1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 14 dny

Ano by nemělo klesnout na stejnou billboardovou špínu, kterou tady vedlo SPOLU ( Rusko pro tebe všecko). Nicméně je tam alespoň uvedený zdroj😜.

29
Libor Soukup

Problem je, ze i kdyz odcitovali zdroj, tak je ten billboard lzivy. Pruzkum zkoumal oblibenost vybranych osobnosti ve 22 zemich.

Tzn. nadpis: "Nejhorsi premier na svete" je lez.

Spravne tvrzeni je: "Nejmene oblibeny politik 22 zkoumanych"

20
Před 14 dny

Já volil opět ODS a na hrad pana Pavla. Seznamáci, poslechněte si třeba podcasty Slepá mapa, abyste poznali, že v Česku se máte jak prasata v žitě. Slovák jako budoucí premiér vás nezachrání. Jen mě mrzí, že ta negativa v rodinách musí poslouchat i vaše děti. Prostě mnoho lidí ještě musí se svými názory umřít, aby se voliči vyselektovali, viz komunisté, SocDem, Sládkovci…🤗

17
Před 14 dny

Jak jsem psal už jinde. Fiala je 22. nejlepší premiér z těch 193 premiérů, co zrovna vládnou po světě. To vůbec není špatné.

9
Před 14 dny
Ludvík Kandl

Trochu mi připomínáte mé děti. Taky když přinesly se školy horší známku, argumentovaly tím, že jiní byli horší. A kdo je za ním. Burkina Faso, Guatemalla, Albánie, Syrie nebo Pakistán?

10
Před 13 dny

Jsem autorem řady právních pojednání a tak projednou budu citovat sám sebe:

"Jakákoliv tolerance k nemravnému chování svádí mravně nepevné jedince k

jeho opakování i napodobování." Co si zasadíme a usilovně budeme zalévat, to

také jednou sklidíme.

Před 14 dny

Úřad rozhodl správně, protože v předvolebních kampaních lžou naprosto všichni a veřejně! To by potom místo voleb byl jeden velký soudní proces.

18
Před 14 dny
Petr Štěpán

V před volebních kampaních jde o volební program a ne o LŽI mimo OFICIALNĚ vyhlášené volby. Tyto lživé plakáty ANOfertu NEMAJÍ s volební kampaní NIC společného. Jenom se ANOfert vyhýbá započítání plakátů do volební kampááně. Jako vždy PODVÁDÍ, ale to jeho ovečkám NEVADÍ.

12
Před 14 dny

Ano Andreji, byl jsi nejhorší premiér v dějinách ČR s jasně největšími deficity. A ještě se tím chlubíš? Ty kluku jedna ušatá udavačská 😂

11
Před 14 dny

Ať se Šarapatka obrátí na soud a v případě téměř jisté prohry zaplatí náklady soudního řízení.

1
Před 13 dny

Dostalo se mu toho, co si sám zasel. "Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá".

Billboardy proti Babišovy byly v pořádku, dvojí metr.

2
Před 13 dny

Lže Fiala, Babiš, Jurečka, Rakušan a další, prostě všichni lžou.

Takže jde jen o zviditelnění.

1
Před 14 dny

Stát, ve kterém lhaní není ani přestupek, nemá žádný smysl.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt