Tak teď nevím zda se Lukašenko rétoricky opičí od našich dezolátů, nebo naopak dezoláti od Lukašenka. 🙂))
Oni ti Rusové a Bělorusové jsou jako muslimové. Taky jim vůbec nerozumím, jedou si svou mantru, mě totálně cizí. O míru vykřikují ti, co začínají války. Najednou o rozpadu Ruska mluví ti, co nás přesvědčovali celou dobu, že jestli se něco rozpadne, bude to Západ. Tak já už nevím, já jim nikdy nebudu rozumět.
Nelze jim rozumět, oni sami by nerozuměli ani svým včerejším výrokům, které další den nahrazují lži nové.
Za pár dnů přijedou vágnerovci, může armádě nařídit útok na Ukrajinu a vágnerovci budou dělat zajišťovací, protiústupové a protivpurné, jednotky.
Hnojař Lukašenko a jeho bu bu na svůj lid. Že mu to tam ty lidi žerou, takové blitky. Podle něj jsou Wágnerovci ze západu a Prigožin západní agent. 😂😂😂 Spíš se bál že padne Kreml a další na řadě bude on, šašek jeden.
Tenhle blb co se snažil rozvrátit Evropu přes 10 let spolu s tím paranoikem , jehož jméno se štítím psát , bude moralizovat a plácat srajdy větší než všichni diktátoři v SSSR od Stalina až po Brežněva . Antropova s Černěnkem vynechávám , ty šli kukat rychle 🙂
Lukasenko si natahal wagnerovce do vlastni zeme. Prave si podepsal ortel. Myslim ze ho to bude stat zivot.
Další lhář .... jako Putin. Co slovo to lež a propaganda nenávisti kdo není s námi jde proti nám všichni jsou fašisti ale ruSSko je ten nejvíc hodný stát s 50% celosvětových nácků v zemi jj....všichni vám to žereme krom našich dezolátů
Tak rusák ( Prigožin ) táhne na Moskvu a poskok Lukašenko začne nadávat na západ 😄 To jsou strašní šašci 😄
To je klasika, oni zbrojí, vyhrožují, napadají cizí země a budou s obavou konstatovat, že díky všem ostatním je konflikt blízko. Je smutné, že je tolik našich občanů schopno těmto tyranům věřit!
Vy kecáte strašné kraviny abyste zůstali u moci, ze Západu se o víkendu do (Bělo)Ruska vůbec nikdo nechystal.