Že by sebehodnocení Marka Bendy.
Jsou také potřeba, ale je jich moc. Maminka chce mít vysokoškoláka a student stačí vystudovat jen " měkkou " VŠ. A VŠ, aby zaplatila svou existenci nabírá studenty i když ví, že pro ně nebude na trhu práce uplatnění.¨
Tak si vychováváme levičáky s nataženou rukou.
Naprostá, naprostá pravda, pane.
Já s tím člověkem nesouhlasím ale v jednom má pravdu. Někteří lidé studují VŠ těxhto typů jen zkrátka proto, že mohou a prodlouží si tím "mladost". Potom se vymýšlejí různé funkce kde by se mohli tito "školáci" uplatnit a nalijme si čistého vína. Produktivní funkce to rozhodně nebývají. Zakládají se další sociologické instituce, poradní "panely", neziskové organizace a pod. většina je pak financována dotacemi a granty. Opravdu potřebujeme tolik radilů?
Takže s ním nesouhlasíte ale má pravdu. tak to je příkladný postoj.
Tak oprsklý je teda až až! To je ten pravý,ořechový jak se říká s tímto názorem.Jen tímto zveřejněním jste nadzvedli všechny lidi v ČR.Všichni známe jeho kariérní vzdělávání se včetně vyjádření pana lektora s hodnocením jeho studií a závěrečné studijní práce , kterou odevzdal.V prvé řadě by měl vrátit školné,protože se nenaučil ani základy českého pravopisu a na vlastní náklady se je doučit,čímž by aspoň vykázal nějakou činnost ve svůj prospěch,pokud na to má vůbec dostatek mozkových závitů tato jmenovaná osoba.Posuzovat a odsuzovat v tomto směru mu absolutně nepřísluší!!Určitě ne!
U Bendy mi stačí jeho sveřepé a opakované lobování za osvobození hazardu od daní.
Já z pohledu daňového poplatníka, i když o účelnosti některých oborů také pochybuji, vidím spodinu jinde než Benda.
Spodina která si hraje na pány je banda korupčníků, která tuto zemi pustoší a rozkrádá.
Plzeňská práva a jejich slavní studenti jsou příkladem za všechny.
Pan Benda mi připadá jako politická nulová myš. Nějak celou dobu o něm nebylo tak slyšet jako nyní. Tento člověk mi připadá jako člověk k ničemu. Nic neumí. Prakticky je v politice od mládí, tedy nic moc pro národ rukama neudělal. Další komentář je zbytečný. Někdo mu snad fandí, ale já ne.
"nic moc pro národ rukama neudělal". Dá se pracovat i hlavou. Když není prázdná.
Z toho mi vychází ze hloupej je jenom Benda. Kdyby měl na vysokou školu tak ji vystudoval jinde. Za celej život nic dobrýho neudělal jenom zvani ve sněmovně a je posr..ej před každýma volbama aby se tam dostal protože nic neumí.
Přesně a výstižně napsáno.
Neboť jeho otce jakéhosi oportunisty ,který pochleboval Havlovi,tak mazánek Benda dělal tak maximálně listonose.
No mladý pane Bendo,
jste v ODS jako super klíště,které ne a ne se mustit kožicha.Jednak Vaše nedokončené studia a taky rychlokvaška na advokata v Plzni. To jste špička .
Toli roků navíc ve Sněmovně ale vůbec žádná práce není po Vás vidět. Jen vždy zamrmláte do mikrofonu radaktorovi TV a poletujete po Sněmovně jak motýl.
Měl by jste ty marné peníze vrátit do Státní kasy a jík konečně něco rozumného dělat.
To se asi nedočkám,chovat se jak tasemnice je pro Vás lepší. Pravda.....
Od něj co by právníka,bych si nenechal sestavit ani kupní smlouvu na auto z vrakoviště.Mám obavu,že by to nedokázal sepsat právně správně
to je sranda, takový politilog jako je Fiala je tudíž dle nich naprosto zbytečný člověk:-)))))), souhlasím, za mne je zbytečný i sám Benda....člověk který v životě nepracoval, do politiky se dostal jen díky svému otci , a nyní jen leští poslanecké lavice- celý svůj zbytečný život, k tomu jeho podvod s plzeňskými právy, když to vyšlo najevo tak přestal titul používat, prostě křivák ....který díky voličům celý život žije z našich daní!!!!!!
Pro upřesnění JUDr. nepřevzal, aby mu ho nemohli vzít.
Pokud vím, tak pan Benda také vystudoval humanitní obor a jestli se nepletu, tak nikdy mimo politiku prakticky dlouhodobě pořádně ani nepracoval.
Tak je otázka nakolik jsou "práva" humanitní... 🦖 😁