Důchodci se musí podílet taky, aby stát si na výplatu duchodů nemusel zadlužovat. Žijou si nad možnosti státu
A mladí také pro ně povinnou vojnu
Hlavně se musí začít hlídat výdaje státu. Od revoluce je stát jako dojna krava. Logistika, preprodavani zakázek, uplatkarstvi viz Motol. Predrazene zakazky viz dalnice Tohle uhlídat a daně muzou zůstat jak jsou.
Hlavne k tomu nekdo musi prinutit Babiše. A zmenit v EU pravo veta na vetsinove hlasovani u bezpecnostnich otazek. To jsem jeste od nikoho neslysel - jak si poradit s pseudopatrioty pro Evropu.
tady to je prostě samej psychouš na tom fóru 😃 libtardi by opět všechno nechaly zaplatit "plebs" vy jste zkáza Evropy normálně 🤮 nic dobrého obyčejného člověka pod vaší hrůzovládou nečeká
Kolik že to máme generálů s výsluhami? 400? Tak to je dobrý základ k obraně země ne? Odkaz
Zbytečné bylo hlavně to snížení daní 2021 (ANO+SPD+ODS), pro (nás) nejbohatší. Teď se to bude muset zdvojnásobit, zbytečně poklesne růst HDP (stačilo nesnižovat a nemuselo se dnes o tolil zvyšovat),
Jasny bububu a miliardáře zase vice nakrmit . Ok, tak nezvyšovat daně ,ale udělat zase odvody ,co? A uvidite jak vlada cukne , protože by je to stalo voliče....
Odvody nedávají žádný smysl a není ani kapacita je provádět. Armáda musí pracovat s těmi lidmi, se kterými to má smysl a nehrát plošné divadlo s lidmi, kteří o to nestojí.
Nejde ani tak o zvýšení daní , ale o to , aby s těmi penězi stát hospodařil rozumně a ne je rozhazoval vrchem spodem všude jinde než je potřeba . .
Nesmysl. Stačí stávkovat a vyhnat politiky, co lžou, chtěji zbrojit a válčit.
Zrovna má pro mě jeden voják nafasovaný mundůr, abych se po vzoru Švejka mohl přihlásit do naší armády, až vyhlásí mobilizaci a já invalida budu hájit čest našeho národa.