Že někdo není ve sněmovně je celkem v pořádku. Horší je , když se do sněmovny dostane někdo , koho voliči nechtěli. TOP09 , PIRÁTI , KDU.
A jak se tam tedy dostali ? TOP09 a další nedostali hlasy ? Takže jejich voliči je chtěli. Vy byste asi chtěl komunisty nebo nějaké jiné hnutí, popř. nějaké nové spasitele, že ? Zdá se, že vůbec nechápete jak fungují volby.
Me se libi jak tu laik vede debatu co by fiala a ostatni meli delat, ten laik co ma zakladni skolu a proti fialovi si nemuze ani prd... Predstava ze by ve vlade mel sedet nejaky kritizuji laik se mi dela spatne. Radeji naslouchejte odborne verejnosti co rika
Zdroje jsou. Ovšem jen po omezenou dobu.
Klasický socan, po nás potopa.
Čím starší, tím víc roků.
ČSSD si to prohrálo né tím, že byla ve vládě s ANO, ale arogantnim Hamáčkem, který koordinoval covid, utracel předraženymi nákupy přes své kamarády a dusil lid nelogickymi zákazy. Babiš v tom byl malý hráč i když byl premiérem.
Já osobně z toho mám taky hrůzu. Ne politickou. To prostě nějak bude, ale při znalosti historie těhle dvou partají by to mělo na tenhle stát devastující efekt. Obšancovali by si úplně všechno. Každá zakázka, tendr...návrat devadesátek.
co to je špidla ??? Pouze stejný tlučhuba jako turbohavlíček....
Pošťák
to si asi Špidlím popletl stranu a dobu - kdo lezl Burešovi do zadku - Socani a Komouši
s trestně stíhaným do vlády ne, a hlasovali a hlasovali až je bureš vyšoupnul
Nejhorší premiéři: Standa Gross a "Zdroje tu jsou" Špidla 😄
Ještě Paroubek - dluhy se neplatí.