Tenhle pa .. ziskal i mgr podvodem, nemluve o JUDr, ktery mu byl odejmut, a bude mluvit o lidech k nicemu, dejte ho do michelinky at ukaze "ustavni soudce" svoje kvality, zatim obcany Čr pripravil o stovky miliard pri cirkevnich restitucich. Vlastenec dle ods, co lze ze statniho ukract a zasmelit, to je jejich poslani
Sedí na korytě,jenom zdůvodu ,že otec byl aktivní v ODS.Sám prohlásil o sobě,kdyby nebyl zvolen do sněmovny, že neuživí rodinu, tak ho ODS dalo za otce na kandidátku a zvolilo do funkcí.Aby podrželi kámoše i když neschopného.Proto to si může dovolit, bezmyšlenkovité názory šířit.
Venda Benda má nejméně co mluvit,neboť sám je také marný,ale bohužel má pravdu.Humanistů máme jak naseto,ale schopných techniků pomálu.Opět chyba diletantského vedení školství tak jako ostatních oborů.Když to tady vedou elektrikáři dříve chemici, traktoristé a prodavačky,nemůže to jinak dopadat.Hlavně mít tu správnou stranickou legitimaci.V tomto 😥
Sociologii a její zničující vliv na naše rodiny jsem popsal v první kapitole nazvané "Sociologové a dítě" v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně.
Tenhle podvodník, co si koupil titul v Plzni na právech, a když se to provalilo...má tak k čemu mluvit, ale na druhou stranu to o kom mluví je premiér Fiala, ten právě vystudoval tyhle zbytečnosti a je to opravdu člověk k ničemu, ...má nálepku celosvětově nejhoršího premiéra, umí jen kecat o ničem , lhát a co mu jde nejlíp je sebechvála....je jen škoda že takový neschopný , prolhaný, arogantní člověk, trpící samochválou, člověk dle Marka Bendy k ničemu, může dělat premiéra. Je to přímo pohroma pro tento stát, v čele mít člověka k ničemu a na Hradě dvě převlečnické zelené gumy.
S Bendou, i když ho jinak neberu, resp. s jeho hodnocením sociologie souhlasím. Úlohu jednooborové sociologie jsem vyhodnotil, na základě faktů, hned v první kapitole Sociologové a dítě v knize Ekonomům to myslí černobíle. Není to jediný obor ke zrušení. Hned dva obory jsou zralé ke zrušení a nahrazení mezioborovou sociální ekonomií. Zkuste hádat, který je ten druhý. Důvody? Sociologové zničili rodinu a ekonomové neumí řídit vyspělý sociální stát. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně.
To jste napsal opravdu fundovaně. Mohl byste se laskavě zmínit, co jste vlastně vystudoval Vy_
Taťka v roce 1993 dosadil svoji vlastní veš do parlamentu, a ona tam "statečně" vydržela, s tím, že sem tam vyplodila nesmysl, ale drží se zuby nehty. Mám pro tohoto bl........be.......čka jedno staré dobré pořekadlo. Táta Tě dělal ve vodě a to lepší uplavalo.
Tak, on sám by měl jít příkladem. Nic jiného, než sedět v poslanecké lavici v životě nedělal a je možné, že doposlancuje až do důchodu. Co společnosti přinesl? Pár debilních návrhů zákona, se kterými se sněmovna ani nezabývala. Takže zářný příklad člověka k ničemu, který má místo v ruské romantické literatuře pod názvem .
"Produkuje to strašný množství osob, který, podle mě, jsou v životě úplně k ničemu.“
Sice je to pravda, ale že to prohlásil zrovna Benda, kterej by "hřebík nezatlouk", tak to je trošku chucpe...
Pan Benda pravděpodobně ví o přínosu své osobnosti a její potřebnosti v parlamentu a má komplex zbytečnosti . Proto kolem sebe kope , jako by se ho toto téma netýkalo. Za mě osobně je pan Benda jeden z nezbytečnějších lidí v parlamentu. Bohužel spousta voličů ODS nedává preference kandidátům s lepším hodnocením , a snahou něco udělat. Pan Jenda 30 roků žije ve vysoké politice , občas nějaký příspěvek , aby se neřeklo , a to stačí na pohodlný dlouholetý život v blahobytu. Jeho dlouhá léta v parlamentu nejsou zárukou , ani známkou zkušeného politika , který je přínosem pro občany , a voliče ODS.