1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dopis by se zverejnovat nemel. Zadne osobni dopisy se zverejnovat nemaji, prijde mi to primo nechutne. Doufejme, ze k tomu nedojde.

50
Před 1 rokemUpraveno

Ani v nejmenším se takovým jedincům nesmí plnit jejich sny o "slávě".

Pokud jejich ostatky dnes už nelze na šibeničním vrchu u cesty do města nechat vranám, pak je samé spálit a rozhodit do větru a tak učinit i se vším, co tu zanechali.

Zcela vážně stojím za názorem, že dům takového vraha z nenávisti by měl být zbořen a suť rozdrcena do zavážky.

44
Před 1 rokem
Tomas Fiala

Souhlas, média mu splnili jeho sen, každý den bylo o něm 10 článku na nejmenovaných serverech. Můžeme poděkovat tak médium, že další taková individua teď budou toužit po okamžicích slávy.

A policajti by se měli poučit ze zásahu, který dle mě byl docela špatný, a je co zlepšovat a místo natáčení videí, raději střílet po tom bláznovi, i když je to z větší dálky a mám menší šanci jej zasáhnout. Nevím proč bych měl poslouchat pak velení, že se má čekat na zásah, to je právě na analýzu toho proč se zákrok natahoval, tak, že se vrah zabil sam.

24

Není kolem tohoto strašného masakru nějak mnoho tajností? Má někdo strach aby neunikly nějaké informace např. o pochybení policie ... Je vrahova rodina nějak známá? Hepnarová, Sekyrová, Roubal, Kajínek a další žádné tajnosti a zde takové šušky. Věřte, že občany pak napadají nerůznější teorie. Nebylo by lépe říci pravdu?

70
Před 1 rokem
Jaroslava Ledvinková

Pravda v našich zeměpisných šířkách začíná být sprostým slovem.

14
Před 1 rokem

Ani omylem. Nic nezveřejňovat. Jméno toho vraha zapomenout, ani na hrob netesat. Tělo spálit a popel na neznámé místo rozptýlit.

13
Před 1 rokem
Pavel Polášek

Vy žijete v nesprávné době.V padesátých letech by jste si rochnil.To totiž byly praktiky STB A JEJICH SOVĚTSKÝCH PORADCŮ.

5
Před 1 rokem

Bude to jen sebelítost. Všichni mi ubližují, neměl jsem jiné východisko, než se lidem takto pomstít. Když si kdokoli přečte knihu Oprátka za 9 mrtvých o Olze Hepnarove, najde v ní texty dopisů podobné zřejmě textu dopisu, které zanechala i současná zrudicka, pokračovatel odkazu Olgy Hepnarove. V dopise pravděpodobně bude: svět je proti mě, jsem výjimečný, lidé to nedovedou ocenit, ani tisíc životů nemá cenu za ten můj, lidé mi zkazili život, musí jich co nejvíce zemřít mou rukou, chci se pomstít, všichni lidé jsou mými nepřáteli, nenávidím lidi... Prostě a jednoduše, bude to dopis, který ospravedlňuje jeho vraždění. Ve skutečnosti je motiv vraždění stejný jako u Olgy Hepnarove. Neuměl žít, nechtěl žít, neviděl smysl života, což dával za vinu lidem. Někdo spáchá sebevraždu v tichosti, někdo má potřebu s sebou vzít co nejvíce lidí. Aby po své smrti šokoval.

36
Před 1 rokem
Milan Landa

co když tam bude úplně něco jiného? co když zjistíme že za to opravdu nějaká osoba mohla? takové reality se společnost bojí?

21
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Něco mi říká, že by voliči ANO, SPD, TRIKOLORY mlaskali blahem kdyby se z dopisu masového vraha dozvěděli, že to udělal na protest proti současné vládě. Jsem o tom přesvědčený, neb pro ně je každý náboj, který by mohli využít ve svém spravedlivém(?) hněvu, morálka nemorálka dobrý. Už vidím jak by s touto informací poradil Havlíček....

57
Před 1 rokem
František Štván

Tak mám pocit, že jste nevěděl, jak napsat svůj názor proč se to stalo, a že jste využil, hanebně zneužil ANO a spol.Pokud máte názor řekněte ho na rovinu, takový srab, že byste byl?Vypadá to tak.Pak nechodte diskutovat, když nedokážete říct svůj názor na rovinu.Fakt stoprocentní srab.

55
Před 1 rokem

jenže většina lidí nevěří vládě a jejím institucím, k dopisu by měla mít přístup také opozice na bezpečnostním výboru PS. Může ukazovat na vážná pochybení bezpečnostních složek zejména BIS pana Koudelky

34
Před 1 rokem

Diktovat v demokratické společnosti někomu, zda by si měl něco přečíst či nikoli, to je cítit potlačováním osobnosti. Každý sám by si měl rozhodnout, zda se s něčím chce seznámit či nikoli. Doporučování či zakazování (oboje čti jako přikazování) něčeho tu v minulosti bylo a v dnešní době to povede pouze ke vzniku a šíření různých konspiračních bludů.

44
Před 1 rokem
Jiří Berger

A jen tak mimochodem:

1) jak by jste si to "technicky" představoval, komu poslat a komu ne a podle toho, jak se zrovna vyspí???..třeba. A nebo tak, že se dopis zveřejní a kdo chce a má odvahu si to "svobodně" přečte?? ..a o co nás to jako "obohatí" ???

2) nevím jak kdo, ale i v souvislosti s touto událostí nabývám tak trochu dojmu, že té demokracie je někdy až moc a mnozí si s ní neumíme poradit, resp. se podle toho chovat. Nehovořím přímo o jejím zneužívání...Většinově se s pojmy demokracie, svoboda projevu, práva a svobody jednotlivců oháníme, ale ne všichni to zvládáme tak, jak je to myšleno

...a teď do mě

Pěkný podvečer

13
Před 1 rokem

To teda měla policie štěstí že dopis našla protože v domě byla nastražená bomba. V případě výbuchu by nic nenašla. Takhle chytrý student napíše dopis kde se přizná a pak nastraží bombu aby ten dopis při výbuchu byl zničen.

Divný !!!

75
Před 1 rokem
Ondra Pavlas

Dnes bylo uvedeno v dalším článku, že dopis, spolu se zbraní, kterou střílel v Klánovicích, byl nalezen na fakultě, tak asi byly dopisy dva.

10
Před 1 rokem

Ten dopis by neměl být zveřejněný. Sama za sebe na to co v něm je, nejsem ani trochu zvědavá. Ať pohnutky toho vrahas zkoumají psychologové a ne veřejnost, která k tomu nemá žádné odborné předpoklady. Naopak se toho obsahu opět může "chytit" jiný labilní člověk a povede to k dalšímu vyhrožování, nebo k něčemu ještě horšímu.

8
Před 1 rokem
Květa Číhalová

Labilní napodobovači se toho chytí i bez dopisu. Ostatně sám pachatel prý napodoboval někoho z Ruska. Není ale dobré nevysvětlovat otazníky. A je logické se ptát, jak to, že pachatel nechal dopis na rozloučenou v baráku, který hodlal vyhodit do vzduchu a nechat shořet. Tak by si ten dopis nikdo nemohl přečíst. Navíc, podle novin, čile komunikoval na sociálních sítích, takže proč svůj dopis neumístil na sociální sítě. Lidé se na to mají právo ptát, to není žádná konspirace a představa, že by existoval ještě jiný vrah z klánovického lesa, kterému to projde je dost děsivá.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt