1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Ať si ten šašek zajede s příslušným transparentem do Ruska.

Nedostane se ani přes hranice. Natož na Rudé náměstí...

66
Před 2 měsíci

Ano, Evropa by se mela ucastnit "zavodu v odzbrojeni" po boku russaku.

A to tim, ze vyrobi co nejvice zbrani a posle je na Ukrajinu,

168
Před 2 měsíci

Ačkoliv autor článku nenechal na mladém Stropnickém nit suchou, mě se jeho názor líbí a také si myslím, že když USA otočily kormidlo od války k míru, je řada na nás, abychom v tom pomohli. Když byla možná spolupráce mezi východem a západem v době železné opony, proč by to nebylo možné teď? Nikdy nebudou mít všichni stejný názor, ale dokud si budou naslouchat, bude svět bezpečnější.

179
Před 2 měsíci
Vladimir Vyhnak

U dítěte se tomu říká naivita, ale u dospělých hloupost.

143
Před 2 měsíci

Rusko dává dvě třetiny výdajů na zbrojení ale my budeme odzbrojovat… tak to abych už vyvěsil z okna srp a kladivo 😁😁

141
Před 2 měsíci
Robin Kocman

Já myslel, že chcete vyvěsit Matějíčka.

19
Před 2 měsíci

A jaké korýtko by chtěl Stropnický nejraději??

41
Před 2 měsíci
Stanislava Tlusta

No přeci to prasečí!!

16
Před 2 měsíciUpraveno

Už to přímo vidím: Po návratu ruské armády do Česka a Česka do Ruska se soudruh Stropnický vydá na prvomájovou demonstraci, přimíchá se do průvodu pracujících, řazených dle obvodů.

Samozřejmě se povede za ruku s „přítelem“, tak jak to dělá dnes, kdy Česko je pořád jednou nohou v civilizaci.

Jenže v tu dobu bude naše vlast, Česko-Moravská autonomní oblast Ruské federace, již nedílnou součástí Ruska a jeho zcela specifické formy bytí (výraz „civilizace“ se na Rusácko opravdu, ale OPRAVDU nehodí).

Takže s. Stropnický bude ihned na místě poučen, ŘÁDNĚ, že jeho chování do nové česko-ruské reality nezapadá. 😕

Možná, snad, potom pochopí, proč by bylo lepší, kdyby Česko zbrojilo, aby se ubránilo před rusáckými fašouny.

Jenže už bude pozdě, pro něj, a Bohu žel i pro myslící lidi. 😢

Jak známo, „pozdě“ je nejhorší slovo na světě, horší než „nikdy“.

Takže tak.

115
Před 2 měsíci
Richard Švehla

Vy si myslíte, že by tu na ně čekal?

Zavléct nás do prů...... a rychle zdrhnout.. To by byla jeho taktika..

69
Před 2 měsíci

Jak by se mohl takový spratek zesměšnit, když už dávno směšný je? Nemožné.

62
Před 2 měsíci
Vladimír Pajer

Spíš pomatenec, nebo se snaží "nebýt jako" otec .... no daří se mu to. Je to spíš neveselé.

5
Před 2 měsíci

ukažte někdo panu Stropnickému starý český film "Když baron prášil" s Milošem Kopeckým . Určitě by se nadchl pro nápad vyměnit kanony za kastroly na bidlech. Ten hluk kastrolů by ruské dinosaury vylekal taky ?

21
Před 2 měsíci
Jaroslav Kaňka

Co ti Rus udělal ze se ho bojíš doposud?

16
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 měsíci

Hodně ubohý článek, který je zcela mimo realitu. Autorovi asi nedošlo, že válka minimálně podepsáním příměří končí a USA v podpoře Ukrajiny pokračovat nebudou. A sama EU může podle rady Pekarové sedět v koutě s šoupat nohama.

165
Před 2 měsíci
Václav Hellebrand

Vás omlouvá jedině to ,že jste nepochopil ci nečetl bludy pana Stropnického! Závody v ODZBROJENÍ ten výraz jsem nikdy ani nečetl.a je mně 80! ANO v Rudém Právu jsem četl.USA zahájily závody ve zbrojeni v létech 60! Aby k nám mirotvorci z CCCP v r.68 vpadli!!!!!

93
Před 2 měsíci

Stačí jiný názor než má ta celoevropská válečnická banda (u nás není na čt nic jiného) a zblblí se začínají ve svých příspěvcích osypávat.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt