Konečně někdo řekl pravdu a že to byl Benda, je milým překvapením! Třeba právníci, tj kapitola sama pro sebe a exekuce jsou pro ně doslova žně jak zbohatnout.
Ano mluvil v podstatě o sobě, zvláštní sebekritika 😄 🦖
Lidí k ničemu je až až. Například takoví, kteří jako sotva dospělí (což myšlenkově trvá) byli vneseni do politiky a NIKDY v životě nepracovali.
30let potichu a schovaný Benda politická figurka vhodná jen pro zvedání ruky při hlasování a pozor asi i student na prestižní universitě v Plzni. Pro politiky vhodná.
"pan" Benda by se měl zdržet jakýkoliv komentářů, uráží jenom slušné lidi. Nemá na to ani vzdělání ani úroveň.
Mám pocit , že ten styl života odkoukal od cikánů. Jako by byl jeden z nich.
Když jdu na VŠ musím uvažovat co pak a to řadě studentů chybí. Otázka co vystudovat by měla následovat až po otázce čím chci v životě uživit sebe a svou rodinu.
Čeština je nádherný jazyk a je bhatá zejména na zkratky a lidé je milují.
Např:OPBH obrovský pitomec B hrozný
PB pitomec B alias propanbutan
BP B pitomec atd
On mluví sám o sobě,neznam nikoho kdo by se k jeho osobě vyjadřoval kladně,ale je mu to zcela jedno hlavně se udržet tam kde je a občas jet na zahraniční výlet
Je jen na ODS, která ho dává na volitelné místo na kandidátce do PS. Je na lidech, že ho volí. Pak si tento člověk myslí, že je potřebný. Za mě ho už dávno bylo dost.
Bendovic Marečka nemusím ale v tomto má pravdu.
Přesně můj pocit. Rád bych věděl jak může najít uplatnění tolik politologů. Nevím, kolik jich každý rok končí, ale odhadem máme 4 velké státní university, nějaké soukromé, tedy minimálně 30 politologů ročně? A k čemu jsou dobří? Opravdu by mě zajímalo, kde najdou uplatnění. Přitom každý pátek večer jsou politologů plné hospody.