Když už se tu debatuje o všem možném, tak by jsme třeba mohli slyšet názory jeho kamarádů, přátel, známých, určitě měl nějakou holku a už vůbec nemluvím o jeho matce.
Pokud by se zveřejnil dopis, možná bychom se posunuli dál, a mohli více věřit policii, že udělala všechno pro záchranu mladých nevinných životů. Já zatím pochybuji.
Ta důvěra v instituce mne teda pobavila, kdo dnes ještě důvěřuje institucím...
Podle mě se točí moc kriminálek apod. Je moc prostoru pro ukázku zla...každý člověk bez výchovy a dobrého vzoru tak nějak strádá... Přejme si mezi sebou víc lásky... 😊
Ano, v TV samé násilí, samé americké střílečky, na všech programech, pak digitální hry, kde se virtuálně zase vraždí, jako by populaci programovali zlem. A pak si někteří agresivitu vybíjejí na tribunách zápasů a demolováním aut v ulicích. Kolik diváků to chce?
Zakazovat zveřejnění dopisu mohou jen levičáci, protože jen ti ví, co pro ovčana je správné a co ne.
Lidé se svobodnou myslí a duší nic nezakazují
Placas nesmysly. Co si myslis ze se z toho dopisu dozvis? Co kdyz je tam napsano ze dalsi koho je nutno zabit jses ty a ze to maji udelat dalsi co v to veri.
😂😂😂 Jasně všechno zakázat nečíst nic nevědět ani se nic nedozvědět To je samozřejmě ten nejlepší přístup. Konečně zrušíte Facebook!!!! Já jsem pro!
Já Facebook ani nemam,samozřejmě lidi co ho mají,ať ho mají je mi to jedno,hlavně když mi to nikdo nenutí.Ono každý z nás má taky nějaký svy soukromí a má li potřebu dávat osobní věci na facebook,tak je fakt pitomý,tam se právě vytváří jen lži a pomluvy,a taková ta"nemoc"musim prostě vědět všechno o téhle nebo tamté osobě,prostě za každou cenu,i kdybych měl být celou noc vzhůru,navíc tady ta aplikace(facebook) ukradla asi 50.milionum svých "vernych"osobni údaje,dneska si lidi nejsou schopni nic říct osobně,všechno přes sociální stránky,když sem viděla kamarádky osobně,nebo přátelé,promluvily jsme si a probrali dost veci osobně,když to bohužel nevyšlo,tak sem psala buď SMS nebo poslala třeba k Vánocům pohlednici
Ano je to zastaralý a staromodni,ale pořád to bylo lepší než mít nějaký hloupý facebook.Dneska na tom sedí i stáří lidi,než by se viděly osobne s dětmi,vnoučata a rodinou napíšou si přes "fejs".Ale tím pádem,se připravují o ty důležité chvíle s rodinou,a těmi dalšími.Není to k danému článku? Ale je,taky to je brutálních a akčních hrach,které tady hraje dneska každý druhý mladistvy,a možná inspirace zažít takovou akci i v reálu,zakázala bych všechny takové hry,a takové pitomosti jako facebook,messenger instagram.A proč? Protože hromada lidí se tu dává do kupy s těmi druhými právě proto,že dojde k nějakému osobnímu setkání,fotku muze dneska poslat každý,že je mladý,hezky a hodny,ale taky to tak být nemusí.At už to je tak či tak,může to být podvodník i třeba někdo daleko horší.
Nevím,no,ale pokud se obsah dopisu nezveřejní,budou spekulace o motivu,a s nimi se právě múžou také nebezpečná individua ztotožnit.
A koho to zajímá, co vyblil na papír magor. Věděl že je nemocný, mel s obrátit na odborníka. Ať shoří v pekle.
Dopis by mněli ukázat a bude po dohadování.
Ano a ověřený rukopis.
Zajímavé že poselství všech teroristů světa jsou věci naprosto veřejné.