1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak teď nevím zda se Lukašenko rétoricky opičí od našich dezolátů, nebo naopak dezoláti od Lukašenka. 🙂))

2
Před 1 rokem

Oni ti Rusové a Bělorusové jsou jako muslimové. Taky jim vůbec nerozumím, jedou si svou mantru, mě totálně cizí. O míru vykřikují ti, co začínají války. Najednou o rozpadu Ruska mluví ti, co nás přesvědčovali celou dobu, že jestli se něco rozpadne, bude to Západ. Tak já už nevím, já jim nikdy nebudu rozumět.

Před 1 rokem
Mária Kočíbová

Nelze jim rozumět, oni sami by nerozuměli ani svým včerejším výrokům, které další den nahrazují lži nové.

Před 1 rokem

Za pár dnů přijedou vágnerovci, může armádě nařídit útok na Ukrajinu a vágnerovci budou dělat zajišťovací, protiústupové a protivpurné, jednotky.

4
Před 1 rokem

Hnojař Lukašenko a jeho bu bu na svůj lid. Že mu to tam ty lidi žerou, takové blitky. Podle něj jsou Wágnerovci ze západu a Prigožin západní agent. 😂😂😂 Spíš se bál že padne Kreml a další na řadě bude on, šašek jeden.

24
Před 1 rokem

Tenhle blb co se snažil rozvrátit Evropu přes 10 let spolu s tím paranoikem , jehož jméno se štítím psát , bude moralizovat a plácat srajdy větší než všichni diktátoři v SSSR od Stalina až po Brežněva . Antropova s Černěnkem vynechávám , ty šli kukat rychle 🙂

8
Před 1 rokem

Lukasenko si natahal wagnerovce do vlastni zeme. Prave si podepsal ortel. Myslim ze ho to bude stat zivot.

4
Před 1 rokem

Další lhář .... jako Putin. Co slovo to lež a propaganda nenávisti kdo není s námi jde proti nám všichni jsou fašisti ale ruSSko je ten nejvíc hodný stát s 50% celosvětových nácků v zemi jj....všichni vám to žereme krom našich dezolátů

2
Před 1 rokem

Tak rusák ( Prigožin ) táhne na Moskvu a poskok Lukašenko začne nadávat na západ 😄 To jsou strašní šašci 😄

1
Před 1 rokem

To je klasika, oni zbrojí, vyhrožují, napadají cizí země a budou s obavou konstatovat, že díky všem ostatním je konflikt blízko. Je smutné, že je tolik našich občanů schopno těmto tyranům věřit!

Před 1 rokem

Vy kecáte strašné kraviny abyste zůstali u moci, ze Západu se o víkendu do (Bělo)Ruska vůbec nikdo nechystal.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt