1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Američané zobou Putinovy z ruky doufám že jednou skončí stejně jako Rusko myslím tím ekonomický pokud se rychle Americký lid nespamatuje a neudělá Strumpem poradek

1
Před 1 měsícem

Jenže, milý Rubio, vaše role není udělat maximum pro mír, ale udělat maximum pro spravedlnost. Bez ní žádný mír být nemůže.

3
Před 1 měsícem

Proč si ten manekýn myslí, že něčemu (zde konkrétně Rusku) rozumí?

Před 15 dny
Ales Krizan

Na to bych se zeptal televizní vědmy. Ale bojím se odpovědi: "vidím velký černý..." :-)

Před 1 měsícem

Jediný co jste udělali že jste Ukrajinu potopili. To se vám povedlo jděte do ......

Před 1 měsícem

Přeloženo - Bez ohledu na realitu jsme převzali ruské nerativy.

1
Před 1 měsícem
Jiří Schoř

"Nerativy"...

„Musíme být upřímní, Rusko nepřeválcuje Ukrajinu a neobsadí celou zemi a Ukrajina Rusko nezatlačí do pozice z roku 2014,“ dodal Marco Rubio. To je realita. Ostatní je přání.

Zobrazit dalších 14 reakcí
Před 1 měsícem

Pokud opět rozumí Rusku, tak by již dávno aktivizovali všechny zbrojovky v zemi.

Před 1 měsícem

Světu vládnou šílenci. USA a Rusko, to je tedy povedená dvojka. To by mě nikdy nenapadlo. Jsem z toho fakt znechucená.

8
Před 1 měsícem

Rubio, kromě velkohubých proklamací a výhrůžek na adresu o život bojující Ukrajině, nic nedokázal.Podle mě se společně s Trupem ani nesna

2
Před 1 měsícem

Rubio nastavuje zfanatizované Evropě zrcadlo. Není na žádně straně, chce jenom možně řešení.

4
Před 1 měsícem
Felix Prochazka

Proč tedy nechce od Ruska, aby přestalo válčit a vrátilo se do svých hranic, mimochodem uznaných smlouvou mezi Ruskem a Ukrajinou v letech 2003 - 2004? Obchod je přeci obchod a smlouva je přeci smlouva, nebo ne?

5
Před 1 měsícem

To se mýlíte neudělali jste vůbec nic. Jen vaříte vodu, poklonkujete Rusku a skutek utek.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt