1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Ta Hamplová je ale "píp"...

10
Před 4 měsíci

S obsahem se dá z mé strany v podstatě souhlasit až na ty věty o Trumpovi. Jsou mimo téma, navíc zbytečné a hlavně nikdo zde neví jak to celé v roce 2020 opravdu bylo. Sledoval jsem situaci velice pozorně na amerických TV a věc byla velice složitá. Zde bych rád poznamenal, že F24 toto téma podle mého názoru nezvládá dlouhodobě. Je opravdu zajímavé kdo jsou v naší politice největší zastánci Trumpa a kdo jsou jejich voliči. To jsou úplně jiné třídy či sociální skupiny než v USA.

24
Před 4 měsíci
Petr Dudek

Co máte složité, soudy neprokázali volební podvody na straně Demokratů, kdežto na straně Republikánů a snahu Trumpa výsledky měnit.

19
Před 4 měsíci

Daleko tragičtější je, že "něco podobného" jako J. Zwyrtek Hamplová bylo zvoleno senátorkou!

35
Před 4 měsíci
Jiří Pospíšil

třeba čeká jako odměnu "výkonného" Voloďu...

2
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Patří k ruSSké 5 koloně. Chová se jako vlastizrádce. Vždyť zažila rok 1968 nebo ne?

31
Před 4 měsíci
Ivan Veber

Byli ji 3 roky, takže nic. A jelikož mohla v 80. letech studovat práva, tak měla správný původ.

22
Před 4 měsíci

Citát:"Rumunsku anulováno první kolo prezidentských voleb. Důvodem je podle úřadů deformování volební soutěže, ke kterému podle nich došlo machinacemi na sociální síti TikTok.

Tak od politruka nelze čekat, že by chápal v čem spočívají svobodné volby. Je to VŽDY o ovlivňování voličů. Jedno jestli bilbordy, televizí, novinami.. a nebo sociálními sítěmi. Tedy ústy Jandourka "deformací volební soutěže" Ano, když se ukáže,že voliči byli upláceni, zastrašováni nebo, že někdo hlasování zfalšoval, to je důvod pro zrušení voleb. Že měl někdo účinnější propagaci a více voličů mu dobrovolně hlas dalo je pouze úspěšnější PR. V takovém případě bychom museli zrušit všechny volby na celém světě,snad jen Severní Korea by z toho vyšla v pořádku.

25
Před 4 měsíci
Miloš Zbránek

To nejdůležitější jste ale zapomněl.

Neznámý původ peněz, porušení zákonů o volební kampani a propagaci, neoznačení volebních spotů atd.

19
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 4 měsíci

Jsou i pro Fóraře volby institutem vyslovení vůle občanů nebo kratochvílí, určenou k libovolnému rušení a vyhlašování? Americký, německý, britský či kohokoliv jiného vliv je přípustný, na rozdíl od vlivu ruského? To je ta správná demokracie, tu vzýváte.

52
Před 4 měsíci
Ivo Husak

Tak co jsem lezete když to tu nesnášíte ruský trole

54
Před 4 měsíci

Kolaborují s nepřítelem.

Jsme demokracie.

Ale zákon, který stát chrání před paktování s nepřítelem by tu mněl být.

5
Před 4 měsíci

A byli vy jste neklidní, když se v některých zemích EU neuznali výsledek referenda o Lisabonské smlouvě a hlasovalo se znovu? I vaše oblíbená Miroslava Němcová to odsoudila.

Odkaz

13
Před 4 měsíci

No jo, všichni tři jmenovaní (a zdaleka nejen oni) jsou na dálku cítit tím, čeho je teď plný Volgograd: ruskými splašky 🙂

14
Před 4 měsíci

Stejně je strašné že něco takového lapí v senátu ČR. Tohle individuum mohli volit jen absolventi Kroměříšské psychiatrie.

27
Před 4 měsíci
Tetiana Leontieva

No dobře. Ale teď mi vysvětlete vy, proč tu lapíte celý den a komentujete naši politiku, po které vám je, jako Ukrajince, která tu ani nebydlí, úplné houby? Na Ukrajinu každý den útočí Rus, což odsuzuji i já, abyste neměla zase blbé kecy, a vy si lapíte v klidu u počítače a píšete tu jen bláboly. Já bydlet na Ukrajině, tak mám úplně jiné starosti a vůbec nemám náladu na to, komentovat politiku cizí země. Teď se bez urážek předveďte, jak to s vámi vlastně je.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt