Zase se tu určitě seběhnou rusofilni sabotéři a budou kritizovat Ukrajinu a její korupci. Tak hned uvedu pár dat. To že tyhle nesmysly o korupci putler neustále opakuje. Znamená, že to není a nemůže být nikdy pravda.
Odkaz
Pokud si prohlédnete uvedený odkaz. Zjistíte, že se Ukrajina pohybuje zhruba v polovině žebříčku tvořeného ze 180 zemí světa. Navíc dle grafu je patrné, že její boj s tímto ruským dědictvím je dlouhodobě úspěšný, včetně uplynulého roku, kdy poskočila o tři místa. Což se nedá naopak tvrdit o rusku, které ze 141-4 místa úspěšně míří k pozicím posledním.
Odkaz
V dalším odkazu je korupční mapa celého světa.
Odkaz(2022).svg
Tento žebříček tvoří světově uznávaná organizace. Podle těchto zdrojů se také řídí celosvětový obchod.
Odkaz
Co se týče korupce. Tak podle ruské propagandy, ona černá díra by musela zahrnovat polovinu světa včetně Srbska, Brazílie či Egypta, které dělají Ukrajině společnost uprostřed tohoto žebříčku. Pokud by se na Ukrajině kradlo, tak jak líčí zdejší kremrole, nikdo by tam žádnou podporu neposílal, teď ani před válkou.
Nemáte ty správné informace ze správných zdrojů.😂 Určitě to zfalšovali chciválkové a vrazi z Wall Streetu. Oni už Vám to vysvětlí takhle pomlouvat poutní místo našich vlastenců a jediný stát bez korupce RF.😂
Nikdy všechny ty peníze nevrátí nemají vůbec z čeho....tohle je jen další úvěr....bude se odpouštět a hlavně rozprodávat jejich nerostný potenciál....až bude mít západ všechno co se mu vyplatí tak tam udělá další montovny nebo fuj fuj provozy.
A tohle je plán....neberte to:)
Ty budeš asi finanční a geopolitický expert
Těch 50 miliard USD nepůjde na ukrajinu, ale do zbrojního průmyslu USA, čím se posílí zkomírající ekonomika ( 35 bilionů USD dluhu a každých 100 dní další bilion )
Ukrajina dostane zbraně, které tedy zaplatí Rusko.
další věc je původ těchto peněz ve zmrazení Ruského majetku, což se nakonec obrátí proti USA a spojencům, protože značná část globálního světa a majetku tak může být kdykoliv kýmkoliv zablokována, zmrazena a odejmuta a každý investor ve světě, který je rozdělen, a rozděluje se víc a víc, si rozváží, kam investovat.
Celý život jsem byl v doění, žekrást se nemá.
V následujících bojích padne zase spousta lidí, kterým je uedno, čí majetek byl proměněn v granáty a bude zničeno hodně hodnot materiálních, takže jediný, kdo v této kauze vyhrál, nebude Ukrajina, ale hádejte kdo...
To se mi moc líbí. Ale nelíbí se mi, že Ukrajina se nemůže bránit podle vlastního uvážení. Já bych útok na Moskvu uvítal.
Správné rozhodnutí. S Rusy se nemazat.
No, možná si je trochu namazat.