1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co můžeme od Marečka Bendů očekávat? Nic, jen chuť zůstat u korýtka.

24
Před 1 rokem

Budižkničemu je sám ,ale na druhou stranu směr našeho vzdělávání je také na pováženou.Je to každého věc , co vystuduje , ale měl by se někdo zamyslet nad množstvím různých institucí , neziskovek , apod. , kde tito lidé potom pracují. Jsme země , která má svůj potenciál , občas probírám náhodně firmy čím se zabývají a překvapuje mě kolik firem funguje na principu čerpání dotací na kde co a výsledek ? Velice častá formulace -výstup tohoto projektu může být využit v budoucích projektech .......atd. Tedy slušně řečeno - výsledek nula , peníze prožrány , večerpány.Je obrovská škoda těchto promarněných stovek miliard ,každý projekt by měl mít ekonomický přínos.

Před 1 rokem

Na základě mé zkušenosti jsou tito lidé jsou pro praktický život úplně k ničemu. Neumějí například uříznout prkno nebo zatlouci hřebík nebo vyvrtat otvor do dřeva/kovu. Co tedy vystudovali a proč je máme z naší poctivé práve živit?

11
Před 1 rokem
Alexej Mruzek

Pokud jsou ve svém oboru dobří, mají nám co říct. Třeba v 360° na CNN Prima News, v Komentářích, událostech, v knihách.

Když už je někdo k ničemu, tak spíše Marek Benda a 80% poslanců, o kterých ani nevíme, co za svůj vysoký plat dělají.

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Je to debil.Nebýt jeho fotříka ,tak by dnes byl někde úpně jinde...Je to zmetek...prospěchář a vypatlanec s Plzeňským diplomem,zaplaceným z peněz jeho otce...

87
Před 2 roky
Gunter Swatzina

Již v roce 89 jsem o mladém Bendovi pronesl ,že je to lempl a ostuda otce.

46
Před 1 rokem

„Vysoké školy dnes produkují takové množství studentů obskurních oborů, které neučí ničemu jinému než jak nepřemýšlet o světě a nijak se s ním nezabývat, jako je sociologie, politologie, gender studies a tyhlety nesmysly. Produkuje to strašný množství osob, který, podle mě, jsou v životě úplně k ničemu.“

Pana Bendu nemusím, ale v tomhle jsem s ním zajedno. To, co dnes produkují VŠ humanitního směru, je čiré zoufalství. Ti absolventi jsou prakticky nepoužitelní.

25
Před 1 rokem
Josef Řehůřek

vy jste šnupal??

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Starého pana Bendy jsem si vážil, byl to disident, měl vystudovaný matfyz, chytrý člověk. Jeho synek měl usnadněnou cestu, vlastně nikdy normálně nepracoval, už jako mladý se dostal do parlamentu díky svému otci. Na rozdíl od otce nevystudoval prestižní fakultu a náročný obor. Plzeňská práva, tak to má prestiž asi jako újak. I když to tam chodilo jinak a dle dostupných zdrojů to vypadalo na korupci. Zázračně rychle vystudováno přes prázdniny ap. Rádi tam studovali politici. ÚJAK má horší pověst co se týče všech studentů, kdežto zde největší pochybnosti vzbuzují studenti politici ODS. Jinak možná ta práva nebyla nejhorší, ale ani tak nic moc na chlubení.

I tak se divím, že se tenhle člověk dokáže tak arogantně vyjadřovat o studentech jiných oborů. Ta arogance by mi nesedla, i kdyby to říkal někdo vystudovaný matfyz, despekt vůči humanitním oborům. A co jakou jsou práva? To jsou přírodní nebo technické exaktní vědy? Já měl za to, že jde o humanitní obor.

Poznal jsem, že i lidé, kteří mají diplom v renomované školy, tak nemusí intelektuálně nijak vynikat.

36
Před 1 rokem

Marek Benda, to je naprosto ukázkový pro svět zbytečný člověk. Všude, tedy i v parlamentu 🙂.

Už ho to tam po těch dlouhých desetiletích ani nebaví, tak plácá nesmysly a teď má zájem se stát ústavním soudcem a jako ústavní soudce to s desetiletým mandátem pěkně doklepat do důchodu. Velice silné a hlavně nechutné kafe 🙂.

45
Před 1 rokem

Já se Vám pane Benda hluboce omlouvám za to,že jsem Vám přidal pár let navíc,to když jsem psal,aby lidé před důchodovým věkem pustili na svá místa mladší,a pokud by chtěli pracovat v důchodu, tak jedině a pouze v dělnických profesích,no prostě máte-li málo,tak běžte pracovat třeba do stavebnictví,jako dělník,tak asi tak.

10
Před 1 rokem

Bez ohledu na to co kdy řekl nebo neřekl, co udělal, či neudělal, nebo jako v případě absolutoria na plzenskych pravech udělal i neudělal zároveň...Benda jako mediální tvář ODS má stejnou přitažlivost jako Jakeš nebo Paroubek.

20
Před 1 rokem
Jiri Soukup

V televizi jednou řekl Nečas,že je tradice a zvyk kroužkovat Marečka....

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak to prohlásil ten pravý. Benda má štěstí, že měl vlivného otce, který ho od jeho 20 let procpal do politiky a drží se tam zuby nehty dodnes. Zřejmě nad ním někdo drží ochrannou ruku. Nebýt otce a vlivných přátel, tak sedí někde v koutu a šoupe nohama.

25
Před 1 rokem
Mirka Machková

no a takhle sedí v parlamentu a ani nohama nešoupe

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt