Jak jste psali, tito lidé rozhodně nezastupují zemědělce, je to jen partička, která si jede svoje a nemá smysl se s nimi zabývat. Maximálně policie by se jimi tedy zabývat mohla a měla.
Novotný by zasloužil daleko větší trest. Jestli ho hájíte , jste stejný jako on.
Milí chataři a zahrádkáři, před úřadem v Řeporyjích je nyní kvalitní hnůj k odběru zdarma. Konec hlášení 🙂
A do zbytku, který nebude do večera rozebrán, se vloží řeporyjský starosta!
Očekávám, že radnice to nechá v klidu vyčistit a náklady bude požadovat na "aktivistech" i s úroky a přidá tučnou pokutu za zábor a další přečiny proti veřejnému pořádku. Pokud radnice uhne, budou tito teroristé obtěžovat dál a nejen v Řeporyjích.
Ano, v Řeporyjích mají kamery, takže nebude problém výtržníky zjistit a pokutovat.
Já budu nyní škodolibá..moc se mi to líbí, co udělali aktivisté. Novotný je prostě sám hnůj a hnůj k hnoji patří.
Je to trochu buran, ale v jádru s ním souhlasím, takže bych to samé přál Vám, tedy aby Vám někdo dovez kupu hnoje do obýváku.😁
S touto osobou má nevyřízené účty český národ, neboť zde je výběr z jeho názorů publikovaných beztrestně na videu 8.3.2023:
0.06 – „vy jste ku rvy, vystřílet vás, bezcenný m rdk y z útesu, lidi jako jste vy házeli z útesu“
0.30 – „makám furt na vás, zk-rvený Čechy“
0.40 – „k čemu vy jste, jste úplný paraziti“
0.50 – „já bych vás poslal do války, vy k urvy“
1.10 – „Češi jsou nejhorší národ“
1.17 – „tenhle českej plebs by měl klečet na kolenou a děkovat panu profesoru Fialovi“
1.33 – „nevděčná banda českých zmr -dů“
1.40 – „jsou to proruské filcky … já bych je věšel“
2.00 – „prasata český nevděčný, udavačský, zk urvenej národ“
2.12 – „Češi by potřebovali válku“
2.15 – „vás Čechy v noci vyhnat z baráku, zabít dítě, ženu podříznout, zapálit vám barák a nakopat vás do tý pr dele, abyste pochopili, co to je válka… národ nevděčných udavačskejch prasat“
Snad nebudu sankcionován za šíření nenávisti, nejsme ve Skotsku. Umělá inteligence mne upozornila, že musím opravit nepovolená slova, jen nevím , kolik jich v textu P.N. je, doufám , že nepřehlédnu nějaké.
Hanobení rasy, národa a přesvědčení... Předpokládám, že slušný právník a soudce by neměl mít problém, zvláště když se jedná o individuum v podmínce se zvláštním režimem...
Náklady by měly jít za tím hnojem na radnici, ten by měl dát příkaz k platbě úklidu, lehnout si na fůru a nechat se vyvézt. Tam by mohl být pro zem trochu prospěšný. Jen mám obavy, aby na rozdíl od chlévské mrvy tu půdu svou žlučí a jedovatým jazykem neotrávil!
Co mám říkat proti aktivistům, aby mi dovezli také hnůj před barák? Moc by se mi hodil pod rajčata.
Jj, já bych také nenadávala. Nikde v okolí nemůžem sehnat hnůj, který je lepší než nějaká umělá hnojiva.
Ubohost, kdo neumí jednat, dohodnut se, uchyluje se k ubohosti.
Hnůj je jediným argumentem smrdutých ruských kolaborantů, fuj! Do hnoje nepatří Novotný, ale zbytečný a hloupý bolševický komediant Felix Slováček!
Míro, jestli je Slováček bolševický kolaborant, co je potom PePa na hradě? Nebo, že by minulost vadila jen u někoho? Musíš mi to vysvětlit.
Moc to nesleduju, ale každý článek co sem o Novotném četl, je negativní. A přece ho tam lidi stále volí. Kde je teda chyba?