1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pane Bendo hluboce se omlouvám, nabyl jsem dojmu, že jste v podstatě v politice zbytečný a za rodinné zásluhy, ale klobouk dolů,dostáváte vlastní názor, naprosto s vámi souhlasím-spousta lidí studuje, alespoň ,m ám ten dojem, ne zájmu o tématiku nebo ve snaze něčemu prospět, ale pouze pro + v CV ( což na druhou stranu v tomhle praštěném světe určitým způsobem chápu )...

5
Před 1 rokem

Z člověka, jako je poslanec Benda, ano, z takového "darmožrouta" je mi na blití. Tato osoba je nulová zbytečnost, která doposud nepřispěla do státního rozpočtu ani korunou (!) a to má nadstardantní příjmy. Mně stačil jeho výrok po volbách fialového slepence, že bude stát tam, kam ho Fiala postaví...

A právě pár takových lidí kolem sebe znám, kteří si sami neutřou ani sopel u nosu! A Vy poslanče Bendo, řadím právě mezi obdobné.

3
Před 1 rokem

Pane Bendo, sáhl jste na velmi slabý led a nabízí se otázka, zda právě vy jste k něčemu nebo k ničemu. Tlacháte ve sněmovně již od studií a jste naprosto nevýrazným poslancem. Nenapadá mě nic významného , co by se vám dalo přičíst, že je k "něčemu"!

13
Před 1 rokem

No tak toto je taky kousek, vystudovaný podvodník , bezpracný život , hloupé fráze o ničem , nedokončená studia. Měl bys vrátit peníze do státní kasy . To se to žije a ještě jste ho dali vyhnívat do perlamentu....tomu bych nedal ani důchod takový vychcánek nemá nárok.

10
Před 1 rokem

Komentář k vašemu sdělení bych uvedl slovy kapitána Ořecha: „O tom, co je krasne, rozhodujeme my, strana!“. Je dobře, že dnes již mají lidé možnost svobodné volby, není jim ideologicky uvědomělými hotentoty či primitivy s dělnickým původem a stranickým průkazem diktováno, co je správné a co nikoli (zažil jsem podobně jako statisíce dalších lidí nesouhlasících s režimem). Pokud komentujete oborový či obsahový rámec studijních oborů, neměl by jste se opomenout podívat do historie i současnosti např. poslanecké sněmovny - možná zde byli a jsou absolventi škol a oborů, které zmiňujete. Jistě, vždy se jednalo a jedná o vzdělané osobnosti vázané poslaneckým slibem, které v tomto kontextu dřou za v podstatě almužnu do roztrhání těla, jak jinak, pro občany a tuto zemi. Jsem velmi rád, že i mé děti mají možnost volby, kterým směrem se ve svém životě (a vzdělávání) vydají. Mají (naštěstí) zcela jiné možnosti, než měla naše generace v jejich nynějším věku a mohou užívat svobodu. Svobodu volby, projevu, myšlení i pohybu, bez ohledu na informace a názory ve sděleních, jako je to vaše.

5
Před 1 rokem

Hele Forum 24 to jste přesně vy. To vy tu stále píšete o všech, jací kdo jsou omezenci atd. To vy píšete jaký je Babiš a co je zač. Kdo vám dal právo psát o něčem co není pravda. Jak jste psali jaký je to zloduch s Čapím hnízdem. A kde máte ten trest. Za to vašeho alkoholického norka odsoudili raz dva. A naráz jste si sundali flanelovou košilku od Pavla uviděli Bendu a chcete dělat znovu nezávislou novinařinu.

5
Před 1 rokem

Pane Bendo vy chcete dělat kdo je pro společnost dobrý ale co ta vaše plzeňská právní tam jste nebyl sám kdo podvadel a chcete někoho hodnotit jste stejnej lupič jako ostatní fuj hnusný a hlavně právník má mít slušnost na prvním místě.

4
Před 1 rokem
Roudensky Josef

Slušnost už se v tomhle státě nenosí a morálka upadá. Náš vzor- prezident a jeho úřad, někteří prezidenti zdegradovali až na úroveň hospodské knajpy. Lidská povahy doznala velkých změn, po takzvané revoluci a chtivost a mamon dosáhl obrovských rozměrů. Degradace společnosti pomalu pokračuje.

Před 1 rokem

Inu , že nepracoval nikdy , pravda jest.

Tak přemýšlím ....

Prasečí očka , malé brejličky ....

Kde já ho jenom viděl ....

Too je ono .

Ve Švejkovy, ....

Byl získán policejní informátor Pepek Vyskoč,

místní blb.

Odměna 5 korun.

Sýýnku, ty ses tym rodičům vydařil.

Otec se v hrobě obrací

Já tě lituju po volbách.

Půjdeš na úřad práce.

Na fotce ti ukážou lopatu.

A tebe c y p střelí.

Poradím ti.

Sice tě vyhodili dveřma ale vlez tam oknem.

Ten soudce tam asi kandidování zruši.

Zkus je ukecat.

Modrý pták tě podpoří

Jsi véélmi zkušený, navíc dlouholetý právník .

Soudil jsi u v Mateřské škole.

Noo, vooní sou hlava ....

Škoda,

že jen se dvěma mozkovými závity.

Monty

2
Před 1 rokem

Tak je to správně. Na to jak být celý život k ničemu je pan Benda skutečný odborník.

Celý život nedělá vůbec nic a pokud někde něco napíše je to většinou naprostý blábol. Tentokrát má ovšem, světe div se, pravdu. Vysoké školy skutečně rok co rok chrlí naprosto nevyužitelné absolventy v těch nejneuvěřitelnějších oborech. Co s nimi?

Všichni se do parlamentu nevejdou, že pane Benda.

3
Před 1 rokem

Jak může pan Benda někoho kritizovat když si válí šunky v parlamentu už od 20 lel,

Potřeboval by do ruky lopatu aby se naučil konečně pracovat za 20000 kč měsíčně.

Vystudoval jako švindl student a hraje si v pqslanecké sněmovně na důležitého.

Je to ostuda národa.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt