Také si myslím,. že je to na spadnutí. Doufám , že z toho máte všichni válečníci radost. Já jsem ten chcemír a nestydím se za to
Stupidní jseš na to dostatečně, když se s takovou debilností ještě chlubíš.
To sice může, ale pak pošle budounoct své země definitivně do kopru. Takového partnera nejen v byznysu prostě nechceš.
Analytik si myslí že může. Na takovou úvahu nemusím být analytik a myslet si to můžu také. Jaké má takové to oznámení význam ?
Zeptejte se Američanů kdy použít jaderné zbraně oni mají zkušenosti nebo to nepoužili Američané asi rusové řádili v Japonsku že
Už se na to chystali, ale USA jim ty plány téma bombám překazily. Jinak by tam byli Rusáci taky.
Rusko nemůže tuto válku nikdy prohrát .To ví každý co to má v hlavě v pořádku.
Vyhrát taky ne, tak babo raď.
No nevim,pouziti jadernych zbrani uz by nastvalo i Cinany a vlastne cely svet krome Severni Koree.
Útočí na civilní objekty na UK už dávno mu měli poslat pozdrav na Rudé náměstí a mu to tam provetrat ty historické budovy aby věděl jaký to je.
On už asi to hovado jednu má v palici.Je inteligentní jak hromada hnoje křížená s párou nad hrncem.
no jo,ale to právě doufam,že pravda úplně není,protože mu pak v puštění atomovky nic nebrání. A atomovku fakt nechci..
Bez tak si to delaj russaci sami aby umele eskalovali konflikt a obhajovali tak dalsi utoky ma UA...
Moje slova a můj strach z toho, jak to USA vyhrocuje. Pes zahnaný do kouta je velice nebezpečný a kouše.