1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Neurážejte intelekt a inteligenci členů i voličů opozice...Jednak tím urážíte vakuum a mozkoprázdno těch, kteří by Vám to rádi dali při volbách sežrat...

Tupců je totiž vždycky víc. Naštěstí ti nejtupější z nich, do volebních místností povětšinou netrefí...

18
Před 10 měsíci
Zdeněk Štěpánek

Bohužel...trefí. A čím hlouběji mají mozek v trávícím traktu, někteří až na jeho konci, tím víc mají touhu měnit svět, a rozhodovat za ty, kteří je živí.

9
Před 10 měsíci

Proč autor nezmíní také jak se strapnila D.Nerudová před prezidentskou volbou.Když na otázku moderátorky jestli by se zachovala jako matka z Čapkova stejnojmeného dramatu a dala svému synovi pušku a poslala ho bojovat na Ukrajinu,odpověděla.Bohužel jsem tento film ještě neviděla tak nevím jak bych se měla zachovat.

16
Před 10 měsíci
Stepan Horak

Jednak to byl nerelevantní dotaz, srovnávat dvadelní hru, se skutečnou událostí, a paní Nerudová se přiznala, že ji nezná...fakt děsný trapas. To je, jako kdyby se zeptal pana Babiše, kdyby měl kouzelnou hůlku Harryho Pottera, jestli by si přičaroval další důchodce.

Navíc zněl dotaz jinak...

„Matku od Čapka. Matka dá svému poslednímu žijícímu synovi pušku do ruky a řekne: Jdi bojovat! Jak byste se rozhodovala vy?“ chtěl vědět.

„Teď nerozumím otázce,“ zaznělo od Nerudové.

„Viděla jste Matku od Karla Čapka?“ otázal se autor.

„Jako film?“ ptala se oplátkou Nerudová.

„Mám na mysli divadelní hru,“ vysvětlil novinář.

„Ne, to jsem neviděla,“ přiznala Nerudová.

Vidíte, a já si klidně přečtu i Parlamentní listy...je demokracie 😁

4
Před 10 měsíci

A to že většina ministrů pětidemolice neumí cizí jazyk včetně největšího předvolebního lháře Faly !!!

20
Před 10 měsíci
Ladislav Pelánek

Pelánku, a vy jste polyglot? A kolik řečí umí třeba Kačenka Konečná? Předpokládám že anglicky umí, protože jinak by nemohla sosat peníze z té nenáviděné Evropské unie. Chápu, prachy nesmrdí

7
Před 10 měsíci

Pán moderátor se připravuje předem, nevím proč by Majerová měla vědět neco o EU kterou zřejmě nenávidí. Majerová v přeneseném slova smyslu má pravdu v tom, že co se nepodařilo Hitlerovi to se může podařít EU když se běžní občané velice rychle nevzpamatují a čas se velmi krátí,

37
Před 10 měsíci
Kohut Lumir

Tak snad když jsem proti něčemu, tak bych to měl dokonale znát.

14
Před 10 měsíci

Učivo jako takové neznají perfektně ani sami žáci co ho zrovna probírají to bychom tady měli jen samé jedničkáře a ne všichni se rodí s tak dokonalou pamětí jako pan Jandourek, který si kompletně veškeré učivo ze ZŠ pamatuje i po mnoha letech co opustil práh školy. Já mu gratuluji a závidím, jsem letos 30. let ze základky a opravdu si z velké části nepamatuji vše co jsme tam probírali , už jen z toho důvodu, že jsem plno toho v životě vůbec nepotřeboval a můj mozek to vymazal, aby tam bylo místo na vědomosti, které potřebuji a zajímají mě.

14
Před 10 měsíci
Michal Pešek

ale do EU parlamentu nekandidujete,že ne?řekněte,prosím,že opravdu ne 🙂

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Poprosil bych Seznam.cz ,aby nezasahoval do diskuze pod články fórum 24 ,anebo odsud odešel Prospejetebvsem hlavně sobe

3
Před 10 měsíci
Macek Ginter

Diskuse pod Fórum24 využívá pro diskusi modul seznamu, takže je oprávněn do něj zasahovat.

19
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Že nezná učivo základní školy, to už nikoho nemusí překvapovat v zemi, kde minulé volební období na tom byl premiér stejně. A teď by chtěl být znovu !

18
Před 10 měsíci
Přemysl Suchomel

Vysokoškolský diplom není zárukou inteligence.

2
Před 10 měsíciUpraveno

Oč je ta dáma méně vzdělaná, o to je nebezpečnější. V případě jejího zvoleni, a příznivců volících nevzdělance mají SPD a Trikolora dostatek (jsou to přeci konečně jedni z nich). Její nebezpečí spočívá v šíření neskrývaného populismu, tak vonícímu nevzdělaným a nesoudným lidem. Bohužel je jich v Evropě dost a jsou čím dále hlasitější.

A pak … Taková ostuda!!!

21
Před 10 měsíci
Petr Babiš

vy jste produkt propagandy, zpracovaný do úhledné kostky (tu nosíte místo hlavy...) 🙂

4
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 10 měsíci

Nacisté zavraždili šest milionů Židů, ve světové válce, kterou vyvolali, padly za oběť desítky milionů lidí. Češi, kteří by přežili, měli být buď vystěhováni někam do východních stepí, nebo využiti k otrocké práci.

Sice paní Majerová,viděl jsem ji nedávno v televizní debatě,není bůhví jaká myslitelka,ale výtažek,z článku,který jsem použil na úvod,k Bruselské migrační politice a podpoře války na Ukrajině,nemá daleko.

15
Před 10 měsíci
Karel Vyšata

A to si představte, že má vystudované učitelství. Bůh ochraňuj ty které učila a hlavně ať chodí hodně daleko od školských zařízení, aby ji nenapadlo tam vstoupit.

12
Před 10 měsíci

Na ní je vidět a slyšet, že je úplně tupá. Mohla by soutěžit s Burešem.

80
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt