Myslím, že i v centrále CNN nevěřícně koukají, co vyvádí jejich "dceřinka" CNN Prima News a pozorně sledují jejich úžasné reportéské (zlehka proruské) výplody.
Jestli to půjde takhle dál, bude toto zpravodajství opět jen Prima a bude to jen bulvár, výlučně pro dezolé...
Trefil jste hřebíček na hlavičku....proč myslíte, že je takový humbuk kolem ČT a ČRo ? Právě proto, že stojí v cestě novým zítřkům v režii ologarchů a proruských trolů....
tak novinky papouskuji ruske zdroje celou valku, jak vyjde rusky rozbor bojiste, uz to tam cpou a teprve pozdeji vyjde pricetnejsi clanek. To jste si vsimli dost pozde. A nejen novinky, obecne se malokde (a ani tady ne vzdy) najit realne informace o valce, proto jsem rad, ze jste zacali povazovat valka.online za legitmni zdroj, nebo dalsi pouzitelny je dnesnaukrajine.cz.
Nesmyslné a zbytečné setrvávání na ruských narativech se dodnes v médiích nejvíce projevuje v textech o druhé světové válce. Mimochodem, profesor Just vyjádřil svůj názor o mluvčí M. V. Zacharovové hodnocením „Goebbels v sukních“ velice výstižně!
Zdravím . P. Just ,toho znám .Malý ,sedi u p. Putina pod stolem a má tim pádem novinky z první ruky .Jezdi trasu Moskva - Praha a nikomu to nevadí ,ani jeho štvavé řeči .
Ruská federace přesvědčuje svého protivníka tak, že už prohrál a musí přijmout jejich požadavky. Propaganda je vždy v rozporu se skutečností. Nelze brát za bernou minci propagandu Ruské federace, ale ověřovat si z více zdrojů skutečnost.
Naprosto souhlasím!
Jo česká pro ruSSká lůza,má možnost se odstěhovat do ruSSkého blahobytu ale oni tady zustávají na tom západě kde je bída,holt IQ ruSSké tykve 😂😂😂
Jak tak čtu váš příspěvek, ani se nedivím, že jste nic nepochopil. Netuším, proč bych se měl stěhovat do Ruska, když zásadně nesouhlasím s tím, kam se Evropa a její ideologie dostala, jaké fatální chyby bez osobní odpovědnosti úředníků z EU pocházejí ( energetika, GD, bezpečnost... zelená ideologie..) - podobně jako Mr. Vance . Za svůj názor tady dostanu nálepku, že je ve mně Putin a ať se odstěhuju. Mi je Putin a Rusko ukradené, ale, že Evropa je v p...mi jedno není. Svět, pane, nezačal konfliktem na Ukrajině.
prosím o sdílení odkazu na uvedený článek na Novinky.cz , bohužel se mi nepodařilo ho najít
Odkaz
Šlo o zprávu ČTK, již ovšem sdílelo i Forum24 :
Odkaz
"Netrollí“ média dříve šířila putinismus pouze nepřímo, vhodnými proruskými narativy a akcenty, dlouhými citacemi z ruských propagandistů. " ...
Co je to proruský narativ? Hm? Proč nenecháte čtenáře, aby si udělal obrázek sám?
"Ale nikdy jsem ve větším měřítku nezaznamenal to, co teď. Že by nějaké domácí „seriózní“ médium přejímalo evidentně nepravdivé teze rovnou do svých titulků i podtitulků a spoluvytvářelo z ruské propagandistické lži „svůj titulek“ – chcete-li hlavní zprávu dne."
A jak víte, že jsou evidentně nepravdivé? Jsou nepravdivé možná z vašeho pohledu, ale vy nejste v pozici toho, kdo bude říkat co je pravda a co pravda není. Proč nenecháte čtenáře, aby si udělal obrázek sám?
Mně nevadí, že si něco přečtu a pak zjistím, že to není pravda. Mně vadí samozvaní strážci pravdy jako vy, kteří si myslí , že snad mají to právo rozhodovat o tom, co mám právo číst a co ne.
Působíte jako samozvaný diktátor vaší pravdy!
Jen náhodou do písmene stejné jako rusácká propaganda!
Již po několikáté zdůrazňuji, že na tom všem má podíl naše zmatené školství.
Mnozí ti dnešní mentálně utlumení šmudlové a perspektivní proruští kolaboranti totiž byli před 35 léty ještě dětmi a dalo se s nimi něco dělat. Každé zlo má totiž své fáze vývoje a bují tím více, čím více se toleruje anebo podporuje. Jen si
vzpomeňte na výchovné působení našich sečtělých politických "velikánů", kteří ještě dnes "taktně" podporují Putina.
Proč kolaborace. To že nám někdo pořád nutí že Rusko je náš nepřítel ještě neznamená že je to pravda.! Vyhlásil nám snad Putin válku? Vy co to tvrdíte jste jenom hlupáci co strkají nosy do občanské války.