Ta Hamplová je ale "píp"...
S obsahem se dá z mé strany v podstatě souhlasit až na ty věty o Trumpovi. Jsou mimo téma, navíc zbytečné a hlavně nikdo zde neví jak to celé v roce 2020 opravdu bylo. Sledoval jsem situaci velice pozorně na amerických TV a věc byla velice složitá. Zde bych rád poznamenal, že F24 toto téma podle mého názoru nezvládá dlouhodobě. Je opravdu zajímavé kdo jsou v naší politice největší zastánci Trumpa a kdo jsou jejich voliči. To jsou úplně jiné třídy či sociální skupiny než v USA.
Co máte složité, soudy neprokázali volební podvody na straně Demokratů, kdežto na straně Republikánů a snahu Trumpa výsledky měnit.
Daleko tragičtější je, že "něco podobného" jako J. Zwyrtek Hamplová bylo zvoleno senátorkou!
třeba čeká jako odměnu "výkonného" Voloďu...
Patří k ruSSké 5 koloně. Chová se jako vlastizrádce. Vždyť zažila rok 1968 nebo ne?
Byli ji 3 roky, takže nic. A jelikož mohla v 80. letech studovat práva, tak měla správný původ.
Citát:"Rumunsku anulováno první kolo prezidentských voleb. Důvodem je podle úřadů deformování volební soutěže, ke kterému podle nich došlo machinacemi na sociální síti TikTok.
Tak od politruka nelze čekat, že by chápal v čem spočívají svobodné volby. Je to VŽDY o ovlivňování voličů. Jedno jestli bilbordy, televizí, novinami.. a nebo sociálními sítěmi. Tedy ústy Jandourka "deformací volební soutěže" Ano, když se ukáže,že voliči byli upláceni, zastrašováni nebo, že někdo hlasování zfalšoval, to je důvod pro zrušení voleb. Že měl někdo účinnější propagaci a více voličů mu dobrovolně hlas dalo je pouze úspěšnější PR. V takovém případě bychom museli zrušit všechny volby na celém světě,snad jen Severní Korea by z toho vyšla v pořádku.
To nejdůležitější jste ale zapomněl.
Neznámý původ peněz, porušení zákonů o volební kampani a propagaci, neoznačení volebních spotů atd.
Jsou i pro Fóraře volby institutem vyslovení vůle občanů nebo kratochvílí, určenou k libovolnému rušení a vyhlašování? Americký, německý, britský či kohokoliv jiného vliv je přípustný, na rozdíl od vlivu ruského? To je ta správná demokracie, tu vzýváte.
Tak co jsem lezete když to tu nesnášíte ruský trole
Kolaborují s nepřítelem.
Jsme demokracie.
Ale zákon, který stát chrání před paktování s nepřítelem by tu mněl být.
A byli vy jste neklidní, když se v některých zemích EU neuznali výsledek referenda o Lisabonské smlouvě a hlasovalo se znovu? I vaše oblíbená Miroslava Němcová to odsoudila.
Odkaz
No jo, všichni tři jmenovaní (a zdaleka nejen oni) jsou na dálku cítit tím, čeho je teď plný Volgograd: ruskými splašky 🙂
Stejně je strašné že něco takového lapí v senátu ČR. Tohle individuum mohli volit jen absolventi Kroměříšské psychiatrie.
No dobře. Ale teď mi vysvětlete vy, proč tu lapíte celý den a komentujete naši politiku, po které vám je, jako Ukrajince, která tu ani nebydlí, úplné houby? Na Ukrajinu každý den útočí Rus, což odsuzuji i já, abyste neměla zase blbé kecy, a vy si lapíte v klidu u počítače a píšete tu jen bláboly. Já bydlet na Ukrajině, tak mám úplně jiné starosti a vůbec nemám náladu na to, komentovat politiku cizí země. Teď se bez urážek předveďte, jak to s vámi vlastně je.