Špidlův komentář je mimořádně hloupý...
Paní Vreclová je mimo mísu, tak jako ostatně všichni papaláši a mafiáni z ODS.. Já jsem byl mnoho let ukázkový volič ČSSD a nepřestal jsem je volit kvůli spojení s ANO, ale kvůli Sobotkovi a Dienstbierovi a těm jejich kecům, jak národ hnědne!!!! S Babišem to nemělo nic společného - prostě se mi přestala líbit jejich hyperkorektní liberálně - levicovo - progresivní vítačská politika, kterou se nakazili v USA... Babiš by musel být blázen, aby se s těmi zloději a mafiány z ODS spojoval - to by byl jeho konec.
Mislíte, že těch "mafiánů" bylo v ČSSD méně než v ODS? Ale nejhorší mafián a rabovač státního rozpočtu a největší zloděj, je Babiš.
Jistě, jsou v ODS nepoučitelní lidi - např. Kuba, Klausem naočkovaný Zahradil. Ale byl by to konec ODS. Ani ne tak, že by je Babiš válcoval. Ale už by jim jejich voliči nemohli věřit. Babiš se tak během let odkopal, že nemůže být pro voliče při smyslech v žádné podobě akceptovatelný.
Kdo tě oščál, Oščádale?
Ani bych se nedivil, kdyby se stalo, že po volbách zákulisní hráči v ODS odvolají předsedu Fialu a jmenují někoho jim příznivějšího. Zatím vláda nepřinesla koncept, který by jí umožnil pokračovat. Skutečnou moc mají oligarchové a jediný způsob, jak se z toho dostat, je nebát se riskovat. Třeba prostřednictvím DIP do inovativních start-upů, jestli to ovšem bude připuštěno. Postavení oligarchů dokazují ceny potravin a zisky zemědělských společností. Samozřejmě, že chtějí jednat z pozice síly, jsou na to zvyklí.
Ale to po tobě nikdo nechce, aby jsi se divil. Můžeš zůstat klidnej.
Špidla a celá socdem nechť jde do propadliště dějin.
Láďovi už došly unijní peníze a 100 000,-důchodu mu nestačí..?Ať jde do pr.... už.
Špidla byl vždy pomatený .
Nicméně, to, že ODS směřuje ke koalici s ANO je realita.
Obě strany jsou postaveny na rudé oligarchii, na propojení
ekonomických akrobatů vysávajících tento stát a EU .
Žádná morálka , žádná ideologie - PRACHY a MOC.
Liší se JEN v tom, že ANO ovládá estebák Babiš, ODS
má těch "babišů" , kteří ji OVLÁDAJÍ více….
ODS má dobré zkušenosti s OPOSMLOUVOU, takže proč NE ?
Pro spojení s ANO použije ODS jeden argument navíc
I tak by to mohlo být. Těch, co by tento scénář uvítali je v ODS jistě dost, uvidí se, jaký bude tlak na Fialu uvnitř ODS a jestli se za něj většina straníků opět postaví a podrží ho. Doufejme jen, že neotočí sám.
Fórum 24 je lepší než dikobraz, aspoň se zasmějeme, pořád kupředu levá
Další z trapných článku někdo z vlády se vysmál...
Špidla je jistě inteligentní muž, ale jako politik je a bude nemyslící trouba. Napsat, že spojení ANO a ODS by bylo dovršení jakési "konzervativní revoluce" je neuvěřitelná pitomost. Kdyby k tomu došlo, bude to spojení dvou gangsterských částí obou partají. Nic víc. A vedlo by to k úpadku obou. A protože máme neuvěřitelně hloupou až tupou levici, nepočetnou, protože její větší část přešla k náckům, jak už to levičáci v celé historii politiky občas dělají, pak by to nejspíš vedlo k úpadku celkovému. Jako v případě politicky "zločiného spolčení" kdysi nazvaného opoziční smlouva. To naši soc dem znají. A opakovali to s Babišem. Tentokrát natvrdo. A s hrobaři Zemanem a Hamáčkem zničili demokratickou levicovou stranu. Nepamatuji se, že by pan Špidla něco říkal. Možná jen pípal, když se to dělo. Používání politických floskulí není politologie. Je to předstírání znalostí. Až do zblbnutí.
Tak,tak...
Pane Simicku , já jsem žádný úplatek nedostal a o žádné biliony (na covid)nešlo, tak si ty lži a dezinformace nechce. Naopak Babiš byl jako ministr financí za rok 2016 mezinárodně oceněn. O úplatcích raději mlcte, vy co jste dávali 5000 těsně před volbami a když se Petr Fiala chlubí, jak rekordně zvýšili důchody.
Babiš nastupoval do funkce kinistra financí v lednu 2014. V té době ekonomika již 3 kvartály rostla a deficit za rok 2013 byl jen cca 80 miliard CZK.
.
Vládu pak opouštěl v situaci, kdy deficit za rok 2021 byl cca 420 miliard CZK a představoval nejrychlejší zadlužování státu v celé EU...
Na začátku problémů tohoto státu byl Špidla, jako vyjednavač vstupu do EU. Odkýval jim všechno. To je tak, když se knihovník cpe do politiky, nic neumí a chce se zavděčit.
Vy nebudete moc chytrý. Nebyl nikdy knihovníkem, v knihovně pracovala jeho manželka. A že nic neuměl? Jste navíc úsměvný