1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

M.B. je 33 let v parlamentu ,nic tam neudělal ,sám neudělal 3 VŠ ,plzeňskou ,co udělal podrazem ,tak titul judr. raději vrátil .Teď bude radit

24
Před 1 rokem

Já se s tímto názorem ztotožňuji, jen mi připadá komické, že o "lidech k ničemu" mluví zrovna pan Benda.

9
Před 1 rokem

Nikdy jsem netušil, že bych mohl někdy dát zapravdu tomuto sněmovnímu dítěti. Má u mně první bod. Zato autorovo postavení Fialy na roveň TGM je hodně odvážné, přímo na medaili Josefa Švejka.😄 😄

3
Před 1 rokem

Marek Benda, nejobskurnější postava ODS. Nechápu jak je možné, že ho voliči stále volí? Jak je možné, že ho s úplnou vážností může někdo navrhovat za ústavního soudce? V tomto s ním ovšem spíš souhlasím, než nesouhlasím...

5
Před 1 rokem

Můžete mi někdo říct, k čemu je Benda, já si odpovím jedním slovem s předložkou k .........

9
Před 1 rokem

Pan Benda před mnoha lety chodíval do jedné konkrétní hospůdky. Pokud vím moji kolegové se museli hodně ovládat, aby mu ručně nedali pocítit své rozhořčení při jeho tehdejších výstupech.

4
Před 1 rokem
Jana Korfová

Měli mu naklepat teletinu už jen z preventivních důvodů. Škoda!!!

4
Před 1 rokem

Pan Benda by se konečně měl živit opravdovou prací a ne se vyhřívat v poslanecké lavici a kritizovat např.některé obory VŠ.Jeho vysokoškolské vzdělání bylo řádné?

7
Před 1 rokem
Vladimír Kostner

To by musel umět pracovat.

6
Zobrazit další reakci

Zbytečný "vystudovaný " nám vykládá o příštích zbytečně vystudovaných ? Holmes by řekl : Jak prosté . My můžeme jen podotknout : Jak hloupé . A dodat : A papalášské !! No prostě Benda.

11
Před 1 rokem

škoda slov tohle "to"jinak se nazvat nedá si ještě nevydělal na vzduch který vydýchal ale na druhou stranu upraví lidem tlak jak ho vidí žádný prášky nepotřebují ale bohužel takových hloupých a k ničemu je tam plno

3
Před 1 rokem

Sám Benda je k ničemu , v životě nevydělal korunu a jenom cizopasí na nás v parlamentu mu tatínek vyšlapal cestičku a teď jenom vysává státní finance.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt