLOBOT!!

13
Před 1 rokem

Zaujalo mě že europoslanec Zdechovský napsal 'ruSSký' ,to má být propagace nazzi a faši ideologie?Nebo je v tom změna pravopisu a možný trestný čin?

17
Před 1 rokem
Jaroslav Rypadlo

Může-li někdo napsat "ruSSký", může někdo jiný napsat "ukrajinSSký"?

Před 1 rokem

Hašek mě nezklamal. Sice nezvracel sám ale ,už asi nemá z čeho,tak zvratky nacpal předsedovi MOV. Sám asi už nemá z čeho,zbyly mu už jenom ruské peníze,ale z peněz se už přece nezvrací.

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt