Vyměnit vládu, prezidenta. Nastavit podmínky v podnikání, zvýšit ekonomiku i HDP, zabránit a požadovat za korupci a pak až bude země stabilizovaná a bude důvěra I chránit vlast budou vojáci co padnou za svou zem. Zatím jen korupce kolem nákupů a armády. Dopadli jsme tak že vojáci si kupují výbavu jako na Ukrajině.. Špatný start
Po letech Českého kapitalismu kdy je zdecimovaná státní pokladna...Nám obyčejným lidem je jedno kdo bude vládnout,chleba stejně nebude levnější,krade se stejně jako za totality...Vysoké daně, ohrožení demokracie...
Jak jednoduché je strašit a jednoduše tahat z lidí peníze, mi v žádném ohrožení nejsme tak tady neplácejte a nestrašte .Armádu jsme měli nechala se rozebrat že nás ostatní ochrání ,tak kdo lže lidem.Takto to vypadá že se vše vrací do kolejí v době KSČ .Asi to bylo nastaveno dobře.
EU má třikrát vyšší populaci než Rusko, skoro deset krát silnější ekonomiku a mnohem silnější armádu. Rusko už válčí tři roky a je oslabený a vy místo toho aby ste z nich měli srandu jak melou z posledního tak vyšilujete jak děti.
To zní jako plán....na příštích cca sto let ....tohle se v EU stane jen na papíře a u řečnických pultů ....jinak nikdy!!. Nemáme dostatek ničeho .... lidí ... zbraní.... zdrojů....a liberální společnost bude reálně bojovat jen hubou...
Nejprve snížit platy politiků na průměrný plat. A bez dalších výhod a příspěvků. A máme na vybavení armády, možná už za rok.
A ušetříte dvacet miliónů ročně. To je jeden barák v Praze.
Naprosto souhlasim a jen doufam, ze to cele neznici Babis se svou bandou neschopnych patolizalu. Vsichni se musime na bezpecnosti podilet. Vzpomenme jen na rok 38 a 68. Tam se skutecne vracet nechceme - s vyjimkou Konecne a spol.
Tak válčit chce pouze hrstka lidí, miliony lidí ne..tohle mi na tom vadí, že někdo rozhoduje o nás bez nás a odskáčou to zase ti nevinní, jelikož ti nahoře budou zalezlí někde v teple...šmejdi
Víte, jak to ve skutečnosti je ? Obrazně: já si koupím kanón, a budu si hlídat "mír", aby mi někdo nelezl přes hranice, a vy si na protest proti zbrojení vyzdobíte vchod kytičkami, ale v bezpečí, schovaná za mým kanónem.😁
Asi musíme budovat armádu a zbrojit. Nedá se nic dělat. Ale nelíbí se mi, že hned mluvíme o daních. Napřed úspory ve státní správě a pak zvyšovat daně, ne naopak. Papaláši musí jít příkladem.
Pokud pošleme vsechny generály do akce, a že jich nemáme málo, tak ušetříme a nemusíme zvyšovat daně....
Kdyz vidím, jak neefektivní je nákup předražené vojenské techniky, tak i kdyby šlo na zbrojení vše, pořád budeme nýmandi....