Ať si ten šašek zajede s příslušným transparentem do Ruska.
Nedostane se ani přes hranice. Natož na Rudé náměstí...
Ano, Evropa by se mela ucastnit "zavodu v odzbrojeni" po boku russaku.
A to tim, ze vyrobi co nejvice zbrani a posle je na Ukrajinu,
Ačkoliv autor článku nenechal na mladém Stropnickém nit suchou, mě se jeho názor líbí a také si myslím, že když USA otočily kormidlo od války k míru, je řada na nás, abychom v tom pomohli. Když byla možná spolupráce mezi východem a západem v době železné opony, proč by to nebylo možné teď? Nikdy nebudou mít všichni stejný názor, ale dokud si budou naslouchat, bude svět bezpečnější.
U dítěte se tomu říká naivita, ale u dospělých hloupost.
Rusko dává dvě třetiny výdajů na zbrojení ale my budeme odzbrojovat… tak to abych už vyvěsil z okna srp a kladivo 😁😁
Já myslel, že chcete vyvěsit Matějíčka.
A jaké korýtko by chtěl Stropnický nejraději??
No přeci to prasečí!!
Už to přímo vidím: Po návratu ruské armády do Česka a Česka do Ruska se soudruh Stropnický vydá na prvomájovou demonstraci, přimíchá se do průvodu pracujících, řazených dle obvodů.
Samozřejmě se povede za ruku s „přítelem“, tak jak to dělá dnes, kdy Česko je pořád jednou nohou v civilizaci.
Jenže v tu dobu bude naše vlast, Česko-Moravská autonomní oblast Ruské federace, již nedílnou součástí Ruska a jeho zcela specifické formy bytí (výraz „civilizace“ se na Rusácko opravdu, ale OPRAVDU nehodí).
Takže s. Stropnický bude ihned na místě poučen, ŘÁDNĚ, že jeho chování do nové česko-ruské reality nezapadá. 😕
Možná, snad, potom pochopí, proč by bylo lepší, kdyby Česko zbrojilo, aby se ubránilo před rusáckými fašouny.
Jenže už bude pozdě, pro něj, a Bohu žel i pro myslící lidi. 😢
Jak známo, „pozdě“ je nejhorší slovo na světě, horší než „nikdy“.
Takže tak.
Vy si myslíte, že by tu na ně čekal?
Zavléct nás do prů...... a rychle zdrhnout.. To by byla jeho taktika..
Jak by se mohl takový spratek zesměšnit, když už dávno směšný je? Nemožné.
Spíš pomatenec, nebo se snaží "nebýt jako" otec .... no daří se mu to. Je to spíš neveselé.
ukažte někdo panu Stropnickému starý český film "Když baron prášil" s Milošem Kopeckým . Určitě by se nadchl pro nápad vyměnit kanony za kastroly na bidlech. Ten hluk kastrolů by ruské dinosaury vylekal taky ?
Co ti Rus udělal ze se ho bojíš doposud?
Hodně ubohý článek, který je zcela mimo realitu. Autorovi asi nedošlo, že válka minimálně podepsáním příměří končí a USA v podpoře Ukrajiny pokračovat nebudou. A sama EU může podle rady Pekarové sedět v koutě s šoupat nohama.
Vás omlouvá jedině to ,že jste nepochopil ci nečetl bludy pana Stropnického! Závody v ODZBROJENÍ ten výraz jsem nikdy ani nečetl.a je mně 80! ANO v Rudém Právu jsem četl.USA zahájily závody ve zbrojeni v létech 60! Aby k nám mirotvorci z CCCP v r.68 vpadli!!!!!
Stačí jiný názor než má ta celoevropská válečnická banda (u nás není na čt nic jiného) a zblblí se začínají ve svých příspěvcích osypávat.