1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Nezlobte se na mně , ale Národní muzeum je Čechů . Viset by tam měla jenom Česká vlajka

45
Před 6 měsíci

Já naopak chci, aby Ukrajinská vlajka zůstala! Je to němá podpora napadeného národa. Proč Vám některým to tak vadí...? Nebuďte sobci, vždyť Vám to nic neudělá...

11
Před 6 měsíci
Jan Kratochvíl

"Němá podpora" od koho? Jestli od vás, tak si to pověste na svůj (rodičů) barák. A také nemusíte být němý. Běžte na frontu a tam můžete řvát co hrdlo ráčí, hrdino.

11
Před 6 měsíci

Bohnice....

25
Před 6 měsíci

S UK vlajkama se blbne jen u nás - papežštější než papež . Nakonec co chcete po tom Jandourkovi zkrachovalém faráři a převlékači kabátů.

35
Před 6 měsíci
Vít Řihošek

Co bysme po vás chtěli, když ani neumíte napsat zkratku státu. A samozřejmě se ukrajinské vlajky se vyvěšují i v jiných státech. Jste to nevěděl nebo lžete úmyslně?

25
Před 6 měsíci

Nevím co nepobrala Majerová , ale co nepobrali pisálkové z Forum 24, tak v tom mám jasno.

36
Před 6 měsíci

Na budovu NM střílely i Ukrajinští vojáci, a pak nás s těma Ruskejma kámošema 21 roků okupovali.

31
Před 6 měsíci
Adam Polák

Což ted Ukrajina nedělá. Ale Rusko ano.

3
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 6 měsíci

Jak přišla na to, že je osobnost - spíše je marxistický ubožák prosazující zájmy Kremlu

24
Před 6 měsíci

Vlajka nebo banner... Oč jde? Jen každý ukazuje kam patří, zda podporuje Ukrajinu nebo Rusko, více slov netřeba...

32
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit dalších 11 reakcí
Před 6 měsíci

Ty všudepřítomné ukr. vlajky jsou pouze a jen projevem patolízalství,.

44
Před 6 měsíci
Jiri Bednář

Je to projev podpory Ukrajiny v boji za osvobození od rusa. Žádné patolízalství.

3
Zobrazit další 4 reakce
Před 6 měsíci

Vážený pane Jandourku.Navzdory Vašemu článku jsem také pro odstranění ukrajinských vlajek z našich budov... Už to opravdu stačilo...

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt