1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Také si myslím,. že je to na spadnutí. Doufám , že z toho máte všichni válečníci radost. Já jsem ten chcemír a nestydím se za to

6
Před 1 rokem
Jiří Danko

Stupidní jseš na to dostatečně, když se s takovou debilností ještě chlubíš.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

To sice může, ale pak pošle budounoct své země definitivně do kopru. Takového partnera nejen v byznysu prostě nechceš.

8
Před 1 rokem

Analytik si myslí že může. Na takovou úvahu nemusím být analytik a myslet si to můžu také. Jaké má takové to oznámení význam ?

4
Před 1 rokem

Zeptejte se Američanů kdy použít jaderné zbraně oni mají zkušenosti nebo to nepoužili Američané asi rusové řádili v Japonsku že

8
Před 1 rokem
Miroslav Kováč

Už se na to chystali, ale USA jim ty plány téma bombám překazily. Jinak by tam byli Rusáci taky.

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Rusko nemůže tuto válku nikdy prohrát .To ví každý co to má v hlavě v pořádku.

15
Před 1 rokem
Kamil Capka

Vyhrát taky ne, tak babo raď.

4
Před 1 rokem

No nevim,pouziti jadernych zbrani uz by nastvalo i Cinany a vlastne cely svet krome Severni Koree.

3
Před 1 rokem

Útočí na civilní objekty na UK už dávno mu měli poslat pozdrav na Rudé náměstí a mu to tam provetrat ty historické budovy aby věděl jaký to je.

3

On už asi to hovado jednu má v palici.Je inteligentní jak hromada hnoje křížená s párou nad hrncem.

2
Před 1 rokem
Miroslav Klobusovský

no jo,ale to právě doufam,že pravda úplně není,protože mu pak v puštění atomovky nic nebrání. A atomovku fakt nechci..

2
Před 1 rokem

Bez tak si to delaj russaci sami aby umele eskalovali konflikt a obhajovali tak dalsi utoky ma UA...

1
Před 1 rokem

Moje slova a můj strach z toho, jak to USA vyhrocuje. Pes zahnaný do kouta je velice nebezpečný a kouše.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt