Nezlobte se na mně , ale Národní muzeum je Čechů . Viset by tam měla jenom Česká vlajka
Já naopak chci, aby Ukrajinská vlajka zůstala! Je to němá podpora napadeného národa. Proč Vám některým to tak vadí...? Nebuďte sobci, vždyť Vám to nic neudělá...
"Němá podpora" od koho? Jestli od vás, tak si to pověste na svůj (rodičů) barák. A také nemusíte být němý. Běžte na frontu a tam můžete řvát co hrdlo ráčí, hrdino.
Bohnice....
S UK vlajkama se blbne jen u nás - papežštější než papež . Nakonec co chcete po tom Jandourkovi zkrachovalém faráři a převlékači kabátů.
Co bysme po vás chtěli, když ani neumíte napsat zkratku státu. A samozřejmě se ukrajinské vlajky se vyvěšují i v jiných státech. Jste to nevěděl nebo lžete úmyslně?
Nevím co nepobrala Majerová , ale co nepobrali pisálkové z Forum 24, tak v tom mám jasno.
Na budovu NM střílely i Ukrajinští vojáci, a pak nás s těma Ruskejma kámošema 21 roků okupovali.
Což ted Ukrajina nedělá. Ale Rusko ano.
Jak přišla na to, že je osobnost - spíše je marxistický ubožák prosazující zájmy Kremlu
Vlajka nebo banner... Oč jde? Jen každý ukazuje kam patří, zda podporuje Ukrajinu nebo Rusko, více slov netřeba...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ty všudepřítomné ukr. vlajky jsou pouze a jen projevem patolízalství,.
Je to projev podpory Ukrajiny v boji za osvobození od rusa. Žádné patolízalství.
Vážený pane Jandourku.Navzdory Vašemu článku jsem také pro odstranění ukrajinských vlajek z našich budov... Už to opravdu stačilo...