Jestli se J.Maláčová spojí s ANO nedostane můj hlas. Bylo to naoosled
Soudružka rozdávačná, nebo charakterní ANO, abych měl jasno, koho politovat.
Nalejme si čistého piva:
Občané ČR, plačky papouškující sprostou nacibolševickou lež „Není koho volit“, jsou hloupí a nevzdělaní.
Jejich hloupost a nevzdělanost je zahubí – nepůjdou k volbám, jejich hlas propadne.
Zato nacibolševici půjdou jako jeden soudruh/soukmenovec, budou volit Vůdce soudruha Babiše-Bureše, a bude vymalováno, jako po tragických volbách v 1946: Minimálně na dvě generace budou Češi smrdět v rusácké žumpě. 😢
Nebo také navždy.
Až ti hlupci, dnes blábolící „Není koho volit“ pochopí, co učinili sobě a svým potomkům, tak …
Tak už nic; bude pozdě na cokoli, kromě emigrace: Kdo na to má fyzicky, může se brodit šumavskými blaty z naší ČMAORF (Česko-Moravské autonomní oblasti Ruské federace) do civilizace, s Babišovými pohraničníky v zádech, s čínskými drony nad hlavou.
Pamatujme si: „pozdě“ je nejhorší slovo na světě, horší než „nikdy“.
Braňme svoji svobodu a demokracii, dokud ji máme! ❤️
1 díl keců nic moc,zkus si to napsat na nečisto,přečti si tu volovinu,pak se zamysli co s tím chceš říci a koho oslovit aby to mělo smysl,protože toto je parádní blábol pro takové zkrachovalce jako je autor,tak 2 díl by mohl být lepší nebo radši nic a místo toho se jdi projít to kvůli zdraví,třeba po té šumavě
Je fakt, že Zaorálek se poslouchat nedá. A on je přitom tak snaživej!😊 No a Maláčová? Pro mě utrpení ji nejen poslouchat, ale i sledovat.
Přestup soudružky Maláčové se soudruhem Zaorálkem do hnutí ANO soudruha oligarchy Babiše je zcela zákonitý a logický, jako byly přestupy soudruhů z ODS, např. soudružky Jermanové. Zmínění soudruzi tak navazují na tradici bolševické Národní fronty a matku státostranu, jejímiž jsou mentálními pohrobky, stejně jako jejich četní voliči a kraviči. V jednotě je síla, souzi! "Dejte mi do ruky mávátko, řekněte jak volat sláva ... !", napsal práskač z Těšína a nositel Putinovy medaile za vzornou kolaboraci. Co by na takovou sebranku asi řekl český bard Karel Kryl, na kterého výše zmíněný donášel? A co by řekl na to, že po něm Babišovi věrní pojmenovali most přes řeku Moravu, který kdysi nesl jméno komunistického agitátora Karla Rajnocha? Karel Kryl své rodné město neměl nikdy rád - jeho rané vzpomínky byly spojeny s běsněním kroměřížských bolševických zločinců, kteří zdemolovali místní tiskárnu - majetek jeho otce. Anonisté dobře ví, že své nynější a budoucí zločiny proti demokratickému státu nejlépe přikryjí, když svou pochybnou značku spojí s nějakou nezpochybnitelnou autoritou, popř. i charitou. Proto v městě plném mentálních bolševiků a jiných vykuků, které Karel Kryl bytostně nesnášel, vzniklo "Muzeum" Karla Kryla a ... a dokonce i "jeho most". Inu, Babiš není jen stavitel různých hnízd. Je to i stavitel mostů. Putinův budoucí gubernátor a Pontifex Maximus. Prostě ...
Bratr Karla Kryla by měl trvat na tom, aby soudruzi anonisté z kroměřížské buňky ten most přejmenovali po bardovi, který je jim po všech stránkách bližší. Ať ho přejmenují na Most Jaromíra Nohavici.
Maláčová a Zaorálek,jsou katastrofa pro sociální demokracii.A Rouček je genius. Jen tak vzpomínám, na jeho horování pro přijímání migrantu z Afriky.To Benda z ODS je jiná liga.Tvrdě pracuje ve sněmovně už 36 roku,zatímco Rouček je mimo politiku .Být Roučkem,tak bych se raděj,moc nezviditelnoval.
Strašení A.Babišem bylo a je. Zajímalo mne, jak Libor hlasoval o vládě s A.Babišem. Já jsem hlasoval proti a upozorňoval jsem , jak to dopadne. Také to tak dopadlo. Ale hlavně si nemyslím, že evropští sociální demokratré jsou sociání demokraté z devadesátých let. SPD i Labou party propadnou ve volbách a umožní vznik "velké koalice" či pomohou pravicovým nacionalistům.Problém je v tom, když levice namísto míu podporuje válku a zbrojení, namísto podpory zaměstnanců a bydlení mladých podporují byznys a neo liberalismus. Podobně je na tom Sociální demokracie, která často převzala liberální řešení aktuálních problémů naší země. Spíše bychom si měli klást otázku, jak je možná podpora levicových voličů pravicové ANO2011 včele s multimiliardářem A.Babišem.
Dost často čtu názory, podpora zbrojení, místo míru. Nevím proč toto lidé rozdělují na dva různé směry, když spolu přímo souvisí. Asi si málo prohlíží mapu, nečtou dějiny, třeba jen naše...protože by na mapě zjistili, že jsme strategicky významné území uprostřed Evropy, a téměř sto let tvoříme pomyslnou hranici Východ/Západ. O kterou je neustále zájem, a jen tak neuvadne. Ani ve vzdálenější historii tomu jinak nebylo. A my, stále nepoučitelní Švejkové, budeme do nekonečna někomu dělat rohožku ? Nyní jsou karty rozdané tak. že musíme buď upevnit pozici , a uchránit svůj mír, nebo zahodit flinty, stát se někoho pucfleky, a přežvykovat naši bývalou rodnou hroudu.
Když nahlédnete do hodně vzdálené historie Evropy, tisíce let přežili ty národy, které měly dokonalou obranu, a početnou armádu. A ti také mohli něco budovat. Dnes je sice jiná doba, národy, i technika vyspěly, ale také probíhá všechno mnohem rychleji, a není tolik času na meditování, co je vlastně mír.
A kdo je proboha Rouček? Kde se vylíhl, že jsem o něm ještě neslyšela? To zas bude dáreček.
Vylíhl se asi jako vy. Potom dělal poměrně slušnou levicovou politiku. Nepamatuji se, že by lidem vědomě lhal. A co vy?
Zaorálek je starý žvanil, měl by jít do nezaslouženého důchodu.
a navíc bolševický žvanil a demagog ..
M. a Z. jsou " hustá dvojka " hrobníků SOCDEM. Tak s chutí do toho a už teď je napůl hotovo... .
Pan Rouček prozřel pozdě, ale přece. Hvězdy mu to mohly napovědět dřív.