1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Důchodci se musí podílet taky, aby stát si na výplatu duchodů nemusel zadlužovat. Žijou si nad možnosti státu

15
Před 1 měsícem
Bořek Přeslička

A mladí také pro ně povinnou vojnu

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Hlavně se musí začít hlídat výdaje státu. Od revoluce je stát jako dojna krava. Logistika, preprodavani zakázek, uplatkarstvi viz Motol. Predrazene zakazky viz dalnice Tohle uhlídat a daně muzou zůstat jak jsou.

Před 1 měsícem

Hlavne k tomu nekdo musi prinutit Babiše. A zmenit v EU pravo veta na vetsinove hlasovani u bezpecnostnich otazek. To jsem jeste od nikoho neslysel - jak si poradit s pseudopatrioty pro Evropu.

3
Před 1 měsícem

tady to je prostě samej psychouš na tom fóru 😃 libtardi by opět všechno nechaly zaplatit "plebs" vy jste zkáza Evropy normálně 🤮 nic dobrého obyčejného člověka pod vaší hrůzovládou nečeká

2
Před 1 měsícem

Kolik že to máme generálů s výsluhami? 400? Tak to je dobrý základ k obraně země ne? Odkaz

Před 1 měsícem

Zbytečné bylo hlavně to snížení daní 2021 (ANO+SPD+ODS), pro (nás) nejbohatší. Teď se to bude muset zdvojnásobit, zbytečně poklesne růst HDP (stačilo nesnižovat a nemuselo se dnes o tolil zvyšovat),

Před 1 měsícemUpraveno

Jasny bububu a miliardáře zase vice nakrmit . Ok, tak nezvyšovat daně ,ale udělat zase odvody ,co? A uvidite jak vlada cukne , protože by je to stalo voliče....

Před 1 měsícem
Martin Doležel

Odvody nedávají žádný smysl a není ani kapacita je provádět. Armáda musí pracovat s těmi lidmi, se kterými to má smysl a nehrát plošné divadlo s lidmi, kteří o to nestojí.

Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Nejde ani tak o zvýšení daní , ale o to , aby s těmi penězi stát hospodařil rozumně a ne je rozhazoval vrchem spodem všude jinde než je potřeba . .

1
Před 1 měsícem

Nesmysl. Stačí stávkovat a vyhnat politiky, co lžou, chtěji zbrojit a válčit.

2
Před 1 měsícem

Zrovna má pro mě jeden voják nafasovaný mundůr, abych se po vzoru Švejka mohl přihlásit do naší armády, až vyhlásí mobilizaci a já invalida budu hájit čest našeho národa.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt