1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Že někdo není ve sněmovně je celkem v pořádku. Horší je , když se do sněmovny dostane někdo , koho voliči nechtěli. TOP09 , PIRÁTI , KDU.

34
Petr Kousal

A jak se tam tedy dostali ? TOP09 a další nedostali hlasy ? Takže jejich voliči je chtěli. Vy byste asi chtěl komunisty nebo nějaké jiné hnutí, popř. nějaké nové spasitele, že ? Zdá se, že vůbec nechápete jak fungují volby.

35
Před 1 rokem

Me se libi jak tu laik vede debatu co by fiala a ostatni meli delat, ten laik co ma zakladni skolu a proti fialovi si nemuze ani prd... Predstava ze by ve vlade mel sedet nejaky kritizuji laik se mi dela spatne. Radeji naslouchejte odborne verejnosti co rika

3

Zdroje jsou. Ovšem jen po omezenou dobu.

5
Před 1 rokem
Vlastimil Macháček

Klasický socan, po nás potopa.

5
Před 1 rokem

Čím starší, tím víc roků.

3
Před 1 rokem

ČSSD si to prohrálo né tím, že byla ve vládě s ANO, ale arogantnim Hamáčkem, který koordinoval covid, utracel předraženymi nákupy přes své kamarády a dusil lid nelogickymi zákazy. Babiš v tom byl malý hráč i když byl premiérem.

10
Před 1 rokem

Já osobně z toho mám taky hrůzu. Ne politickou. To prostě nějak bude, ale při znalosti historie těhle dvou partají by to mělo na tenhle stát devastující efekt. Obšancovali by si úplně všechno. Každá zakázka, tendr...návrat devadesátek.

2
Před 1 rokem

co to je špidla ??? Pouze stejný tlučhuba jako turbohavlíček....

17
Před 1 rokem
Josef Krejčí

Pošťák

Před 1 rokem

to si asi Špidlím popletl stranu a dobu - kdo lezl Burešovi do zadku - Socani a Komouši

5
Před 1 rokem

s trestně stíhaným do vlády ne, a hlasovali a hlasovali až je bureš vyšoupnul

2
Před 1 rokem

Nejhorší premiéři: Standa Gross a "Zdroje tu jsou" Špidla 😄

3
Před 1 rokem
Jan Pinkava

Ještě Paroubek - dluhy se neplatí.

3
Stránkování