1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Vyměnit vládu, prezidenta. Nastavit podmínky v podnikání, zvýšit ekonomiku i HDP, zabránit a požadovat za korupci a pak až bude země stabilizovaná a bude důvěra I chránit vlast budou vojáci co padnou za svou zem. Zatím jen korupce kolem nákupů a armády. Dopadli jsme tak že vojáci si kupují výbavu jako na Ukrajině.. Špatný start

Před 1 měsícem

Po letech Českého kapitalismu kdy je zdecimovaná státní pokladna...Nám obyčejným lidem je jedno kdo bude vládnout,chleba stejně nebude levnější,krade se stejně jako za totality...Vysoké daně, ohrožení demokracie...

4
Před 1 měsícem

Jak jednoduché je strašit a jednoduše tahat z lidí peníze, mi v žádném ohrožení nejsme tak tady neplácejte a nestrašte .Armádu jsme měli nechala se rozebrat že nás ostatní ochrání ,tak kdo lže lidem.Takto to vypadá že se vše vrací do kolejí v době KSČ .Asi to bylo nastaveno dobře.

1
Před 1 měsícem

EU má třikrát vyšší populaci než Rusko, skoro deset krát silnější ekonomiku a mnohem silnější armádu. Rusko už válčí tři roky a je oslabený a vy místo toho aby ste z nich měli srandu jak melou z posledního tak vyšilujete jak děti.

1
Před 1 měsícem

To zní jako plán....na příštích cca sto let ....tohle se v EU stane jen na papíře a u řečnických pultů ....jinak nikdy!!. Nemáme dostatek ničeho .... lidí ... zbraní.... zdrojů....a liberální společnost bude reálně bojovat jen hubou...

4
Před 1 měsícem

Nejprve snížit platy politiků na průměrný plat. A bez dalších výhod a příspěvků. A máme na vybavení armády, možná už za rok.

4
Před 1 měsícem
Jitka Hrouzková

A ušetříte dvacet miliónů ročně. To je jeden barák v Praze.

4
Před 1 měsícem

Naprosto souhlasim a jen doufam, ze to cele neznici Babis se svou bandou neschopnych patolizalu. Vsichni se musime na bezpecnosti podilet. Vzpomenme jen na rok 38 a 68. Tam se skutecne vracet nechceme - s vyjimkou Konecne a spol.

3
Před 1 měsícem

Tak válčit chce pouze hrstka lidí, miliony lidí ne..tohle mi na tom vadí, že někdo rozhoduje o nás bez nás a odskáčou to zase ti nevinní, jelikož ti nahoře budou zalezlí někde v teple...šmejdi

3
Před 1 měsícem
Simona Kuntova

Víte, jak to ve skutečnosti je ? Obrazně: já si koupím kanón, a budu si hlídat "mír", aby mi někdo nelezl přes hranice, a vy si na protest proti zbrojení vyzdobíte vchod kytičkami, ale v bezpečí, schovaná za mým kanónem.😁

1
Před 1 měsícem

Asi musíme budovat armádu a zbrojit. Nedá se nic dělat. Ale nelíbí se mi, že hned mluvíme o daních. Napřed úspory ve státní správě a pak zvyšovat daně, ne naopak. Papaláši musí jít příkladem.

2
Před 1 měsícem

Pokud pošleme vsechny generály do akce, a že jich nemáme málo, tak ušetříme a nemusíme zvyšovat daně....

Kdyz vidím, jak neefektivní je nákup předražené vojenské techniky, tak i kdyby šlo na zbrojení vše, pořád budeme nýmandi....

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt