Ano by nemělo klesnout na stejnou billboardovou špínu, kterou tady vedlo SPOLU ( Rusko pro tebe všecko). Nicméně je tam alespoň uvedený zdroj😜.
Problem je, ze i kdyz odcitovali zdroj, tak je ten billboard lzivy. Pruzkum zkoumal oblibenost vybranych osobnosti ve 22 zemich.
Tzn. nadpis: "Nejhorsi premier na svete" je lez.
Spravne tvrzeni je: "Nejmene oblibeny politik 22 zkoumanych"
Já volil opět ODS a na hrad pana Pavla. Seznamáci, poslechněte si třeba podcasty Slepá mapa, abyste poznali, že v Česku se máte jak prasata v žitě. Slovák jako budoucí premiér vás nezachrání. Jen mě mrzí, že ta negativa v rodinách musí poslouchat i vaše děti. Prostě mnoho lidí ještě musí se svými názory umřít, aby se voliči vyselektovali, viz komunisté, SocDem, Sládkovci…🤗
Jak jsem psal už jinde. Fiala je 22. nejlepší premiér z těch 193 premiérů, co zrovna vládnou po světě. To vůbec není špatné.
Trochu mi připomínáte mé děti. Taky když přinesly se školy horší známku, argumentovaly tím, že jiní byli horší. A kdo je za ním. Burkina Faso, Guatemalla, Albánie, Syrie nebo Pakistán?
Jsem autorem řady právních pojednání a tak projednou budu citovat sám sebe:
"Jakákoliv tolerance k nemravnému chování svádí mravně nepevné jedince k
jeho opakování i napodobování." Co si zasadíme a usilovně budeme zalévat, to
také jednou sklidíme.
Úřad rozhodl správně, protože v předvolebních kampaních lžou naprosto všichni a veřejně! To by potom místo voleb byl jeden velký soudní proces.
V před volebních kampaních jde o volební program a ne o LŽI mimo OFICIALNĚ vyhlášené volby. Tyto lživé plakáty ANOfertu NEMAJÍ s volební kampaní NIC společného. Jenom se ANOfert vyhýbá započítání plakátů do volební kampááně. Jako vždy PODVÁDÍ, ale to jeho ovečkám NEVADÍ.
Ano Andreji, byl jsi nejhorší premiér v dějinách ČR s jasně největšími deficity. A ještě se tím chlubíš? Ty kluku jedna ušatá udavačská 😂
Ať se Šarapatka obrátí na soud a v případě téměř jisté prohry zaplatí náklady soudního řízení.
Dostalo se mu toho, co si sám zasel. "Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá".
Billboardy proti Babišovy byly v pořádku, dvojí metr.
Lže Fiala, Babiš, Jurečka, Rakušan a další, prostě všichni lžou.
Takže jde jen o zviditelnění.
Stát, ve kterém lhaní není ani přestupek, nemá žádný smysl.